ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής είναι επί της ουσίας κατάργηση της “Δημοκρατίας”



Υπέρ της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ψήφισε με ευρεία πλειοψηφία η Βουλή των Ελλήνων. 

Η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων, των οποίων ηγετικά στελέχη εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση ή σε τρομοκρατική δραστηριότητα, πέρασε με 235 «ναι», σε σύνολο 269 ψηφισάντων (34 βουλευτές ψήφισαν «παρών»).

«Ναι» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ (με εξαίρεση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ψήφισε «παρούσα»). 

Προηγουμένως το ΠΑΣΟΚ, μετά τις δύο γραμμές που εμφανίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος για το θέμα της τροπολογίας και τις ενστάσεις για την υπερψήφισή της από την «Αριστερή Πλατφόρμα», ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία έτσι ώστε να «δοκιμάσει» τη συνοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις άλλες δύο τροπολογίες που εντάχθηκαν στο ν/σ του ΥΠΕΚΑ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αφορούν σε ρυθμίσεις για την ΔΤ και τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ (απογραφή).

Η τροπολογία προβλέπει ότι σε περίπτωση άσκησης δίωξης κατά της ηγεσίας ή του 1/5 των στελεχών ενός κόμματος για εγκληματική οργάνωση ή τρομοκρατική δράση, αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και για τη λήψη απόφασης χρειάζονται 151 ψήφοι.

Αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο τι λέει το Σύνταγμα για την χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων, για να καταλάβουμε για ποιόν ακριβώς λόγο, η αναστολή στην χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, είναι επί της ουσίας η κατάργηση της “Δημοκρατίας” για τους οπαδούς της:“

Τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τους ενίσχυση από το Κράτος για τις εκλογικές και λειτουργικές τους δαπάνες, όπως νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων, των βουλευτών, των υποψήφιων βουλευτών και των υποψηφίων στην τοπική αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών.

Με νόμο επιβάλλεται ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών, μπορεί να απαγορεύονται ορισμένες μορφές προεκλογικής προβολής και καθορίζονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες η παράβαση των σχετικών διατάξεων συνιστά λόγο έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα με πρωτοβουλία του ειδικού οργάνου του επόμενου εδαφίου. 

O έλεγχος των εκλογικών δαπανών των κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών διενεργείται από ειδικό όργανο που συγκροτείται και με τη συμμετοχή ανώτατων δικαστικών λειτουργών, όπως νόμος ορίζει
Με νόμο μπορούν να επεκταθούν οι ρυθμίσεις αυτές και στους υποψηφίους για άλλες αιρετές θέσεις.

”Πώς χρηματοδοτούνται τα κόμματα. 

Η χρηματοδότηση των κομμάτων από το κράτος διακρίνεται σε τακτική και εκλογική. Η τακτική χρηματοδότηση χορηγείται κάθε έτος και ανέρχεται σε ποσοστό ένα κόμμα μηδέν τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού του αντίστοιχου οικονομικού έτους ενώ η εκλογική χρηματοδότηση χορηγείται όταν διεξάγονται γενικές βουλευτικές εκλογές και ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι μηδέν κόμμα είκοσι δύο τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του οικονομικού έτους διεξαγωγής των εκλογών.

Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο δικαιούχοι της χρηματοδότησης αυτής είναι: 

Kόμματα και συνασπισμοί που εκπροσωπούνται στη Βουλή, κόμματα και συνασπισμοί από τους οποίους έχουν εκλεγεί αντιπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τέλος κόμματα/ συνασπισμοί οι οποίοι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχαν καταρτίσει πλήρεις συνδυασμούς στο εβδομήντα τοις εκατό τουλάχιστον των εκλογικών περιφερειών της χώρας μας και συγκέντρωσαν 1,5 % του συνόλου έγκυρων ψηφοδελτίων της επικράτειας.

Και οι απαγορεύσεις στην χρηματοδότηση

Το άρθρο 3 ορίζει την κατανομή της χρηματοδότησης μεταξύ των κομμάτων. 

Το άρθρο 7 του ν. 3023/2002 απαγορεύει την χρηματοδότηση η οποία γίνεται από φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν Ελληνική ιθαγένεια, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, τους ΟΤΑ κάθε βαθμού και τέλος φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι ιδιοκτήτες ή εκδότες ημερησίων ή περιοδικών εντύπων πανελλήνιας ή τοπικής κυκλοφορίας ή είναι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών / τηλεοπτικών εν γένει σταθμών (για ευνόητους λόγους). 

Σε περίπτωση χρηματοδότησης κατά παραβίαση του νόμου οι παραβάτες τιμωρούνται με φυλάκιση έως δύο έτη και χρηματική ποινή τουλάχιστον 30.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τους υπεύθυνους των κομμάτων που καίτοι γνώριζαν αποδέχθηκαν χρηματοδότηση ή παροχή.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω;

Σημαίνουν ότι επί της ουσίας, στερείται το δικαίωμα από την Χρυσή Αυγή, να πολιτευθεί σε ισότιμη βάση με τα άλλα κόμματα. Στερούμενη την κρατική χρηματοδότηση – τουλάχιστον μέχρι την στιγμή της απόφασης του δικαστηρίου - αλλά και με απαγορευμένη την χρηματοδότηση από ιδιώτες συγκεκριμένης οικονομικής επιφάνειας, η Χρυσή Αυγή καλείται να μπεί σε μία διαδικασία εκλογικής αναμέτρησης δίχως οικονομική βάση.

Και σε μία εποχή όπου τα χρήματα που χρειάζονται τα κόμματα για την προβολή τους στα μήντια είναι τεράστια, μιλάμε εξ' αρχής για μία προσπάθεια “λογοκρισίας” της Χ.Α., αν συνυπολογίσουμε και το ότι αρκετά κανάλια έχουν δεχθεί παρατηρήσεις από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, λόγω της μη απόδοσης του απαραίτητου χρόνου από τις συχνότητές τους στις απόψεις της Χρυσής Αυγής. 

Αναρωτιέται κανείς, πόσες ακόμη "φωτογραφικούς" νόμους θα ψηφίσει η κυβέρνηση, προκειμένου να καταπιέσει την επιλογή ενός πολύ μεγάλου κομματιού του ελληνικού λαού. Εάν δεν πετύχει – μετά την αποτυχία των προφυλακίσεων να “σπάσουν” την εκλογική ραχοκοκαλιά της Χρυσής Αυγής – τι άλλο θα κάνει η κυβέρνηση;

Αναρωτιέται κανείς κατά πόσον αυτές οι μέρες τις οποίες διανύουμε θα χαρακτηριστούν από τον ιστορικό του μέλλοντος ως ημέρες της έναρξης επιβολής ενός ιδιαίτερα σκληρού ολοκληρωτικού καθεστώτος της παγκοσμιοποίησης. 

Όλοι αυτοί που σήμερα επιχαίρονται ότι η Ελλάδα είναι λίκνο της Δημοκρατίας, την μετατρέπουν σήμερα σε λίκνο των πιο ολοκληρωτικών μεθόδων επιβολής της παγκοσμιοποίησης. Διότι περί αυτού πρόκειται στην ουσία. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην χώρα μας, ως του πιο ριζοσπαστικού κόμματος στην Ευρώπη, υπήρξε μία παγκόσμια “πρωτιά”. 

Ως εκ τούτου, ο τρόπος με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα αποτελέσει την “συνταγή” για την αντιμετώπιση παρόμοιων ριζοσπαστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη και ίσως και τον κόσμο.

Η σαφής μεροληψία τόσο της πολιτικής όσο και της εισαγγελικής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, είναι ξεκάθαρη στον καθένα. Όπως και η χρήση των “υπηρεσιών” του κράτους, όπως π.χ. της ΕΥΠ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες. Όλα αυτά δίνουν την εικόνα μίας μάλλον οργουελιανής κατάστασης.

Και δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό στα επόμενα χρόνια, μία σημαντική μερίδα του ευρωπαϊκού πληθυσμού και μάλιστα η πιο αναπτυσσόμενη πολιτικά, θα έχει στο μυαλό της την χώρα μας σαν την πρώτη διδάξασα την μεθοδολογία της πολιτικής καταπίεσης των ριζοσπαστικών-πατριωτικών κομμάτων.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

                 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



“ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…”




Πέρασε ένα μήνας σχεδόν από το Μαύρο Σάββατο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος όπου 6 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου περιφέρονταν με χειροπέδες από κτήριο σε κτήριο συνοδευόμενοι από πάνοπλους κουκουλοφόρους σαν να ήταν κοινοί τρομοκράτες!

 

Πάγωσε το πανελλήνιο με το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ θέαμα!

“τρομοκράτες”. Εκεί λοιπόν χάθηκε το “παιχνίδι”


Οι εντολείς της αποτρόπαιης αυτής πράξης σαφώς και βρίσκονται ΕΚΤΟΣ Ελλάδος… Στις χώρες λοιπόν που κατοικοεδρεύουν οι “κύριοι” αυτοί ίσως μια τέτοια εικόνα να τρόμαζε το φιλοθεάμον τους κοινό και να έριχνε στον Καιάδα το κόμμα που θα εκπροσωπούσαν αυτοί οι 6 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ “κύριοι”! Ο Έλληνας μπορεί να τρόμαξε για λίγο από το σοκαριστικό θέαμα που του προσφέρατε σε ζωντανή σύνδεση για δεκάδες ώρες συνολικά αλλά ΔΕΝ σας φοβήθηκε. Τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν τάχιστα και διαισθάνθηκε την ΑΔΙΚΙΑ που διαπράχθηκε ενάντια στο γνήσιο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Κατάλαβε αμέσως ότι το παιχνίδι είναι σικέ γιατί πλέον ο Έλληνας ξύπνησε. Σταμάτησε να τρώει το κουτόχορτο που τον ταΐζετε τόσα χρόνια και σας σιχάθηκε.

Δε μπορεί να βρίσκονται οι κλέφτες που λήστεψαν τον Ελληνικό λαό στις βιλάρες τους και οι 6 Πατριώτες που έδιναν τον μισθό τους και το αίμα τους ακόμα για τους συμπατριώτες τους με χειροπέδες και κουκουλοφόρους συνοδούς πίσω από τα κάγκελα του καθεστώτος. Δεν την αντέχει την αδικία το πετσί του Έλληνα. Όσο κι αν τον θέλετε ραγιά, δε θα σας κάνει ξανά αυτή τη χάρη. Τα ψέματα τελειώσαν για ΟΛΟΥΣ! Ο καθένας θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό, που όλοι επικαλούνται αλλά κανείς δεν σέβεται.

Η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί ΜΟΝΙΜΑ σαν τρίτη πολιτική δύναμη και για όσους γνωρίζουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα.

Δεν υπάρχει ούτε μισό έγκλημα που να συνδέεται με κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Στήσανε μια γελοία τηλεδίκη με κατηγορητήριο την κατάθεση του Ψαρρά σε πιστή αντιγραφή και ένα άθλιο φυλλάδιο που το βάφτισαν “καταστατικό του κόμματος”! Δεν βρήκαν τον χρόνο να αλλάξουν ούτε λέξη. Έπρεπε γρήγορα να “δέσουν” τους Συναγωνιστές για να φανούν τα καλά παιδιά στα ταξίδια τους σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Η Χρυσή Αυγή χαλούσε τη “σούπα” και έπρεπε να εξαφανιστεί.

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν εμένα και άλλους Συναγωνιστές ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ποιοι; Αυτοί που έχουν ξεπουλήσει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ Δεν ντράπηκαν να κατηγορήσουν εμάς που δίνουμε την ΖΩΗ μας για την Πατρίδα μας, αυτοί που ή δεν έχουν υπηρετήσει ούτε λεπτό ή στην καλύτερη έχουν υπηρετήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους την στρατιωτική τους θητεία.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; “Κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία η Χρυσή Αυγή”, το γράφω και δε μπορώ να το πιστέψω! Αν για όσα έχουμε κάνει μας κατηγορήσουν οι προδότες της Πατρίδος για εσχάτη προδοσία, τότε θα δηλώσω “ένοχος”.
Είναι ΤΙΜΗ να σε κατηγορούν για προδοσία οι προδότες!


Σαν απάντηση στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ θα κλείσω με τον στίχο ενός αριστερού με τον οποίο εγώ ο “κακός” μεγάλωσα και δεν ντρέπομαι να το πω, όπως κάνετε εσείς ψευτοαριστεροί της πλάκας που χαίρεστε με τις διώξεις μας, ενώ γνωρίζετε ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΕΣ (εξαιρώ Γλέζο και Κωνσταντοπούλου) :


“ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…”



Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Βουλευτής ΜαγνησίαςΛαϊκού Συνδέσμου 
Χρυσή Αυγή



                 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής , 
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής 
στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα - ΒΙΝΤΕΟ



Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα ακατάπαυστης συκοφάντησης και ολοκληρωτικής φίμωσης της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, δόθηκε βήμα σε εκπρόσωπους του Κινήματος στην τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και έγκριτοι νομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος Σκοπευτής" στο κανάλι "Ε".
Για πρώτη φορά οι συναγωνιστές κατάφεραν να απαντήσουν στον οχετό λάσπης και ψευδολογίας και να ακουστεί, έστω για λίγο, η φωνή της Αλήθειας. 
Σύντομα που τα θα καταπέσει το σαθρό κατηγορητήριο όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει την σκευωρία που στήθηκε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Στο βίντεο δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή εκπομπή όπου 
δόθηκαν όλες οι αρμόζουσες απαντήσεις. 


















Κ. Μητσοτάκης: 'Ολοι οι άλλοι είμαστε ίδιοι! Μόνο η Χρυσή Αυγή διαφέρει.


Είναι γνωστό και γενικά παραδεκτό, ότι οι Μητσοτάκηδες κάποιες φορές λένε την ωμή αλήθεια. 

Στο κανάλι star, λοιπόν, στις 21 Σεπτεμβρίου και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο… Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος –στο πνεύμα των ημερών- μίλησε για την Χρυσή ...Αυγή και –άθελά του πιστεύουμε- είπε μια… μισή, αλλά ωμή αλήθεια:

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου».

Ποια είναι η… μισή αλήθεια; Ότι η Χρυσή Αυγή, το ελληνικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, είναι το μόνο που διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου. 

Όλα τ’ άλλα είναι ίδια, όπως παραδέχεται και ο Κυριάκος! Μπορεί το ένα να παρουσιάζεται ως «κεντροδεξιό», το άλλο ως «κεντροαριστερό», το άλλο ως «κομμουνιστικό», κ.τ.λ., αλλά πέρα από τις παραπλανητικές ετικέτες είναι όλα όψεις του ιδίου κάλπικου νομίσματος, του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας και πιστοί υπηρέτες του ίδιου παγκόσμιου αφέντη!

ΠΗΓΗ: allenaki.wordpress.com

Αφού ξέρουν ότι θα αποτύχουν, γιατί επιμένουν;





Αν κάποιος κάνει μια βόλτα σε οποιαδήποτε λαϊκή αγορά ή καφενείο, κάνοντας μια μικρή έρευνα γύρω από τις απόψεις των Ελλήνων για τις πιθανότητες επιτυχίας εξόδου από την κρίση, με την τήρηση του κυβερνητικού προγράμματος, θα διαπιστώσει ότι οι πολίτες σε ποσοστά πάνω από 95% είναι βέβαιοι για την αποτυχία και τη ραγδαία επιδείνωση των πραγμάτων.

Η εικόνα αυτή άρχισε να διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου εγκαταλείποντας το προεκλογικό  σύνθημα του «λεφτά υπάρχουν», έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του ιδίου και του κόμματός του. Ωστόσο τότε, υπήρχε για πολλούς Έλληνες ακόμη, η ελπίδα των εξαγγελιών στα διάφορα «Ζάππεια» του φον Αντώνη Σαμαρά.
Σήμερα, αφού και ο Σαμαράς έριξε πλέον την προεκλογική του «μάσκα» και τα προσχήματα, συνεχίζοντας απαρέγκλιτα και με νέα, μεγαλύτερη και καταστροφικότερη ορμή το πρόγραμμα του ΓΑΠ, ο λαός αισθάνεται ακόμη πιο στριμωγμένος και απελπισμένος, αφού διαπίστωσε ότι και αυτός ήταν μια από τα ίδια.
Όμως το «σύστημα», όπως όλοι έχουμε πλέον καταλάβει δεν κάθεται με «σταυρωμένα» τα χέρια. Όταν αντιλαμβάνεται, ότι τα πολιτικά μορφώματα που έχει δημιουργήσει καταποντίζονται, φροντίζει έγκαιρα να φτιάξει το επόμενο «μαντρί» για να εγκλωβίσει τους ψηφοφόρους. Και στη δική μας περίπτωση, το νέο μαντρί ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
Με «νύχια» και με «δόντια» λοιπόν κρατιούνται γαντζωμένοι στην  εξουσία Σαμαράς και Βενιζέλος, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το πρόγραμμα που τους έχουν επιβάλλει οι εχθροί της πατρίδας μας, είναι για την καταστροφή της και όχι για τη διάσωσή της.
Γιατί όμως το κάνουν αυτό, αφού όπως είπαμε ακόμη και οι αγράμματοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι πάμε με αυξανόμενη ταχύτητα πάνω  σε «βράχο»;
Γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι απόγονοι ενός πολιτικού συστήματος που δεν γεννήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του έθνους, κατά τη γέννηση του νεοελληνικού κράτους, αλλά στήθηκε από τις ξένες υπερδυνάμεις για να τις υπηρετεί.
Από τότε χρονολογείται και η σκόπιμη σύγχυση που το ξενόδουλο αυτό πολιτικό κατεστημένο καλλιεργεί, ότι δήθεν μας απελευθέρωσαν οι ξένοι. Η αλήθεια είναι ότι την Ελλάδα απελευθέρωσαν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και μάλιστα παρά τη θέληση των ξένων (Ιερή Συμμαχία). Οι ήρωες όμως που έδωσαν τα πάντα στον αγώνα δεν κατόρθωσαν να εγκαθιδρύσουν μια εθνική κυβέρνηση μετά την απελευθέρωση, γιατί εξοντώθηκαν ή παραγκωνίσθηκαν από το ξενόδουλο αυτό πολιτικό κατεστημένο με την καθοδήγηση και την ηθική κάλυψη των ξένων. Των ξένων που όταν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα θα απελευθερωθεί, έσπευσαν να βάλλουν πόδι  και να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το καινούργιο κράτος.
Οι ξένοι λοιπόν σήμερα, θεωρώντας τη χώρα μας υποχείριό τους απόλυτα ελεγχόμενο από αυτούς, έχουν ένα σχέδιο για την Ελλάδα, χωρίς να της επιτρέπουν να έχει άποψη επί αυτού. Το σχέδιο αυτό υλοποιείται βάσει του γνωστού μνημονίου, με το οποίο η κυβέρνηση λέει ότι θα μας σώσει, αλλά το οποίο απλώς μεταλλάσει την Ελλάδα , από αυτό που ήταν μέχρι τώρα σε κάτι άλλο. Το οποίο όμως δεν μας λένε τι θα είναι, επειδή προφανώς είναι κακό.
Το σχέδιο αυτό σε γενικές γραμμές προβλέπει ουσιαστικά τη δήμευση του συνόλου της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση με το πρόγραμμα μεταφοράς λαθρομεταναστών και τον κατακερματισμό της χώρας σε μικρές διοικητικές περιφέρειες στη «λογική» των περιφερειών του «Καλλικράτη». 
Προσπάθεια και επιθυμία των ξένων είναι, η μετάβαση σε αυτή τη νέα κατάσταση που μας οδηγεί το μνημόνιο, να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες κυβερνητικές μεταβολές, για ευνόητους λόγους. Για αυτό και είδαμε αυτό το «γάντζωμα» από την εξουσία τόσο της κυβέρνησης του ΓΑΠ, όσο και του Σαμαρά-Βενιζέλου. Το ζητούμενο για αυτούς είναι (έτσι θα κριθεί η επιτυχία τους από τους ξένους) να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του καταστροφικού μνημονίου.
Για κακή τους τύχη όμως, συνέβη κάτι που δεν το είχαν  προβλέψει, ούτε αυτοί που διοικούν τώρα, ούτε οι συριζαίοι που ετοιμάζονται να τους διαδεχθούν, αλλά ούτε και οι ξένοι που δημιουργούν και κατευθύνουν τα πολιτικά ανδρείκελα που στελεχώνουν αυτά τα πολιτικά μορφώματα στην Ελλάδα.
Έτσι, στην πολιτική σκηνή της χώρας μας εμφανίστηκε, εδραιώθηκε και γιγαντώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, μια πολιτική κίνηση που δεν την ελέγχουν. Πρόκειται για το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Και αυτό τους έχει αποδιοργανώσει, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού και ο πανικός φέρνει τη μια γκάφα πίσω από την άλλη.
Το τραγικό και επικίνδυνο όμως είναι ότι εκμεταλλευόμενοι την πνέοντα τα λοίσθια ισχνή κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία, διολισθαίνουν ταχύτατα στον ολοκληρωτισμό. Χρησιμοποιώντας τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς για την ψευδεπίγραφα δημοκρατική, αλλά στην ουσία απολύτως δικτατορική εξόντωση του πολιτικού τους αντιπάλου, που απειλεί με άνοδο στην εξουσία κατά τις επερχόμενες εκλογές.
Μια είναι η λύση πλέον για τους Έλληνες, αν τους ενδιαφέρει η ιστορική επιβίωση του έθνους. Η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου και των μαχόμενων πολιτικών κρατουμένων του.
Αυτό που άφησαν μισό οι πρόγονοί μας μετά την Ελληνική Επανάσταση, πληρώνοντας οι περισσότεροι με τη ζωή τους το όραμα μιας πραγματικής απελευθέρωσης από όλους τους τυράννους κι όχι μόνο από τους τούρκους για να υποδουλωθούμε στη συνέχεια στους δυτικούς, είναι τώρα η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωσή του.
Νέες μεγάλες δυνάμεις αναδύονται στον κόσμο που αντιμάχονται όλους εκείνους που απεργάζονται την εκμηδένιση του μεγάλου μας έθνους, κουρελιάζοντας καθημερινά την περηφάνια μας.
Νέες δυνάμεις που θεωρούν τον ελληνισμό σαν «ατμομηχανή» του ανθρώπινου πολιτισμού και είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τον αγώνα μας, με μόνο αντάλλαγμα τη φιλία μας και συμφωνίες πάντα επί ίσοις όροις.
Οι πολιτικοί που σήμερα μας κυβερνούν, έχουν μάθει να «σκύβουν» στους ξένες αφέντες και το σκύψιμο αυτό τους έγινε συνήθεια. Δεν μπορούν να αντισταθούν και να χαράξουν άλλο δρόμο, ούτε και θέλουν.
Ο δρόμος φυσικά προς την ελευθερία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί αγώνα, εθνική ενότητα και να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Το οποίο όμως σίγουρα είναι πολύ προτιμότερο από αυτό που θα συμβεί σε μας και τα παιδιά μας, αλλά και τις επερχόμενες γενιές αν δεχτούμε παθητικά το μέλλον που άλλοι σχεδίασαν για εμάς, χωρίς εμάς.
Είναι ευθύνη όλων μας το σύνθημα των ηρωικών μας προγόνων να μείνει πάντα ζωντανό και να μας οδηγεί: «Ελευθερία ή Θάνατος».
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ  

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Κολλητός του Βαρβιτσιώτη ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής


Η καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις", μια από τις ιστορικότερες ελληνικές εφημερίδες, ήταν από τις ελάχιστες που αναφέρθηκαν στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όπου αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα η βρώμικη σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Στο χθεσινό της φύλλο φιλοξένησε ρεπορτάζ για τον ψευδομάρτυρα Στ΄ που φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον εν ενεργεία υπουργό της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ:
"Στις 11 Οκτωβρίου κατέθεσε ενώπιον των Ανακριτών ο τελευταίος, μέχρι σήμερα, μάρτυρας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι κατέθεσε επώνυμα, όλοι απέκρυψαν τα στοιχεία του και τον παρουσίασαν ως δημοσιογράφο. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαγεωργίου που βρίσκεται σήμερα έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας. Ένα άτομο λοιπόν κατηγορούμενο για κακουργήματα και με προφανή πρόθεση να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου προφανώς να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μπορεί φυσικά ο άνθρωπος αυτός να γνωρίζει "σημεία και τέρατα" για την Χρυσή Αυγή. Μέχρι τώρα όμως δεν είπε το παραμικρό.
Ο Γ. Παπαγεωργίου, προβάλλεται από τα ΜΜΕ, όπως και όλοι οι προηγούμενοι μάρτυρες ως "αξιόπιστος", ως "μάρτυρας κλειδί" στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα ότι υπήρξε και στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Σήμερα παρουσιάζουμε την φωτογραφία - βόμβα που δείχνει τη σχέση που είχε με τον υπουργό της κυβέρνησης Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Δεν πρόκειται για μια απλή φωτογραφία σαν αυτές που βγάζει ένας πολιτικός με ψηφοφόρους του. Είναι ξεκάθαρο από το χρώμα της φωτογραφίας ότι μεταξύ τους είναι φίλοι..."