ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...





Μισή ντουζίνα Τούρκικα 
σήμερα στο Αιγαίο ,
πάλι οπλισμένα ...

Ενώ η Α/Α της Ελλάδος ετοιμάζεται !


Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά και σήμερα στο Αιγαίο ...ενώ παρέμενε πάντα σε ρόλο προστασίας το Τούρκικο ζεύγος των οπλισμένων F-16 πετώντας λίγο ψηλότερα !

Ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα Τούρκικα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δοκιμή και ενεργοποίηση Αντιαεροπορικών όπλων της Ελληνικής Αεράμυνας με πλήρη μυστικότητα ...

Αν και οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ μιλάνε για συνηθισμένες παραβιάσεις-παραβάσεις και οτι η Αυξημένη επιφυλακή της Αεράμυνας είναι στα προβλέψιμα ...τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται ! 

Αν υπολογίσουμε οτι οι ξαφνικές ενεργοποιήσεις της Αεράμυνας με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ σε άγνωστο χρόνο εκτός αυτών που έγιναν γνωστοί ,δείχνει οτι στο ΓΕΕΘΑ δεν πήγαν διακοπές και είναι σε πλήρη ετοιμότητα ... και οι ετοιμότητες σε παράκτιες συστοιχίες της Α/Α της Ελλάδος ειναι μεγάλη ετοιμότητα !


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

Tι δεν μας είπαν τα ΜΜΕ για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία! Το Ιράν προειδοποιεί την Ελλάδα για τη Συρία



Αυτό που συμβαίνει στη Συρία,είναι όντως ένα τεράστιο πρόβλημα για την Αμερική;


Ο πρόεδρος Al Assad,μπορεί να είναι φτωχός,αλλά επιτρέπει στους Σύριους,ανεξαρτήτου θρησκευτικών πεποιθήσεων να ζουν με ειρήνη.

Η Αl Qaida στο Iraq,έχει δημοσίως παραδεχτεί,ότι ο στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα υπερκράτος της Al Qaida,αποτελούμενο από το Ιράκ και τη Συρία.

Χρηματοδοτώντας τις δήθεν εξεγέρσεις,η κυβέρνηση των Η.Π.Α παρέχει στην Al Qaida την παράδοση των κλειδιών σε αυτό το υπερκράτος.

Οι Η.Π.Α υποστηρίζοντας την ανατροπή του Assad,χωρίς αμφιβολία,θα παραδώσουν τη Συρία-στην Al Qaida και με τη σφαγή που θα πραγματοποιηθεί σε εκατομμύρια Σύριους,συμπεριλαμβανομένων των Χριστιανών,των Εβραίων,των Αλεβιτών και των Μουσουλμάνων,θα περάσει στην κατοχή τους.



Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο. 
Ακολουθούν σκληρές εικόνες..!!



Το Ιράν προειδοποιεί την Ελλάδα 
για τη Συρία








Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα ένα παράξενο τηλεφώνημα: Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Javad Zarif, o οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση για τις θέσεις του Ιράν σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία και τους κινδύνους τυχόν ελληνικής εμπλοκής. 

Λέγεται ότι υπήρξε «προειδοποίηση» στην ελληνική πλευρά να απόσχει από οποιαδήποτε επιχείρηση κατά της Συρίας. 

Το Ιράν είναι ο κορυφαίος σύμμαχος της Συρίας, πιο κοντά στην δαμασκό και από την Ρωσία η οποία σαφώς πλέον τηρεί στάση αναμονής και έχει αποδεχθεί το μοιραίο της επίθεσης.







ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!

ΡΙΞΤΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! 

 


Ολόθερμα υπέρ της σχεδιαζόμενης επιδρομής στην Συρία τάχθηκε και επίσημα η κατοχική κυβέρνηση των Αθηνών (αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς…), δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Βενιζέλου..

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση δημοσιογράφων για την θέση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της Συρίας, ο υπουργός της Νέας Πασοκοκρατίας δήλωσε ευθέως τα εξής: «Εμείς θέλουμε να καταδικαστεί απερίφραστα η χρήση χημικών όπλων, η οποία είναι ειδεχθές έγκλημα, προσβάλλει κάθε ανθρωπιστικό ιδεώδες, προσβάλλει το Διεθνές Δίκαιο. Πρέπει η αντίδραση να είναι καθαρή και απόλυτη…».

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της συνήθως καλά πληροφορημένης (εκ των έσω…) καθεστωτικής «Καθημερινής», ήδη η κυβέρνηση των ΗΠΑ  ζήτησε «διευκολύνσεις» (τις συνήθεις που παρέχουν οι κυβερνώντες την Ελλάδα σε κάθε αμερικανική επιδρομή), στη Σούδα και την Καλαμάτα. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε γρήγορα από τη συγκυβέρνηση, αλλά ποιος τους πιστεύει;

Τη Σούδα την ξέραμε. Η Καλαμάτα πότε έγινε αμερικανική βάση και δεν το γνωρίζουμε;


ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ;

 
Και η γενοκτονία στο “απελευθερωμένο” Ιράκ συνεχίζεται, όπως ακριβώς στην Συρία, στην Αίγυπτο και αλλού!…

500.000 Χριστιανοί στο Ιράκ, στην πλειοψηφία τους Ορθόδοξοι, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, μετά την “απελευθέρωση” από τους “σταυροφόρους”. Άλλες δεκάδες χιλιάδες εξοντώθηκαν με όλους τους πιθανούς τρόπους στην Συρία, άλλες δεκάδες χιλιάδες στην Αίγυπτο και αλλού. 
 
Αυτά ως απάντηση στον ιδιαιτέρως βουλιμικό, για εξουσία, κ. Βενιζέλο που κόπτεται να κάνει δηλώσεις υποστήριξης “υπέρ των εξεγερμένων πολιτών της Συρίας”, όπου “οι εξεγερμένοι” είναι κάθε είδους ισλαμιστές ψυχοπαθείς φονιάδες από όλα τα μέρη της γης, Τσετσένοι, Κροάτες, Άραβες ελεεινοί μισθοφόροι, αλλά και στους απανταχού υποστηρικτές των “καημένων εκείνων”, που αν στους “καημένους” δινόταν η ευκαιρία, ευχαρίστως θα περνούσαν την κοφτερή λεπίδα τους από τον απλήστως ανόητο λαιμό τους!