ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν: "Ένα ψέμα που επαναλαμβάνεται πολλές φορές γίνεται...αλήθεια" . Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα




Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν: "Ένα ψέμα που επαναλαμβάνεται πολλές φορές γίνεται...αλήθεια" ... ιδίως όταν έχεις στην διάθεσή σου τα λεγόμενα ΜΜΕ, όπως συμβαίνει στην σημερινή Ελλάδα, και ιδιαίτερα αν οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να συμμαχήσουν με το πολιτικό σύστημα για την ευόδωση της σχεδίασης αλλά και για την επιτυχή έκβαση του σχεδίου παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού και συκοφάντησης του ελληνικού λαού άσχετα αν μετά από λίγο βγουν εκ νέου «τα μαχαίρια» τόσο στις μεταξύ τους σχέσεις όσο και στις σχέσεις τους με την κυβέρνηση (εκβιασμοί, αποκαλύψεις, λάσπη κ.ά. τέτοια πολιτισμένα πράγματα).

Μεταπολιτευτικά είναι πάμπολλα τα παραδείγματα επαναλαμβανόμενων ψεμάτων, που κατέληξαν ναθεωρούνται ως «αλήθειες». 

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ή μήπως αρκεί απλά να θυμηθούμε την απάτη της ψεύτικης και επίπλαστης ευημερίας του λαού μας που δημιούργησε επί τόσα χρόνια η ελληνική εκδοχή της σοσιαλδημοκρατίας των Ανδρέα και Γιωργάκη Παπανδρέου, Σημίτη και ο νεοφιλελευθερισμός του Μητσοτάκη. 

Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η «σοσιαλδημοκρατία» του Τσίπρα.

Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορό της ούτε να γίνω απολογητής της αλλά κάτι τέτοιο παρακολουθούμε σήμερα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα καθώς οι καλοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι αλλά και τα κακοπληρωμένα τσιράκια τους, τσιράκια και φερέφωνα στο σύνολό τους του κάθε Μπόμπολα, Αλαφούζου ή Βαρδινογιάννη, έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας βομβαρδίζουν σαδιστικά και αλύπητα με «αληθινά ψέματα» θέλοντας με τον τρόπο αυτόν να δημιουργήσουν αισθήματα συνενοχής σε δήθεν διαπραχθέντα κακουργήματα και να αναγκάσουν τους ψηφοφόρους της ΧΑ να αποστασιοποιηθούν.


Παραδείγματα;

-Οι αγανακτισμένοι της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα δεν υπήρξαν ποτέ και στην πραγματικότητα ήταν η εξής μία. Η Θέμις Σκορδέλη.

-Χιλιάδες τα όπλα (το λιγότερο 1500 είπε κάποιος έγκριτος) που κρύβει η ΧΑ.

-Οπλοστάσιο έκρυβε ο Παππάς στο σπίτι του εδώ στα Ιωάννινα. Ένα πιστόλι ρεπλίκα και ότι είχε από μία αντίκα του Β' ΠΠ.

-Άλλον κατηγορούν χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ο άνθρωπος θίγεται, άλλον πιάνουν.

-Το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει από το ναζιστικό κόμμα του 15% αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι «πλέρια δημοκρατικές δυνάμεις» της αριστεράς για να διαφυλάξουν το Σύνταγμα άσχετα αν δεν το έχουν και σε μεγάλη υπόληψη.

-Δείγμα αγανάκτησης ευυπόληπτου και δημοκρατικού πολίτη η κατά την γνώμη μου, ευθεία απειλή με τον σαφή υπαινιγμό «Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας "απαλλάξει" απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε» για επιστροφή στην δράση του παχύσαρκου, χοντρόπετσου και χοντροκέφαλου Χριστόδουλου Ξηρού (για όσους δεν θυμούνται ψυχρός δολοφόνος εκτελεστής της 17 Ν).
-Μεγιστοποίηση του δήθεν κινδύνου από τους (δήθεν) ναζιστές και ελαχιστοποίηση αυτού που μπορεί να προκαλέσουν οι λάθρο στην χώρα μας.

-Ελαχιστοποίηση του κινδύνου της άκρας, της ορθόδοξης και της οπορτουνιστικής  αριστεράς για τον λαό μας.

-Απόκρυψη γεγονότων αλλά και δρομολόγησης σχεδίων εις βάρος του λαού από κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

-Αυτά έτσι απλά όπως μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή. Αν το κουράσω (το μυαλό μου εννοείται) θα γράφω μέχρι αύριο αλλά κλείνω με μια προτροπή.

Κλείστε τα αυτιά σας στα βοθροκάναλα 
ή ΚΛΕΙΣΤΕ τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ! 

<<ΑΡΚΕΤΑ>>!!!!!


Οδυσσεύς Πάτσης

Ευνομούμενο κράτος με Αρχηγό και βουλευτές κοινοβουλευτικού κόμματος στη φυλακή; Οι Έλληνες δεν τρώνε την προπαγάνδα

Οι τελευταίοι Πιστοί

Ναι, όλα μοιάζουν χαμένα μέσα στον νέο κόσμος της

«παγκοσμιοποίησης» και για την Ελλάδα, αλλά και για την
Ανθρωπότητα ολόκληρη. 
Ένας Πολιτισμός, έργο
χιλιάδων ετών τελειώνει μέσα σε μια ατελείωτη
βαρβαρότητα, βαρβαρότητα «εκλεπτυσμένη» από τις
πολύχρωμες...

εικόνες των τηλεοπτικών σταθμών,
Από χιλιάδες «λαμπιόνια», που αναβοσβήνουν
Στους πίνακες τιμών των Χρηματιστηρίων.
Ζούμε στην εποχή του απόλυτου ψεύδους, στην εποχή
της απόλυτης κατάφασης και υποταγής στην
πανίσχυρη εξουσία της απόλυτης υποκρισίας.
Υπάρχει ελπίδα να υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ
στον μέλλον, να υπάρχει δηλαδή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
να υπάρχει άνθρωπος;
Όλα μοιάζουν χαμένα! Όμως και αυτό κατʼ ουσίαν
αποτελεί μέρος της μεγάλης απάτης. 
Το να θέλουν,
δηλαδή, να μας πείσουν ότι καμμιά δύναμη
δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
Ότι είναι με άλλα λόγια ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ
και κάθε αντίσταση εναντίον τους είναι μάταιη.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
ΑΘΗΝΑ 2008


Οργισμένοι πολίτες, πρώην νεοδημοκράτες, κατακεραυνώνουν τη ΝΔ για τους κλέφτες πολιτικούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι, για τη φτώχεια και τις κατασχεσεις σπιτιών και τις μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει στην απόγνωση χιλιάδες Έληνες.

Καταιγισμός από τους πολίτες: "Ο Σαμαράς είναι η ντροπή της Νέας Δημοκρατίας", "Μας στείλατε στη Χρυσή Αυγή", "Θα έρθει τσουνάμι", "Θα πάω κατευθείαν στη Χρυσή Αυγή", "Είναι άδικα μέσα κλεισμένοι", "Είναι Εθνικιστές, στηρίζουμε τους Έλληνες", "Ο Σαμαράς μας πρόδωσε, δεν έχουμε ούτε να φάμε, είμαστε αξιοπρεπής λαός". Και ο Ντινόπουλος προς το τέλος λέει "να μου πείτε να πάτε κάπου αλλού να το δεχτώ, αλλά όχι στη Χρυσή Αυγή"! 

Παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης και προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια τις διαπλοκής, παρά τις παράνομες διώξεις και τις αντισυνταγματικές προφυλακίσεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου οι Έλληνες δίνουν την απάντησή τους αποστομώνοντας τα παπαγαλάκια και τους πολιτικάντηδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Σ.Περδικάρης

Ο κόσμος δεν τους πιστεύει.. Δεν πιστεύει ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τις δημοσκοπήσεις .


Έχουμε ξαναπεί ότι εν μέσω επικοινωνιακής καταιγίδας και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων είναι πλήρως αντεπιστημονική η διεξαγωγή πάσης φύσεως δημοσκοπήσεων ή γενικώς σφυγμομετρήσεων

Πέραν, όμως, αυτού έχει γίνει αντιληπτό ακόμα και στον πιο αδαή ότι υπάρχουν δύο είδη δημοσκοπήσεων σήμερα στην Ελλάδα. Αυτές που προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και αυτές που δεν προβάλλονται ή «κόβονται» με συνοπτικές διαδικασίες.

Ας δούμε εν τάχει τέσσερις δημοσκοπήσεις, δύο από το κάθε είδος, κάνοντας παράλληλα μία αντιπαραβολή με την αποτελεσματικότητα των εν λόγω εταιριών στην πρώτη εκ των δύο αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, ώστε να δούμε την αξιοπιστία τους. 

Ο λόγος που ανατρέχουμε στις δημοσκοπήσεις που αφορούσαν την πρώτη εκλογική διαδικασία είναι ότι τότε ουδείς είχε αντίληψη για την δύναμη των πολιτικών κομμάτων, ενώ στην δεύτερη ακόμα και ο πιο αφελής είχε ένα τροχιοδεικτικό, προερχόμενο από την πρώτη αναμέτρηση.

Καταρχάς να μιλήσουμε για τις δημοσκοπήσεις του Καθηγητή Πανά, του οποίου η τελευταία δημοσκόπηση «κόπηκε» δημοκρατικότατα, ενώ υπήρχαν οι ασφαλείς πληροφορίες ότι έδινε στην Χρυσή Αυγή 15%

Αντίστοιχα ο καθηγητής πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση έδινε στην Χρυσή Αυγή 5,3% πέφτοντας εκτός στόχου κατά 1,7%, εντός δηλαδή του προβλεπόμενου στατιστικού σφάλματος, το οποίο ήταν και αυξημένο δεδομένου ότι επρόκειτο για την πρώτη είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο. Βλέπουμε δηλαδή ότι μία σχετικώς αξιόπιστη πηγή δημοσκοπικών στοιχείων δίνει 15% στην Χρυσή Αυγή σήμερα.

Το δεύτερο παράδειγμα μας θα είναι η εταιρία VPRC της οποίας η δημοσκόπηση προβλήθηκε χθες από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ. Στην δημοσκόπηση της εν λόγω εταιρίας εμφανίζεται μία «καθίζηση» της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως θα δούμε παρακάτω είναι ψευδεπίγραφη και κατ' εντολή. 

Η VPRC τον Μάιο του 2012 έδινε στην Χρυσή Αυγή 2,2% κάνοντας λόγο για Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Εν τέλει διαψεύστηκε οικτρά και πανηγυρικά, υποτριπλασιάζοντας τα ποσοστά μας. Τώρα κάνει λόγο για «πτώση» της Χρυσής Αυγής, οπότε μπορούμε να αντιληφθούμε με βάση την «αξιοπιστία» της ότι προφανώς δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη.

Τρίτο παράδειγμα είναι η RASS  της οποίας η τελευταία δημοσκόπηση έδειξε επίσης «πτώση» της Χρυσής Αυγής και επίσης προβλήθηκε πανηγυρικά από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ. Η RASS τον Μάιο του 2012 υπήρξε πιο φειδωλή σε σχέση με την VPRC δίνοντας στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών 3,8%, πέφτοντας δηλαδή έξω σε ποσοστό 100%. Έτσι πέφτει και τώρα 100% εκτός πρόβλεψης κάνοντας λόγο για πτώση της Χρυσής Αυγής.

Τέταρτο παράδειγμα η δημοσκόπηση του zouglr.

Στην τωρινή δημοσκόπηση φαίνεται έκδηλα η τάση ανόδου της Χρυσής Αυγής μετά τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται. Η δημοσκόπηση κάνει λόγο για 15% έναντι 11% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση

Τον Μάιο του 2012 η δημοσκόπηση του zougla.gr είχε πέσει εξαιρετικά κοντά στα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο για 6,5% έναντι του πραγματικού 7%. Καθίσταται οπότε εξαιρετικά αξιόπιστη και όπως προείπαμε κάνει λόγο για άνοδο της Χρυσής Αυγής μετά τις πολιτικές διώξεις.

Καθίσταται σαφές οπότε ότι οι δημοσκοπήσεις, όπως αυτή της RASS και της VPRC, διαχρονικά εκπορεύονται από πολιτικά γραφεία της κυβέρνησης και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να δείξουν «πτώση» της Χρυσής Αυγής με σκοπό να την προκαλέσουν. 

Εν τέλει, όμως, θα αντιληφθούν για άλλη μία φορά ότι ο κόσμος δεν τρώει «κουτόχορτο» και δεν πιστεύει ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τις δημοσκοπήσεις που αυτοί προβάλλουν.

Α.Πατρικαράκος