ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ...

ΜΟΝΟ ΕΔΩ 

ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ 
ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!


Ο πρώην κομμουνιστής υπουργός Εσωτερικών της Ουγγαρίας, Μπέλα Μπίσκου, κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην καταστολή της Ουγγρικής Επανάστασης του 1965.



Εδώ και δύο δεκαετίες μετά την πτώση του κομμουνισμού, η ποινική δίωξη του Μπίσκου έγινε εφικτή κάτω από έναν νόμο που ορίζει πως τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται. Ο νόμος του 2011, που ψηφίστηκε από τη δεξιά κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν, επιτρέπει τη δίωξη των εγκλημάτων που έγιναν στη διάρκεια της κομμουνιστικής περιόδου στη χώρα.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι ο 92χρονος Μπίσκου, κατηγορείται για τον ρόλο του στην επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος που διέταξε τις δολοφονίες πολιτών κατά τη διάρκεια των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων στη Βουδαπέστη και στην πόλη Σαλγκοταριάν, τον Δεκέμβριο του 1956. 

Η μεγαλύτερη ποινή για τα εγκλήματα πολέμου στην Ουγγαρία είναι ισόβια κάθειρξη. Ο Μπίσκου θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του που αναμένεται να γίνει στους επόμενους τρεις μήνες. 

Η σοβιετική επιτροπή στην οποία συμμετείχε ο Μπίσκου, δημιούργησε πολιτοφυλακές για την καταστολή της επανάστασης στην Ουγγαρία και θεωρείται υπαίτια για τον θάνατο 49 ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή.

Καισαριανής Δανιήλ: ''Ο Χριστόδουλος δεν συμβιβάσθηκε''

Παρουσίαση του βιβλίου του αναπληρωτή καθηγητή Σωτηρίου Μπαλατσούκα με τίτλο "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος (1998-2008) Πνευματικός ηγέτης" πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης στη Στοά Βιβλίου.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ο Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός, οι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμων, Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος, Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Κερκύρας και Παξών κ. Νεκτάριος, Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, Πατρών κ. Χρυσόστομος, Κυθήρων κ. Σεραφείμ, Κορίνθου κ. Διονύσιος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Παροναξίας κ. Καλλίνικος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, οι Επίσκοποι Νεοχωρίου κ. Παύλος και Διαυλείας κ. Γαβριήλ, ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και καθηγητές πανεπιστημίου.

Ομιλητές ήταν ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Τρίτος, και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Σωτήριος Μπαλατσούκας, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Αρχμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου.

Ο π. Επιφάνιος Οικονόμου μίλησε για το πνευματικό έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου και παρουσίασε τους ομιλητές.

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αυτοθυσία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, στη γνώση του ποιμνίου του και των προβλημάτων, στις ανησυχίες του για τις εξελίξεις στην Εκκλησία και στην κοινωνία γενικότερα.  

Τόνισε, επίσης, ότι "ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος δεν απέκρυψε ποτέ την σκέψη του, δεν συμβιβάσθηκε μ' όσους επεδίωκαν να σιωπήσει, να μην καταθέσει στην κοινή κονίστρα της ζωής την γνώμη του. Ήταν διαυγής και ξεκάθαρος, τολμηρός και διορατικός, ειλικρινής και συνεπής στις απόψεις του. Και με τα επιχειρήματά του διεκδικούσε την δικαίωση και αναγνώριση του δικαίου των απόψεών του".

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κυρό Χριστόδουλο, αλλά και στην εμπειρία του από τη συνεργασία που είχε μαζί του, ως Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας πως "ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κληροδότησε μια σπουδαία πνευματική κληρονομιά στην Εκκλησία, στην κοινωνία, στον τόπο. Έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα για την αγάπη του Χριστού, έχοντας κατά νουν το αγιογραφικό "γίνου πιστὸς ἄχρι θανάτου, καὶ δώσω σοι τὸν στέφανον τῆς ζωῆς".

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό αφιερωμένο στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του π. Θωμά Συνοδινού, ο οποίος αναφέρθηκε στο πνευματικό έργο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
  
agioritikovima.gr 

defencenet.gr

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ... ΦΕΥΓΟΥΝ 35 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...!!!


Με μία επιστολή-βόμβα 35 στελέχη των ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. 

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο ενός από τους υπογράφοντες ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από το κόμμα και καμία επίσης διάθεση να τους μεταπείσουν.


Μετά από αυτήν την κίνηση τα πράγματα για τους ΑΝΕΛ δυσκολεύουν αρκετά στη Α' Αθήνας ενώ οι 35 ανακοινώνουν ότι δημιουργούν νέο κόμμα.

Αυτά είναι τα 35 ονόματα:

1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
Συνυπογράφων το Συμβόλαιο Τιμής

4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
Ευθύνης Εσωτερικών
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
Εσωτερικών

8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ

9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ

10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ

11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ

14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ

15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ

16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ

17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ

18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας

Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας


19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ

20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά

22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ

23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ

24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ

25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ

26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ

27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ

28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ

29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ

30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ

31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ

32.Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
Μέλος Τομέα Ναυτιλίας


33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας

34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς

35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Διαβάστε την επιστολή:

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, Φίλες και Φίλοι,

Πριν λίγο καιρό, πολλοί μαζί, όλοι μαζί, ξεκινήσαμε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια, για κάτι μεγάλο, κάτι νέο, κάτι δυνατό, που ξαναζωντάνεψε την ελπίδα στον απογοητευμένο απ'όλους κι από όλα, Ελληνικό Λαό!

Τα μάτια του Ελληνικού Λαού, στράφηκαν πάνω μας!

Συνυπογράψαμε την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μια Διακήρυξη που προήλθε μέσα από τον διάλογο με τον Λαό, καθιερώνοντας, για πρώτη φορά στη χώρα, αμεσοδημοκρατικά χαρακτηριστικά, στη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα.

Στη συνέχεια όμως, υπήρξε παρέκκλιση από συμφωνηθείσες βασικές θέσεις και στοχεύσεις.

Το εξαγγελθέν ιδρυτικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε τελικά μετά από έναν χρόνο, χρόνο αδράνειας, πλήρους έλλειψης κομματικής οργάνωσης σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα συνέδριο το οποίο είχε εξαγγελθεί με τυμπανοκρουσίες περί πραγματοποίησής του, με διαφανείς, δημοκρατικές διαδικασίες και με στοιχεία αμεσοδημοκρατικά, πραγματοποιήθηκε όμως τελικά, με διαδικασίες που θυμίζουν παλαιοκομμματικές αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Η συνυπογραφείσα απ' όλους μας Ιδρυτική Διακήρυξη, παρέμεινε τύπος και όχι όραμα και διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό, αφού στη συνέχεια υπήρξε ανακολουθία αρχών και πράξεων.

Το Συμβόλαιο Τιμής, καθώς και η Ιδρυτική Διακήρυξη, δεν τηρήθηκαν, αφού νυν και πρώην βουλευτές που είχαν ψηφίσει δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, νόμους με τους οποίους σφαγιάσθηκαν τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού, συζητούσαν με την ηγεσία, το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κίνημα, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της βάσης.

Τα περί κινηματικού χαρακτήρα απεδείχθησαν κούφιες εξαγγελίες και φρούδες ελπίδες. Έως και σήμερα εξακολουθεί να επικρατεί η παλαιοκομματική νοοτροπία και πρακτική, μεταλλάσσοντας το κίνημα σε ένα αρχηγοκεντρικό και προσωποπαγές κόμμα. Το κοινωνικό και λαϊκό πρόσωπο που όφειλε το κίνημα να επιδείξει, ο λαός δεν το είδε ποτέ!

Η κατάταξη στον αντιμνημονιακό χώρο, γενικά και αόριστα, άνευ παρεμβατικών θέσεων και πράξεων, κατέστησε το κίνημα πολιτικά ανενεργό.

Η κοινοβουλευτική ομάδα με εμφανή απουσία κοινής γραμμής αντίστασης στην υποτέλεια, ειδικά σε ζωτικής σημασίας εθνικά θέματα, και η έλλειψη συντονισμού στη λήψη αποφάσεων, αποτυπώθηκε και με την ψήφιση από ένα μέρος της, της περιβόητης τροπολογίας για την εκμίσθωση ελληνικών νησιών για 99 έτη.

Η πεπατημένη πρακτική των αναποτελεσματικών ερωτήσεων στη βουλή, όπως και οι άνευ ουσίας κραυγές, αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση, αλλά έφεραν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τις προσδοκίες του Ελληνικού Λαού, ο οποίος απαιτεί πράξεις και όχι λόγια.

Η απουσία τοποθέτησης και η ανυπαρξία ολοκληρωμένης πρότασης για την επίλυση ενός άλλου μεγάλου ζητήματος του τόπου, του Μεταναστευτικού, είναι ηχηρή!

Έτσι, αντί το κίνημα να βρίσκεται σήμερα ψηλά στην προτίμηση του Ελληνικού Λαού, σέρνεται και ψυχορραγεί.

Επειδή η πολιτική κατάσταση στη χώρα, απαιτεί συνέπεια, συνέχεια, πολιτική βούληση και καθαρές θέσεις, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπειας και σεβασμού στα πρόσωπα των συναγωνιστριών και συναγωνιστών μας και πάνω απ' όλα στον Ελληνικό Λαό, και έχοντας εξαντλήσει πλέον, κάθε όριο πολιτικής αλλά και ανθρώπινης αντοχής, υποβάλλουμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μας απ' όλες τις κομματικές μας ιδιότητες και θέσεις και ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αποχωρώντας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε συστράτευση για ανένδοτο αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας, ξεκινώντας τις διεργασίες και τον διάλογο για την δημιουργία πολιτικού χώρου για τον σκοπό αυτό.

Αναρτήθηκε στο Επικαιρότητα και Κοινωνία

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση διαρρέει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Τρίτη και υπό πλήρη κατάρρευση η ΝΔ
















Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.

Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από την πρεσβεία, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος μετά τις συλλήψεις των στελεχών του δείχνει να έχει ... εκτοξευτεί!


Η παρακάτω δημοσκόπηση, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα χέρια τόσο του πρωθυπουργού όσο και του κ. Βενιζέλου

'Εγινε από μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία και έλαβε χώρα το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, σε δείγμα 1850 ατόμων.

Τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν απόλυτη κατάρρευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στην κυβέρνηση των μνημονίων. Επίσης, παρατηρείται άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τη Χρυσή Αυγή. 


Το βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απέχουν πολύ από τα πραγματικά στοιχεία και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για πολλού λόγους.

Πέρα από τις στημένες ερωτήσεις και τα μαγειρευμένα δείγματα, υπολογίζεται ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους της ΧΑ δεν δηλώνει ότι θα ψηφίσει το κόμμα της ριζοσπαστικής δεξιάς. επηρεασμένοι από το κλίμα τρομοκρατίας..


Το αν είναι ακριβής ή όχι μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου οι οποίοι αμφότεροι δηλώνουν μετά στόμφου ότι "θα εξαντλήσουμε την τετραετία"! Κρατηθείτε καλά λοιπόν και ...πάμε:

ΣΥΡΙΖΑ: 23,6%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 19,8%

ΝΔ: 13,2%
ΑΝΕΛ: 5,4%
ΚΚΕ: 4,7%
ΣΧΕΔΙΟ Β' (κόμμα Αλαβάνου): 3,5% 
ΠΑΣΟΚ: 2,6% 
ΔΗΜΑΡ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,6%
ΛΑΟΣ: 1,3%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
ΛΕΥΚΟ: 11,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 10%


"Μεγάλο εκνευρισμό και πανικό προκαλεί η μυστική δημοσκόπηση που ήδη έχει έρθει σε γνώση Σαμαρά-Βενιζέλου. 

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε ήρωες τους φυλακισμένους επικεφαλής της Χ.Α. στα μάτια εξαθλιωμένων ψηφοφόρων οι οποίοι διαπιστώνουν, όλο και περισσότεροι κάθε μέρα, ότι η ζωή τους έγινε κόλαση χωρίς επιστροφή"

Αυτό είναι το σχόλιο πολιτικού αναλυτή για τα ευρήματα της μυστικής δημοσκόπησης, η οποία δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί ποτέ και από κανένα κανάλι! 

Για ευνόητους λόγους βέβαια...


Η δημοσκόπηση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει και ως "εργαλείο συσπείρωσης" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους φοβικούς μικροαστούς ψηφοφόρους.

πηγή: Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής














Άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου : “Ένοχος” εσχάτης προδοσίας

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ 
ΟΥΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥΣ


«΄Εχετε στην εξουσία σας τους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που θα τους πάρετε τα πάντα. 'Ομως από την στιγμή που θα τους αφήσετε χωρίς τίποτε, τότε δεν έχετε τίποτε. Είναι ελεύθεροι». 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ 

Έναν ολόκληρο μήνα πριν, από την σελίδα αυτή της εφημερίδας, είχα γράψει για τα βρώμικα σχέδια της Ν.Δ κατά της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικά είχα τονίσει ότι, προκειμένου να πάρει τις ψήφους των Εθνικιστών η νέα Ν.Δ. του 
Σαμαρά, δεν θα διστάσει να προσπαθήσει να θέσει εκτός νόμου το Κίνημά μας. 

Επειδή, όμως, οι νόμοι αδυνατούσαν να δώσουν μία λύση στην παρέα της Λεωφόρου Συγγρού, που εξουσιάζει την χώρα, εφηύραν  την τερατώδη από πλευράς νομικής κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» και για να είναι μάλιστα περισσότερο πειστικοί δεν δίστασαν χωρίς κανένα στοιχείο να με κατηγορήσουν και να με προφυλακίσουν με αυτήν την κατηγορία. 

Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι γεγονός και πίσω από την μάσκα της όποιας δημοκρατικότητας εφάνη πλέον καθαρά η τυραννία, αυτή η τυραννία στην οποία αναφερόμενος ο Πλάτων γράφει στον Κρίτωνα:

«ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Χτίζουν πύργους επάνω στην άμμο

Ο ταπεινός σκοπός τους να εξοντώσουν με τρόπο παράνομο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διπλή στόχευση. Η πρώτη είναι να εξευμενίσουν τον ξένο αφέντη της Πατρίδας μας, τον οποίον με ταπεινότητα υπηρετούν. Μάταιος κόπος... Όταν θα έρθει η ώρα, θα πετάξουν τον Σαμαρά και την παρέα του σαν στημένη λεμονόκουπα, αφού πάνω απ’ όλα έχουν σαν αρχή τους το ρητό: “LIFE DON'T LIKE THE LOOSERS”. Η δεύτερη στόχευση τους είναι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. 

Πάλι κτίζουν πύργους επάνω στην άμμο... Δεν δίδαξε τίποτε, φαίνεται, την Ν.Δ. το 1977 και το 1981 όταν η πολεμική τους, τότε, κατά της Εθνικής Παρατάξεως όχι μόνο δεν τους έφερε πίσω τις ψήφους της, αλλά έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Την ίδια ώρα, που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εργάζεται εντατικά να «λειώσει» την Χρυσή Αυγή, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, κλείνει κατ’ ουσίαν η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ και μένουν στα ακαταδίωκτο όσοι ενέχοντο σε αυτήν, δίκαιοι και άδικοι. 

Επίσης την Δευτέρα που πέρασε, για δύο ολόκληρες ώρες και δέκα λεπτά παραβίαζε τα χωρικά μας ύδατα με πλήρη οπλισμό και την ημισέληνο να κυματίζει η τουρκική κορβέτα “HEYBELLIADA” , η οποία έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του Έθνους, περιδιαβαίνοντας ανενόχλητη μεταξύ Ευβοίας, Άνδρου, Κέας και Κύθνου. 

Επίσης, όλα δείχνουν ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός σχεδίου Ανάν στην Κύπρο, που θα οδηγήσει στο οριστικό ξεπούλημα και την τουρκοποίηση της Ελληνικής μεγαλονήσου.

Η Χρυσή Αυγή και η μαύρη νύχτα της δουλείας

Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ συνεχίζεται και μόνο τους πρόβλημα η Χρυσή Αυγή. Τι και αν πέρασαν δυο αιώνες, ο Ανδρέας Κάλβος παραμένει τραγικά επίκαιρος:

«Γη των θεών φροντίδα
Ελλάς ηρώων μητέρα,
φίλη, γλυκεία πατρίδα μου,
νύκτα δουλείας σ' εσκέπασε,
νύκτα αιώνων».

(Ο ΩΚΕΑΝΟΣ, α΄)

Η νύχτα της δουλείας συνεχίζεται, λοιπόν, με μία ψεύτρα ελευθερία, με ένα ψευτορωμαίικο και για να συνεχίζεται ανενόχλητη έπρεπε να λείψει η Χρυσή Αυγή, έπρεπε να ευρεθώ τόσο εγώ, όσο και άλλοι Συναγωνιστές σας στις φυλακές της ψευτοδημοκρατίας τους. 

Οι διαδικασίες, οι οποίες ακολουθήθηκαν και δυστυχώς συνεχίζονται, τερατώδεις. Διαδικασίες που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα έργα και τις ημέρες ενός Στάλιν, ενός Βισίνσκι, ενός Μπέρια. Πού ακούστηκε να φυλακίζεται και να κατηγορείται η ηγεσία ενός κόμματος και το σύνολο σχεδόν των βουλευτών για συμβάντα με συγκεκριμένα πρόσωπα; 

ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, το οποίο εφαρμόζει την απάνθρωπη αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. 

Όλα αυτά τα συμπληρώνει και ένας εσμός ανωνύμων «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ» χωρίς στοιχεία, μόνο με λόγια, λόγια του αέρα... Και με «χαρτιά» και «έγγραφα», τα οποία δεν έχουν σχέση με το Κίνημά μας.

Μας κατηγορούν σαν... προδότες

Βλέποντας φαίνεται, όμως, οι Ιαβέρηδες της εποχής μας ότι τα περί «εγκληματικής συμμορίας» δεν επαρκούν, ούτε είναι δυνατόν να αποδειχθούν, ανακάλυψαν νέα κατηγορία. Μας κατηγορούν ότι ετοιμάζαμε... πραξικόπημα, ότι είμαστε ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κυβερνούν και μας κατηγορούν σαν προδότες; 

Είναι φυγόστρατοι διακεκριμένοι, υπεύθυνοι για τα σκάνδαλα των δισεκατομμυρίων, που οδήγησαν την χώρα στην απελπισία, είναι αυτοί που το 1974 είπαν ότι η Κύπρος είναι μακριά, αυτοί που υπέστειλαν την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, οι ίδιοι που ξεπούλησαν την χώρα με τα Μνημόνια, αυτοί που παραβιάζοντας κάθε έννοια πατριωτικής Τιμής χωρίς ντροπή και με την υπογραφή τους εκχώρησαν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Αυτοί είναι οι κατήγοροί μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και αποτελεί ΤΙΜΗ για εμάς να μας κατηγορούν όλοι αυτοί.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ό,τι και να κάνουν οι ΙΔΕΕΣ δεν φυλακίζονται και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι ένα ολόκληρο μήνα μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση «ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ» από τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» η Χρυσή Αυγή αντέχει και ας γνωρίζουν ότι θα αντέχει για πολύ... Μέχρι το τέλος του κόσμου.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ,
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΛΑΣΠΗ,
ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥΣ! Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ









ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ... ΤΟ 2000-2001 ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...!!!


Ανθρωπιστής Συριζαίος από την Λαγκάδα της Μυτιλήνης είναι ο «νεαρός» αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που προσπάθησε να κλείσει στην Φυλακή την Χρυσή Αυγή, με ένα αόριστο πόρισμα 9 σελίδων, χωρίς το παραμικρό συγκεκριμένο στοιχείο και βασιζόμενος σε ένα πλαστό Καταστατικό του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών!.. Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα τα φρονήματα του κυρίου αντεισαγγελέως, μιμούμενος τους μπολσεβίκους, που ψάχνουν τα φρονήματα των Δικαστών που αθωώνουν τους Πατριώτες, όπως έγινε με την δικαστίνα που αθώωσε πρόσφατα τον «Στόχο» και πάνε να την βγάλουν αντισημίτρια!..

ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ Η ΛΑΓΚΑΔΑ 

Η Λαγκάδα από όπου κατάγεται ο κ. Βουρλιώτης είναι η πιο υποβαθμισμένη συνοικία της Μυτιλήνης και άντρο κομμουνιστών από την εποχή της Δικτατορίας του Μεταξά. 

Επί πλέον, έχει κακή φήμη σε όλη την Λέσβο, κι όταν παντρεύεται μια κοπέλλα κάποιον από την Λαγκάδα, οι Λέσβιοι λένε: «Μα από την Λαγκάδα βρήκες γαμπρό να παντρευτείς;» Επί πλέον, η Λαγκάδα έχει και μια ενδιαφέρουσα πρόσφατη ιστορία: Εκεί φτιάχτηκε το 2003, επί Εβραίου Σημίτη, το πρώτο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. 

Στην αρχή, οι κομμουνιστές κάτοικοι της Λαγκάδας το υποδέχθηκαν μετά βαΐων και κλάδων, πηγαίνανε κοτόπουλα και μπριζόλες στους Λάθρο, αλλά σύντομα άλλαξαν γνώμη: Οι αγνώμονες Λάθρο άρχισαν τις κλοπές, άρχισαν να πειράζουν κορίτσια στον δρόμο, να μπαίνουν μέσα στα σπίτια για να κλέψουν φρούτα κλπ. με αποτέλεσμα οι Λαγκαδιώτες να ξεσηκωθούν και να ζητάνε να κλείσει το Κέντρο, πράγμα που έγινε μερικά χρόνια αργότερα… 

Μάλιστα, το Κέντρο Κράτησης των Λάθρο στην Λαγκάδα της Μυτιλήνης το είχε επισκεφθεί το 2003 ως Αρχηγός του «Ελληνικού Μετώπου» και ο νύν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, αλλά οι Λαγκαδιώτες δεν τον άφησαν να μπεί μέσα, επειδή τον θεωρούσαν… «ρατσιστή»!

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ… ΨΑΡΡΑ!

Ξαναγυρίζουμε, όμως, στον «Διώκτη» της Χρυσής Αυγής, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, για να πούμε τα εξής: Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, το 2000-2001 υπήρξε σύμβουλος (σ.σ.: έμμισθος προφανώς!) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του ανεκδιήγητου Πρύτανη Μιχάλη Σταθόπουλου, του ανθρώπου που αφαίρεσε το Θρήσκευμα από τις Ταυτότητες των Ελλήνων! 

Και μόνο γι’ αυτό, ότι υπήρξε έμμισθος σύμβουλος Σημιτικού υπουργού, δεν έπρεπε (η επίσης Μυτιληνιά!) Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη να αναθέσει σε αυτόν την δίωξη της Χρυσής Αυγής, επεσήμανε ο κ. Στ. Γεωργίου!…

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Στόχου» το ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Χρυσής Αυγής στο οποίο βασίστηκε το 9 σέλιδο Πόρισμα του κ. Βουρλιώτη, είναι αυτό που «αποκάλυψε» την περασμένη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υπαρχηγός των «ΙΩΝ», γνωστός τροτσκιστής δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς. 

Και η πλάκα είναι ότι το πραγματικό Καταστατικό της Χρυσής Αυγής το είχε επικυρώσει πρίν λίγους μήνες στον Άρειο Πάγο η ίδια η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη!.

ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ κ. ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Όσο για την 66χρονη κυρία Κουτζαμάνη (είναι χήρα χωρίς παιδιά) γεννήθηκε στον Πολιχνίτο της Λέσβου και – όπως επίσης κατήγγειλε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίουήταν αυτή που «αθώωσε» τον Πάτροκλο Τσελέντη στην δεύτερη δίκη της 17 Νοέμβρη! 

Ο ποινικολόγος που στη δίκη της «17 Ν» εκπροσωπούσε την οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού Μάτη, στο εφετείο είχε αντιδράσει έντονα όταν η τότε Εισαγγελεάς της έδρας κ. Κουτζαμάνη, επιχείρησε να ρίξει «δίχτυ προστασίας» στον κατηγορούμενο Πάτροκλο Τσελέντη τον οποίο ο κ. Γεωργίου «κατονόμαζε» -με βάση μαρτυρίες- ως τον δολοφόνο του αστυνομικού-φρουρού της εθνικής τράπεζας. 

Ο Τσελέντης που είχε δείξει φανερή «μεταμέλεια» και έδειξε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές, καταδικάστηκε τελικά ως συνεργός στη ληστεία μετά φόνου, στην οποία ο Κουφοντίνας ντυμένος αστυνομικός πρόσφερε … παραπλανητικά ένα κουτί με γλυκά στον Μάτη παραμονή της γιορτής του. Ως «δολοφόνο» το δικαστήριο καταδίκασε τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος" (10 Οκτ 2013)