ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!



Ζήσαμε και την εβδομάδα που πέρασε σε όλο της το μεγαλείο την «δημοκρατία» της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πράγματι επικίνδυνο σε μία πολιτεία, ένα κόμμα κυβερνητικό να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για μικροπολιτικά συμφέροντα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον σκληρό πόλεμο που έχει κηρύξει παραβιάζοντας νόμο και Σύνταγμα η μνημονιακή συγκυβέρνηση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Βεβαίως, στις ενέργειές της αυτές έχει την πλήρη συναίνεση εάν όχι και τις ευλογίες της λεγόμενης αριστεράς αντιπολιτεύσεως. 

Η οποία «αριστερά» με τον τρόπο της δείχνει πόσο και αυτή πιστεύει στην ισονομία και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Την άθλια αυτή και αντιδημοκρατική από υποτίθεται δημοκράτες συμπεριφορά την έχουμε ζήσει και μέσα στο κοινοβούλιο με παρεμβάσεις του προεδρείου καθαρά πολιτικές, χωρίς να έχουν γι’ αυτό δικαίωμα και με την πλήρη στις παράνομες ενέργειές τους κάλυψη της νεοδημοκρατικής πλειοψηφίας. 

Την έχουμε ζήσει με τις άρσεις ασυλίας σε χρόνο μηδέν των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την ίδια ώρα που παρέχουν την ασυλία στα δικά τους παιδιά.


ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα στις συνεχείς απαγορεύσεις συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις συνεχείς διώξεις κατά βουλευτών, στελεχών και μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το αντιλαμβάνεται και ο πλέον ηλίθιος σε αυτή τη χώρα.

Εκεί όμως όπου πραγματικά η όλη ιστορία θυμίζει φαρσοκωμωδία είναι όταν βλέπουμε ανάμεσα στους διώκτες μας να συμμετέχουν στο κυβερνητικό γλεντοκόπι και κάποιοι λιποτάκτες του εθνικιστικού στρατοπέδου, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες ή εάν θέλετε νεοδημοκράτες. Δεν μας προξενεί καμμία εντύπωση αφού πάντοτε οι εξωμότες από τον καιρό του Ιούδα και του Εφιάλτη ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι στο αντίπαλο στρατόπεδο. 

Για να μη αδικήσουμε όμως τον πολυσυλλεκτικό «καμβά» της Ν.Δ. του Σαμαρά, εκτός από πρώην εθνικιστές και «φασίστες», υπάρχουν και πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι και αυτοί παριστάνουν τους «ευαίσθητους δημοκράτες». 

Όλα μπορούν να ερμηνευτούν με μία απλή εξίσωση. 

-Το ΚΚΕ κόβει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι καλό για τους «δημοκράτες» της Ν.Δ., για τους οποίους δεν έχει καμμία σημασία ότι υμνούν τον Στάλιν και πιστεύουν στην δικτατορία του προλεταριάτου. 

-Από την άλλη πλευρά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κόβει ψήφους από την Ν.Δ., άρα είναι κακή σε όλες τις περιπτώσεις. 

Δυστυχώς, με αυτό το σκεπτικό λειτουργούν μηχανισμοί του κράτους, με πρόθυμους δημοσίους υπαλλήλους να προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες, υπακούοντας σε παράνομες εντολές της πολιτικής εξουσίας

Αλλά ας έλθουμε τώρα στις δημοσκοπήσεις. 

Τέσσερεις δημοσιεύτηκαν την εβδομάδα που πέρασε. Και στις τέσσερεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε άνοδο. Αλλά σε μία από αυτές υπήρχαν στοιχεία ποιοτικά, τα οποία δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί στην διάλυση την Ν.Δ.

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ…

Η μία από τις δημοσκοπήσεις δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2013 «Παραπολιτικά» και σε αυτήν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε άνοδο, αλλά το πλέον σημαντικό ήταν αυτό που έγραψε στο σχετικό άρθρο του ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκλογική επιρροή, θα πρέπει να υπογραμμιστεί η συνεχιζόμενη αύξηση του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που σήμερα αγγίζει σχεδόν το 11%. Προφανώς οι όποιες προσπάθειες αντιμετώπισης του φαινομένου έχουν αποτύχει. Τα πολιτικά κόμματα, η κοινωνία των πολιτών, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να αναζητήσουν περισσότερο ουσιαστικούς και λιγότερους επιφανειακούς τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.»

Τι εννοεί αλήθεια, ο πολιτικός αναλυτής; Φαινόμενο είναι το ποσοστό ενός κόμματος; Και πως θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα, η κοινωνία των πολιτών, αλλά και τα ΜΜΕ να αναζητήσουν «περισσότερο ουσιαστικούς και λιγότερο επιφανειακούς τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου»; 

Εκτός εάν εννοεί αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά στα 39 χρόνια μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Έρευνα σε γραφεία πολιτικού κόμματος κοινοβουλευτικού με 18 βουλευτές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του και αφού προηγουμένως έσπασαν την πόρτα. 

Ιδού λοιπόν ένας λιγότερο «επιφανειακός» τρόπος… 

Δεν ακούσαμε όμως λέξη διαμαρτυρίας από τους «ευαίσθητους» για τα πολιτικά δικαιώματα αριστερούς, οι οποίοι βέβαια ο καθένας ξεχωριστά κρύβει μέσα του έναν μικρό Στάλιν. Όλοι αυτοί δεν ενοχλούν τον Αντώνη Σαμαρά και το μπλοκ της εξουσίας. 

Τους ενοχλεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί τους κόβει ψήφους.

Πιστεύουν, αλήθεια, ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα σταματήσουν το εθνικιστικό Κίνημα; Εάν είναι τόσο αφελείς τότε όχι μόνον ματαιοπονούν, αλλά δείχνουν και πόσο κοντά βρίσκονται στο τέλος της εξουσίας τους.

Η δική μας πολιτική εκτίμηση είναι ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, αδυνατώντας όχι μόνο να αντιμετωπίσουν, αλλά και να αντιληφθούν και να ερμηνεύσουν το πάθος και την ορμή ενός αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Βεβαίως, θα ήταν παράλειψη το να μη τονίσω ότι είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι γενικά στις δημοσκοπήσεις, αφού έχουμε σαν δεδομένο το τι μας έδιναν οι εταιρείες πριν τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Θυμίζουμε ότι μας έδιναν ποσοστά σημαντικά χαμηλότερα από αυτά που τελικά λάβαμε. 

Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αναλυτής της Public Issue κ. Μαυρής, στα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη υπάρχει δημοσκοπική υποεκτίμηση της ψήφου γιατί πολύ απλά οι πολίτες δεν το δηλώνουν.

Μία από τις δημοσκοπήσεις η οποία σήμανε πραγματικά συναγερμό στην Ν.Δ. ήταν αυτή, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2013. 

Το πολιτικό άρθρο της εφημερίδας σχετικά με την δημοσκόπηση είχε τίτλο: «ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ» και υπότιτλο: «Συντριβή για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις «παραγωγικές» ηλικίες, ισχυροί μόνον στους 60 ετών και άνω – Η Ν.Δ. είναι… «ισόπαλη» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους ψηφοφόρους 18 έως 59 χρόνων»! Τόνιζε δε χαρακτηριστικά το άρθρο – ανάλυση της δημοσκοπήσεως ότι:

«Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα ευφυής για να αντιληφθεί πως το πολιτικό πρόβλημα της ΝΔ είναι τεράστιο… Η ΝΔ, ειδικότερα, αν χάσει την μοναδική της στήριξη στις μεγάλες ηλικίες, κινδυνεύει να μη έχει στο μέλλον αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!».

Ειδικότερα στις ηλικίες 18 έως 29 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελάμβανε 15% και η ΝΔ 12%, ενώ στις ηλικίες 30 έως 44 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 17% και η ΝΔ 15%.

Αυτά έλεγε η δημοσκόπηση της εφημερίδας το ΠΟΝΤΙΚΙ και η ΝΔ καθώς φαίνεται προβληματίστηκε σοβαρά και σαν γνήσια «δημοκρατικό» κόμμα σκέφθηκε ότι όταν ένα κόμμα χάνει από ένα άλλο κόμμα ψήφους, τότε τι κάνει; Το θέτει εκτός νόμου… Την αμέσως επόμενη μέρα της δημοσιεύσεως της δημοσκοπήσεως έβαζε αστυνομικούς παρουσία εισαγγελέως και χωρίς να είναι παρόν εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να σπάει την πόρτα των γραφείων μας στο Πέραμα. Αυτό είναι δημοκρατία…

Όμως, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην Θεσσαλονίκη προ ημερών το 2021 η Ελλάδα μαζί με τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 θα εορτάσει και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Που είδε αυτή την ανάκαμψη μόνο αυτός και συνεργάτες του το γνωρίζουν.

Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο και επίσης ότι το 1821 έγινε για να αποκτήσουμε εθνική κυριαρχία και όχι για να την παραχωρήσουμε με τα μνημόνια.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ



Να γιατί η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές!



Η ίδια η πραγματική ζωή και οι πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις των τελευταίων ετών δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πατρίδα μας, η δημοκρατική νομιμότητα και η ζωή και η περιουσία του ελληνικού λαού κινδυνεύουν λιγότερο από τα λεγόμενα πολιτικά άκρα και πολύ περισσότερο από την ατιμώρητη μεταπολιτευτική εγκληματική οργάνωση της Νέας Πασοκοκρατίας. 

Οι λαδωμένοι ξενοκίνητοι μαφιόζοι του κλασικού δικομματισμού ΝΔ-Πασόκ:

-κατέλυσαν κάθε άρθρο του Συντάγματος,

-ξεφτίλισαν το Κοινοβούλιο, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη,

-παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία της Ελληνικής Δημοκρατίας,

-λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία,

-διέλυσαν το κράτος και κατέστρεψαν ολοσχερώς την οικονομία, 

-επέβαλαν την ανομία και την πρόστυχη ατιμωρησία, 

-αποψίλωσαν τον ελληνισμό, τη γλώσσα μας και την ιστορία μας, 

-ισοπέδωσαν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα,

-κατακρεούργησαν το κοινωνικό κράτος, 

-εξαθλίωσαν τον Έλληνα και τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία από ντροπή,

-γελοιοποίησαν τη νομοθετική διαδικασία και τη λαϊκή κυριαρχία,

-ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία, 

-εξαπάτησαν καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα τον ελληνικό λαό,

-εδραίωσαν τη διαπλοκή, τα γκαιμπελικά ΜΜΕ, την πρόστυχη τραπεζοκρατία,

-υπηρέτησαν με ιδιοτέλεια τους κακούργους νταβατζήδες,

-ρήμαξαν την ελληνική οικογένεια και αδιαφόρησαν για το δημογραφικό,
-καθιέρωσαν την αναξιοκρατία, την κακιστοκρατία και τον αμοραλισμό,

-πρόδωσαν τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τα όνειρα του ελληνικού λαού,

-υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές και το μέλλον των παιδιών μας,

-ταπείνωσαν τον Έλληνα και του έκλεψαν το χαμόγελο και την περηφάνεια,

-μετέτρεψαν τη μικρή σε έκταση Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών

-έδιωξαν τους Έλληνες από τις γειτονιές τους,

-κατέστησαν τον ελληνικό λαό έρμαιο των εγκληματιών πάσης φύσεως,

-καλλιέργησαν το φόβο, το διχασμό, την ξενομανία, τη δουλοπρέπεια,

-θεσμοθέτησαν την τεμπελιά, τη μίζα, το φακελάκι, τη ρουφιανιά,
-έσπειραν τον καταναλωτισμό, την ήσσονα προσπάθεια, τον ατομικισμό.

Αυτή είναι η "συνεισφορά" της μεταπολιτευτικής μαφιόζικης συμμορίας της ΝΔ και του Πασόκ και η πλούσια "προσφορά" της στην πατρίδα, τη δημοκρατία και τον ελληνικό λαό. 

Αυτή η δομημένη εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης, αντί να ζητήσει συγγνώμηαντί να αποκαταστήσει μέρος της βλάβης που προξένησε η κακουργηματική δράση τηςπροκαλεί και από πάνω τη νοημοσύνη του λαού μας, θρασύτατα, αλαζονικά, αμετανόητα, εξοργιστικά. 

Η ύβρις τους δεν θα μείνει αναπάντητη. 

Καμία ύβρις δεν ευδοκιμεί για πάντα άλλωστε. 

Η σκληρή τιμωρία τους είναι καθ' οδόν.


Κασιδιάρης vs Κρανιδιώτης στο Kontra channel (24/9/2013) - video







Το άσβεστο μίσος τους απέναντι στην Ελλάδα δείχνουν πλέον δίχως δισταγμό εκείνοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. 


Το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες έχει ενταθεί, ενώ υπό τα χειροκροτήματα της καθεστωτικής Αριστεράς, η συγκυβέρνηση των υπηρετών της Τρόικα επιμένει να κατασκευάζει ενόχους.





Η φωτογραφία που προβάλλουμε αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στόχος του πολιτικού,
οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου είναι να αφανιστεί ο Ελληνισμός. Αστυνομικά όργανα τα οποία παραβαίνουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατ' εντολή του πολιτικού τους προϊσταμένου  φωτογραφίζουν ως τεκμήριο ενοχής από την έρευνα σε... Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την εικόνα του ...Αθανασίου Διάκου!

Προφανώς, για τους πραίτορες ο Αθανάσιος Διάκος υπήρξε μέλος της "εγκληματικής συμμορίας" που ξεσήκωσε το 1821 το Ελληνικό Έθνος κατά του Οθωμανού κατακτητή, όπως ακριβώς σήμερα οι Χρυσαυγίτες ξεσηκώνουν το Έθνος, κατά των ανδρείκελων που κυβερνούν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων.

Για γέλια οι μαϊμού δημοσκοπήσεις - Αν ίσχυαν, δεν θα έτρεμαν τις εκλογές!




Ενώ το αντεθνικό Καθεστώς των υπηρετών της Τρόικα και του ΔΝΤ καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες να κατατρομοκρατήσει τους Έλληνες, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια σε δεκάδες περιπτώσεις δολοφονικών επιθέσεων παρακρατικών της Αριστεράς ενάντια σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, σε Εθνικιστές αλλά ακόμη και σε ανύποπτους πολίτες, τα καλοπληρωμένα σκύβαλα της στρατευμένης δημοσιογραφίας πέρασαν στο δεύτερο στάδιο της προσχεδιασμένης προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: παρουσιάζουν κάλπικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες ήταν έτοιμες από καιρό για να δημιουργήσουν στον Ελληνικό Λαό την εικόνα της «καθίζησης» της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής.


Σε φυλλάδα προσκείμενη της Συγγρού, παρουσιάζεται δημοσκόπηση με δείγματα τόσο γελοία, όσο και η κυβέρνηση της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους. 

Τα λέγανε μεταξύ τους, οι ελαφρο-δεξιοί της Νέας Δημοκρατίας, τώρα τα γράφουν κιόλας, μήπως και τα πιστέψουν! Θεωρώντας πως απευθύνονται σε αφρικανούς και ασιάτες, όπως αυτούς που εισάγουν στην Πατρίδα μας και ετοιμάζονται να τους νομιμοποιήσουν για να τους μετατρέψουν σε κομματική τους πελατεία, εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή σε ελεύθερη πτώση, δίνοντάς της ποσοστό 5,8 %!

Η ψευτοδημοσκόπηση, η οποία υποτίθεται έγινε το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, «καταγράφει» υποχώρηση της Χρυσής Αυγής κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη, η οποία έδινε τη Χρυσή Αυγή στο 8,3! 

Μόνο που το σύνολο των πληρωμένων κονδυλοφόρων, των πολιτικών αναλυτών ολόκληρου του πολιτικού φάσματος και φυσικά τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, αναγνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή κυμαίνεται στο 20% (εξ ου και το κυνήγι μαγισσών που ξεκίνησε η παρα-φύση συγκυβέρνηση από την περασμένη Τετάρτη), οπότε το 5,8% είναι τέτοιας εγκυρότητας, όσο και το προηγούμενο 8,3. Η ίδια δημοσκόπηση-μαϊμού, δίνει στη ΝΔ ποσοστό 25,4%, προφανώς επειδή ο Λαός μας «επιθυμεί» διακαώς να πληρώνει ακόμη σκληρότερους φόρους και χαράτσια, επειδή δεν υπάρχει εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων, όλοι οι Έλληνες έχουν δουλειά και αξιοπρεπή μισθό και φυσικά, επειδή όλοι «αναγνωρίζουν» την «μαχητικότητα» της κυβέρνησης-τσίρκο, απέναντι στην Μέρκελ και την Τρόικα.

Οι λοιποί απατεώνες λαμβάνουν: Σύριζα 22,7% (πρέπει να φαίνεται κοντά ο Σύριζα στη ΝΔ, για να έχει αποτελεσματικότητα η προπαγάνδα της ελαφροδεξιάς: ψηφίστε ΝΔ για να μην κυβερνήσει ο Τσίπρας), ΚΚΕ 5,7% (τι έγινε, ψηφίζουν στη δημοσκόπηση οι πακιστανοί;), ΠΑΣΟΚ 5,3% (5,3% έτρωγε από τις μίζες Τσοχατζόπουλου-Τσουκάτου-Μαντέλη;) ΑΝΕΛ 4,3%, ΔΗΜΑΡ 2,5% ( το δεκανίκι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.).

Εις ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, η έρευνα της Σάμα - Rass υπήρξε απλά αστεία. Εκεί που γίνεται πραγματικά ανέκδοτο, είναι στο σημείο όπου «καταγράφεται» (στη Βόρεια Κορέα έκαναν τη δημοσκόπηση;) πως σχεδόν 8 στους 10 ερωτηθέντες, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή «φασιστική ή εγκληματική οργάνωση»! 

Το παραλήρημα είναι καταφανές και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού.

Καθίσταται βέβαιο πως τα κόμματα της κλεπτοκρατίας σε αγαστή συνεργασία (με το αζημίωτο φυσικά) με τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής, θα συνεχίσουν τον βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έχουν ένα και μόνο στόχο: 

να τρομάξουν τον Ελληνικό Λαό και να τον κάνουν να πιστέψει πως η τιτάνια Εθνική προσπάθεια η οποία είδε τα πρώτα της θριαμβευτικά σημάδια τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, έληξε άδοξα. Σκοπός τους να καλλιεργήσουν στον Ελληνικό Λαό την πεποίθηση πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το ανθελληνικό Καθεστώς. Είναι όμως βαθύτατα νυχτωμένοι εκείνοι οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι φρονούν πως η Χρυσή Αυγή τελείωσε. Θα τους τελειώσει ο Ελληνικός Λαός που στέκει περήφανα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ο οποίος θα μετατρέψει τα όνειρα του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου σε εφιάλτη!

Αφού λοιπόν απατεώνες των κομμάτων της μίζας και της διαφθοράς και «έγκυροι» δημοσιογράφοι της -κατ' εργολαβία- εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού διαπιστώνετε «καθίζηση» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, 

ιδού η Ρόδος: ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Oύτε ο Γ.Δελαστίκ δεν γλύτωσε την λογοκρισία που έχει επιβληθεί από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Λογοκρισία στο ΕΘΝΟΣ μετά το άρθρο Γ.Δελαστίκ


Oύτε ο Γ.Δελαστίκ δεν γλύτωσε την λογοκρισία που έχει επιβληθεί από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και μάλλιστα από την ίδια την εφημερίδα της οποίας είναι συνεργάτης.

Προφανώς ενοχλούν οι προσωπικές απόψεις και ιδιαίτερα εάν υπακούουν στους κανόνες της λογικής.

Η εφημερίδα Εθνος σε άρθρο της με τον τίτλο «Ξεκάθαρα» αποδοκιμάζει το άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ που υποστηρίζει το "ανήκουστο" για την λογική της εφημερίδας -αφού ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία της Αμφιάλης «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης» και δημοσιεύθηκε στο site της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διακεκριμένος δημοσιογράφος είναι αριστερών απόψεων, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να χρησιμοποιεί την απλή λογική.

Το άρθρο της εφημερίδας

"Το «Έθνος», εδώ και μία εβδομάδα, με σειρά δημοσιευμάτων, δίνει τον αγώνα για την αποκάλυψη της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, φέρνοντας στο φως ντοκουμέντα για τη σκληρή ιεραρχία που διαπερνά τη νεοναζιστική οργάνωση.

Επειδή υπήρξαν ιστοσελίδες που έσπευσαν να χρεώσουν στην εφημερίδα μας κείμενο του Γ. Δελαστίκ που δημοσιεύτηκε αλλού και υποστηρίζει το ανήκουστο -αφού ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία της Αμφιάλης «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης»- το «Εθνος» υπογραμμίζει:

Ουδέποτε φιλοξένησε στις σελίδες του τέτοια άποψη και ούτε θα μπορούσε. Τη θεωρεί, άλλωστε, απαράδεκτη και επικίνδυνα αποπροσανατολιστική.

Το τραγικό γεγονός της Αμφιάλης δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, αλλά μία πολιτική δολοφονία με θύμα έναν αντιφασίστα, που, όπως αποκαλύπτεται, οργανώθηκε και εκτελέστηκε με συγκεκριμένο σχέδιο και ρητές εντολές.

Ασχέτως όσων υποστηρίζονται από οποιονδήποτε, το μόνο που καλύπτει αυτή την εφημερίδα είναι ο τίτλος του Σαββατιάτικου πρωτοσέλιδού της (21/09/13), το οποίο τόνιζε: «Με άνωθεν εντολή η δολοφονία».

Όλα τα υπόλοιπα, ένα και μόνο αποτέλεσμα έχουν: λειτουργούν απενοχοποιητικά για τη ναζιστική συμμορία.
Το «Έθνος» ουδέποτε λογοκρίνει απόψεις αρθρογράφων του. Υπεράνω όλων, ωστόσο, είναι η υπεράσπιση της αλήθειας και της Δημοκρατίας. Γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να φιλοξενήσει απόψεις που παραβιάζουν αυτή την «κόκκινη γραμμή»"...


Δηλαδή εφεξής δημοσιεύουμε μόνο άρθρα που μας αρέσουν...

Ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε και την άποψη του Γ.Δελαστίκ για την απόφαση λογοκρισίας που ανήγγειλε επίσημα η εφημερίδα του

defencenet.gr




Τάκης Φωτόπουλος..“Η σιωνιστική ελίτ απαιτεί την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής”


 
 
Στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» κάτω από τον τίτλο «ο περισπασμός της Χρυσής Αυγής», έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου Τάκη Φωτόπουλου.
Θεωρώντας αρχικά ότι ο θάνατος του Παύλου Φύσσα «κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν προσχεδιασμένη δολοφονία, εφόσον άλλωστε δεν είχε κίνητρο η Χ.Α. να αναγκάσει ακόμη και κάποιους προστάτες της μέσα στην κοινοβουλευτική χούντα να συναινέσουν σε άγριες διώξεις εναντίον μελών της, που πιθανότατα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα εκλογικά ποσοστά της» ο Φωτόπουλος διαφοροποιείται από την «καρμπόν» προσέγγιση των συστημικών υβριστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

«Ουσιαστικά, δηλαδή, η κοινοβουλευτική χούντα περίμενε να υπάρξει νεκρός για να κηρύξει ολόκληρη την οργάνωση εγκληματική, γεγονός που ιδιαίτερα βολεύει τα κόμματα που μετέχουν σε αυτή, τα οποία θα καρπωθούν και τους ψηφοφόρους που θα μετακομίσουν από τη Χ.Α., ενισχύοντας τα καταρρέοντα εκλογικά ποσοστά τους.  
 Το γεγονός όμως ότι η Χ.Α. είχε κάποιους προστάτες στο «σύστημα» κάθε άλλο παρά την κάνει, από μόνο του, «συστημική» οργάνωση, όπως κάποιοι αφελώς, και πολλοί άλλοι εκ του πονηρού, υποστηρίζουν. 
Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει ξεσηκωθεί κατά της Χ.Α. όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένης της εκφυλισμένης «Αριστεράς» που υποστηρίζει τους μετανάστες, μαζί με τους Σύρους και Λίβυους «επαναστάτες» που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στη σφαγή του συριακού και του λιβυκού λαού!
 
Το ίδιο συμβαίνει με τα όργανα της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ (πολιτικά, οικονομικά, ΜΜΕ, ΜΚΟ κ.λπ.) που ομόφωνα απαιτούν την απαγόρευση της Οργάνωσης -ανεξάρτητα βέβαια από το τι λέει το 15%-20% του ελληνικού λαού και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το Σύνταγμά μας (που προφανώς το γράφουν στα παλιότερα των παπουτσιών τους) δεν επιτρέπει παρόμοιο μέτρο. Και δεν είναι συστημική οργάνωση όχι μόνο εξαιτίας της άγριας δίωξης που υφίσταται από τις ντόπιες και διεθνείς ελίτ, αλλά και με βάση τους προγραμματικούς στόχους της που είναι παρόμοιοι με τους στόχους κάθε ιστορικού εθνικοσοσιαλιστικού ή «φασιστικού» κόμματος: αντίθεση τόσο στο κεφάλαιο όσο και στην αυτόνομα οργανωμένη εργασία, οικονομική αυτάρκεια, εθνικοποίηση ενεργειακών πηγών, «Ευρώπη των εθνών» αντί για τη σημερινή «Ευρώπη του κεφαλαίου» κ.λπ. Όμως όλα αυτά είναι ανάθεμα για την Υ/Ε που διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση και, σε συνεργασία με την ντόπια ελίτ, έχει επιβάλει την οικονομική κατοχή στο λαό μας, που οδηγεί στην πλήρη οικονομική καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων.
Με άλλα λόγια, η φυσική βία δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός «φασιστικού» κόμματος, όπως συνήθως υποστηρίζεται. Άλλωστε, παρόμοια βία χρησιμοποιεί και η κοινοβουλευτική χούντα για να επιβάλει με τα ΜΑΤ τις επιστρατεύσεις κ.λπ., μέτρα που ποτέ δεν ενέκρινε ο λαός. Η χούντα μάλιστα αυτή συνοδεύει την πολιτική βία με οικονομική βία, που έχει ήδη οδηγήσει σε χιλιάδες αυτοκτονίες στη χώρα μας, ραγδαία αύξηση της υπογεννητικότητας που μόλις αποκαλύφθηκε, δεκάδες χιλιάδες θανάτους από έλλειψη επαρκούς υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης και σε εκατομμύρια κατεστραμμένες ζωές. 
Με αυτή την έννοια, η κοινοβουλευτική χούντα είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, «φασιστική» με τη Χ.Α.

Όμως, όπως ανέφερα, ο φασιστικός χαρακτήρας μιας πολιτικής οντότητας δεν καθορίζεται μόνο από τη στάση της σε σχέση με τη βία αλλά, κυρίως, από τους προγραμματικούς στόχους της. Άλλο, βέβαια, ότι η Χ.Α. (όπως και άλλες παρόμοιες οργανώσεις) ζει σήμερα στη δεκαετία του 1930 των κρατών-εθνών, εφ’ όσον βέβαια κανένας από τους προγραμματικούς στόχους της δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς και, ακόμη χειρότερα, χωρίς άμεση έξοδο από την Ε.Ε., που η Χ.Α. δεν τολμά να ζητήσει! Αλλά, αν η Χ.Α. με βάση το πρόγραμμά της δεν είναι συστημική οργάνωση (πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αντισυστημική), τότε γιατί άραγε να έχει κάποιους προστάτες μέσα στο σύστημα; Εδώ ερχόμαστε στο πιο επικίνδυνο κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό της Χ.Α.
Είναι γνωστό ότι η Υ/Ε σήμερα χρησιμοποιεί τις παντός τύπου διαιρέσεις (πολιτικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές κ.λπ.) σε κάθε χώρα για να αλώσει και ενσωματώσει τους λαούς στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της κοινοβουλευτικής χούντας (π.χ. Μέση Ανατολή). Με δεδομένο ότι σύντομα θα καταλάβει και ο τελευταίος αφελής τι πραγματικά σημαίνουν τα πρωτογενή πλεονάσματα κ.λπ. (είτε σήμερα τα επιβάλλει η κοινοβουλευτική χούντα είτε αύριο μια κυβέρνηση της «Αριστεράς»), η κοινωνική έκρηξη είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι κάλλιστα πιθανό ότι η Χ.Α. θα μπορούσε να αποτελέσει έναν τέλειο περισπασμό από τον πραγματικό φασιστικό κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε: την ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων στα χέρια της Υ/Ε και της ντόπιας ελίτ. Έναν περισπασμό που, στην ανάγκη, θα μπορούσαν να τον εξωθήσουν ακόμη και στα όρια του εμφυλίου πολέμου, όπου τα εξαθλιωμένα από την παγκοσμιοποίηση λαϊκά στρώματα (ανένταχτα ή της Αριστεράς) θα πολεμούσαν τα αντίστοιχα εξαθλιωμένα στρώματα κάτω από τη σημαία της Χ.Α. και παρόμοιων οργανώσεων…».
Η ουσία, πάντως, στο πολύ ενδιαφέρον αυτό κείμενο, είναι ότι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Φωτόπουλος,το κατεστημένο (ντόπιο και ξένο) έχει ξεσηκωθεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μαζί με όλο το υπηρετικό του προσωπικό.
Όσο για τα περί εμφυλίου πολέμου που υποστηρίζει, με τα οποία και κλείνει αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του, αυτό ουσιαστικά υποστηρίζει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι σύμβουλοί τους και τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σ’ ένα νέο εμφύλιο, χρησιμοποιώντας ένα τραγικό περιστατικό προκειμένου να διασφαλίσουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα, όπως φυσικά και την συνέχιση της μνημονιακής κατοχής. Δημιουργώντας ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα και χρησιμοποιώντας τους γνωστούς παρακρατικούς κύκλους της άκρας αριστεράς θέλουν να διαιρέσουν τον Ελληνικό Λαό. Αδιαφορούν ότι η Χώρα μπορεί να οδηγηθεί σ’ έναν νέο καταστροφικό εθνικό διχασμό, καθώς το μόνον που τους νοιάζει είναι το πώς θα ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Γι’ αυτό και είναι εθνικά επικίνδυνοι!
Γιώργος Μάστορας

Η λεγεώνα των πραιτωριανών της “ενημέρωσης” . Οι μπετατζήδες της ενημέρωσης.




Οι πραιτωρανοί της “ενημέρωσης” προσφέρουν υπηρεσίες ακουστικού, ότι τους πει το κοντρόλ και όχι υπηρεσίες μικροφώνου. 
Δημοσιογράφοι παπαγάλοι, δημοσιογράφοι κόπανοι, δημοσιογράφοι τεντιμπόηδες, κορίτσια κομματικές γλάστρες με εξόφθαλμες τις κομματικές τους εξαρτήσεις -οι ξένες μυστικές υπηρεσίες δεν τους είναι ξένες - καλλιεργούν την πλέον άγρια μισαλλοδοξία. 
Επιλέγουν τα σενάρια με πολύ προσοχή και κομματική πειθαρχία για να ανατρέψουν, να φακελώσουν, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε ότι είναι συμφερτικότερο στους κομματικούς τους νταβατζήδες, τους μπετατζήδες της ενημέρωσης, και τα ξένα κέντρα αποφάσεων. 
Σκαρώνουν τηλεοπτικές συζητήσεις με προσεκτικά επιλεγμένους “τοξικομανείς του μύθου” της πολυπολιτισμικότητας , της νέας τάξης, της “δημοκρατίας 74”, της επιστροφής στην δραχμή, ενάντια και κόντρα στους κακούς δεξιούς, στους κάκιστους εθνικιστές, τους καραγκιόζηδες με γκράδες όπως τους ορίζουν τα διευθυντήρια. Συζητήσεις που εξ αρχής απομακρύνονται από το επίπεδο της αντικειμενικότητας, τα επιχειρήματα δεν λαμβάνονται υπόψη κατά την αξία τους, αλλά κατά πόσο ταιριάζουν στο σύστημα και αν δεν ταιριάζουν, πως μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να ταιριάσουν.

Η λεγεώνα των πραιτωριανών της “ενημέρωσης” είναι ένα φοβερό εργαλείο πολιτικού πολέμου. Είναι ένας καλοεκπαιδευμένος, καλολαδωμένος, καλοκουρδισμένος μηχανισμός αλλά όπως και η λεγεώνα του τότε χρειάζεται υποστήριξη, διοικητική μέριμνα για να πετύχει τον σκοπό της. Τότε κάθε λεγεώνα την ακολουθούσε ένας εσμός από πόρνες για να την ανακουφίζουν, αρκουδιάρηδες και σαλτιμπάγκοι για να την διασκεδάζουν, γυρολόγοι για να πουλάνε πραμάτεια και αυτοί που καθάριζαν τους καμπινέδες. 
Έτσι και σήμερα οι πραιτωριανοί των botox των 8, των καλογυαλισμένων δοντιών, των κοινωνικών εταίρων του Χριστοφοράκου, των μυσικών κονδυλίων, των αξύριστων σχολιαστών με το five o’clock shadow, των θηρευτών εγκρίσεων απο ξένες πρεσβείες, των συζητήσεων με τους προσεκτικά επιλεγμένους καλεσμένους έχει ανάγκη υποστήριξης.

Τις πόρνες, τους αρκουδιάρηδες, τους γυρολόγους του τότε αντικατέστησαν οι βοηθητικοί του σήμερα, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανοι, οι έκφυλοι σαχλάκηδες των πρωϊνάδηκων, των μεσημεριανάδηκων, και των διάφορων “διασκεδαστικών” εκπομπών που συμπληρώνουν με το καλαμπούρι, την πλάκα, και φαυλοκυκλικά επίχειρήματα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης πηγαίνοντας την προς τα εκεί που θέλουν τα αφεντικά τους και πρέπει να πάει. 
Σε αντίθεση με τους “μεγάλους” και σοβαροφανείς των δελτίων ειδήσεων και των “συζητήσεων” οι βοηθητικοί έχουν ένα τρόπο προσεγγίσεως της πραγματικότητας όμοιο με εκείνον του μωρού που εξετάζει κάθε αντικείμενο που θα πέσει στα χέρια του από μία και μοναδική σκοπιά, αν τρώγεται ή όχι, αν είναι “ω καλό” ή “πούφ κακό”. Αν τύχη και αναφέρεται ότι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς δεν αναφέρατε μία πραγματικότητα, ένα ιστορικό γεγονός, αλλά είναι κάτι “πουφ κακό” που πρέπει να εξορκιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τις λέξεις πατρίδα, έθνος, θρησκεία. Δεν είναι δύσκολο. 
Κάνουν τσουλήθρα στην πλαγιά της εξαπάτησης που την έχουν ήδη λειάνει οι καλοταϊσμένοι χοντροί πισινοί μιας χορείας καθώς πρέπει δημοσιογράφων.

Οι σύγχρονοι πραιτωριανοί και οι βοηθητικοί τους δεν περνάνε τα σύνορα μας με τις φοβερές τους λεγεώνες, δεν είναι σπαθάρηδες της μοίρας, οι ιππότες των επικών ξολοθρεμών του άλλοτε, δεν φοράνε στολές ή πανοπλίες, δεν οδηγούν άρματα μάχης, τα αεροπλάνα τους δεν σκιάζουν τον ήλιο, οι βόμβες δεν πέφτουν βροχή, στα χέρια τους δεν κρατάνε παράξενα όπλα.
Είναι καλοντυμένοι, κομψοί χαμογελούν με τα κάτασπρα δόντια τους απο τις οθόνες της τηλεόρασης. Τα καλομανικιουρισμένα δάχτυλά τους δεν πατάνε σκανδάλες όπλων, άλλα παίζουν στα πληκτρολόγια των υπολογιστών τους και ξερνάνε τρόμο, σπίλωση, διασυρμό, συκοφαντία. Λοιδορούν και χλευάζουν, επιστρατεύοντας δολοφονικά στερεότυπα και χιλιοειπωμένα κλισέ, τους λίγους που τολμάνε να αντισταθούν, να αμφισβητήσουν.  
Αδιάφοροι στην λογική του λογισμού και ευαίσθητοί μόνο στην λογική των αφεντικών τους.,
 
Ωραίο το κόλπο 
του «δημοσιογραφικού απορρήτου» Αλήθεια, πώς και πού τους βρήκαν 
τους δήθεν χρυσαυγίτες;