ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ.

 Σοκ!!
Γκρεμίζουν αρχαία Ελληνική νεκρόπολη στην Κυρήνη της “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ” Λιβύης!



O ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ 

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ 



ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 

ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.


Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο.

Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης.

Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους .

Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές.

ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής:

Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. 

Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια!

Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα”

Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”…







«Ισχυρές οι ενδείξεις ότι τα χημικά τα έριξαν οι ισλαμιστές»











Με μια ανακοίνωση η οποία ενδέχεται να αλλάξει την πορεία των γεγονότων η ανεξάρτητη επιτροπή του ΟΗΕ για τις έρευνες στη Συρία (UN Independent International Commission of Inquiry on Syria) ανακοινώσε πριν από λίγο ότι οι ενδείξεις και οι μαρτυρίες των θυμάτων δείχνουν τους ισλαμιστές αντάρτες και όχι τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας ως αυτούς που έριξαν το αέριο νεύρων Sarin.

Την αποκάλυψη έκανε το μέλος της επιτροπής Carla del Ponte μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση.

«Υπάρχουν πολύ ισχυρές αλλά όχι ακόμη αδιαμφισβήτητες ενδείξεις ότι οι αντάρτες που μάχονται το καθεστώς του Bashar Al Assad ήταν αυτοί που έκαναν τη χρήση των χημικών στη Συρία», δήλωσε πιο ειδικά η del Ponte.

Η ίδια συμπλήρωσε πως αν και η επιτροπή δεν έχει ενδείξεις ότι έγινε χρήση χημικών από τις συριακές δυνάμεις εντούτοις χρειάζεται ακόμη έρευνα γύρω από την υπόθεση.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΑ... ΕΧΕΙ ΜΕΤΩΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...!!!





Φωτιά έκτασης περίπου 500 μέτρων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα σε πλαγιά κοντά στην περιοχή της Παλαιάς Χιμάρας. 

Η φωτιά καίει περίπου εδώ και μισή ώρα ασταμάτητα. 

Προς το παρόν δεν έχουν καταφθάσει μέσα πυρόσβεσης και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η περιοχή είναι δύσβατη και σε συνδυασμό με το απογευματινό αεράκι καθιστά και την πυρόσβεση της φωτιάς αρκετά δύσκολη.

πηγή: himara.gr





Ρωσία: "Η Συρία έχει τα μέσα να αποκρούσει επίθεση - Δεν είναι εύκολη επιχείρηση"



Μια ενδεχόμενη επέμβαση της Δύσης στη Συρία δεν θα οδηγήσει σε μια "εύκολη νίκη" δεδομένου ότι η Δαμασκός διαθέτει συστήματα αεράμυνας για να αποκρούσει τις επιθέσεις, υποστήριξε σήμερα μια ρωσική πηγή που μίλησε για το θέμα στο πρακτορείο Ιντερφάξ.

"Εάν ο αμερικανικός στρατός μαζί με το ΝΑΤΟ ξεκινήσουν μια επιχείρηση εναντίον της Συρίας, η νίκη δεν θα είναι εύκολη", εκτίμησε αυτή η στρατιωτικοδιπλωματική πηγή. "Τα πολυλειτουργικά πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος Buk-M2E και τα άλλα μέσα αντιαεροπορικής άμυνας που διαθέτει ο συριακός στρατός θα εξασφαλίσουν την κατάλληλη απάντηση στους επιτιθέμενους", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ακόμη, η πηγή αυτή υποστήριξε ότι η Συρία διαθέτει αυτή τη στιγμή έως και 10 συστοιχίες τέτοιων πολυλειτουργικών συστημάτων.

Οι πύραυλοι μέσου βεληνεκούς Buk είναι ένα ρωσικής κατασκευής, μεταφερόμενο, αντιαεροπορικό σύστημα πολλαπλού σκοπού που έχει τεθεί σε λειτουργία από το 1979. Στόχος του συστήματος είναι να διασφαλίζει την άμυνα των χερσαίων δυνάμεων και να προστατεύει υποδομές ζωτικής σημασίας, όπως γέφυρες, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κέντρα τηλεπικοινωνιών κ.λπ.

Η Ρωσία, χώρα που στηρίζει το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και πουλάει οπλικά συστήματα στη Δαμασκό, έχει προειδοποιήσει ότι μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα έχει "καταστροφικές" συνέπειες για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.


Τηλεφωνική συνομιλία με τον Τζον Κέρι είχε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και οι δυο υπουργοί συζήτησαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τη χρήση των χημικών όπλων στη Συρία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες Κέρι και Νταβούτογλου εξέτασαν και την περίπτωση το τι πρέπει να συμβεί εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν εγκρίνει κάποια επέμβαση στη Συρία.


Ο Νταβούτογλου πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρόφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες διαφώνησαν.

Καθώς ο Λαβρόφ ξεκαθάρισε πως « δεν πρέπει να γίνει κανένα βήμα στη Συρία εκτός των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας του δήλωσε πως «αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας όμως το ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν εκτελεί τον ρόλο του δεν πρέπει να δημιουργεί ένα δίχτυ προστασίας στον Άσαντ».



Ο Νταβούτογλου ενημέρωσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρόεδρο Αχμέτ Γκιουλ για τις εξελίξεις.

Το σενάριο που παίζει ! Ταυτόχρονη επίθεση στη Συρία απο ΝΑΤΟ και Ισραήλ.Η Συρία & το Ιράν απειλούν ευθέως τοΙσραήλ.Οι Ισραηλινοί σπεύδουν να προμηθευτούν μάσκες αερίων

Έτοιμο δηλώνει το ΝΑΤΟ για χειρουργικές επιθέσεις απο τα χερσαία σύνορα της Συρίας και Τουρκίας με ταυτόχρονη επίθεση των Ισραηλινών ,προβλέπει το σενάριο που θα εφαρμοστεί τις επόμενες ώρες ...Ενώ αποκλείεται επίθεση από την πλευρά της Θάλασσας με πολεμικά πλοία 

Κανείς απο το ΝΑΤΟ δεν έχει σκοπό να δοκιμάσει τις αντοχές της Ρωσίας χτυπώντας από την Θάλασσα όπου η βάση της Ταρτούς και ίσως ένα τυφλό χτύπημα θέσει σε άμεση πολεμική αντιπαράθεση την Ρωσία και της ΗΠΑ !

Η Τουρκία δίνει γή και ύδωρ και πιστεύει οτι οιΠύραλοι του ΝΑΤΟ PATRIOT που έχουν εγκατασταθεί στα σύνορα σε βάθος περίπου 80 χλμ θα προστατεύει τα Νατοϊκά μαχητικά που θα χτυπήσουν τη Συρία !

Σίγουρα τα πράγματα ειναι σχεδιασμένα καλά αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση της Συριακής Αεράμυνας που ελέγχεται απο Στρατιωτικούς Συμβούλους της Ρωσίας !

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ δεν έχει αναμειχθεί στον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία, αλλά θα απαντήσει δραστικά σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης εναντίον του. 

"Το κράτος του Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για οποιοδήποτε σενάριο", αναφέρει ο Νετανιάχου σε ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από διαβουλεύσεις για την ασφάλεια που είχε στο Τελ Αβίβ.

"Δεν έχουμε κάποια ανάμειξη στον εμφύλιο πόλεμο που γίνεται στην Συρία, αλλά αν εντοπίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης εναντίον μας θα απαντήσουμε και θα απαντήσουμε με ισχύ", προσθέτει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ φοβούμενοι τις συνέπειες μιας ξένης στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία, οι Ισραηλινοί σπεύδουν να προμηθευτούν μάσκες αερίων, μολονότι ο κίνδυνος επιθέσεων σε αντίποινα κατά του ισραηλινού εδάφους θεωρείται μηδαμινός.

"Από την αρχή της εβδομάδας, έχουν διατυπωθεί τα τετραπλάσια αιτήματα απ΄ ό,τι συμβαίνει συνήθως στο κέντρο μας για πληροφορίες, πρόκειται για μια σημαντική αύξηση", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος των ισραηλινών ταχυδρομικών υπηρεσιών, οι οποίες διανέμουν τις μάσκες αερίων.

Οι τρέχουσες παραγγελίες για μάσκες αερίων, οι οποίες θα παραδοθούν ταχυδρομικώς, ξεπερνούν το 300% του φυσιολογικού, διευκρίνισε η ίδια.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, υπήρξε μια μικρή αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επισκέπτονται τα κέντρα διανομής μασκών, αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό τους.

Οι πρώτες διανομές μασκών αερίων στους Ισραηλινούς έγιναν το 1991 όταν το Ιράκ επί Σαντάμ Χουσέιν είχε ρίξει 39 πυραύλους Σκουντ στο Ισραήλ, την ώρα που οι συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ εξαπέλυαν την επιχείρηση "Καταιγίδα της Ερήμου" μετά την εισβολή της Βαγδάτης στο Κουβέιτ.

Ισραηλινοί ειδικοί βεβαιώνουν ωστόσο ότι ο κίνδυνος μιας παρόμοιας επίθεσης από το συριακό καθεστώς ή από την Χεζμπολάχ του Λιβάνου, που είναι σύμμαχός του, είναι "μηδαμινές".



Ευθεία προειδοποίηση 
Συρίας και Ιράν προς το Ισραήλ











Την πρώτη επίσημη προειδοποίηση από την πλευρά της Συρίας και του Ιράν προς το Ισραήλ, ότι θα πληγεί ακόμα και με στρατηγικά όπλα (βλ. πυραύλους Scud, μένει να αποδειχθεί εάν θα φέρουν μη συμβατικές κεφαλές…) απηύθυναν σημαίνονται στελέχη των καθεστώτων και στις δυο χώρες.

Ο Χαλάφ Μουφτάχ, ανώτατος στέλεχος του κόμματος Μπάαθ της Συρίας, ο οποίος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Πληροφοριών της κυβέρνησης, δήλωσε ότι η Δαμασκός θα θεωρήσει υπεύθυνο – ηθικό αυτουργό το εβραϊκό κράτος και θα εξαπολύσει επίθεση.

Στο ίδιο μήκος κόμματος και Ιρανοί αξιωματούχοι που επίσης απείλησαν το Ισραήλ, το οποίο, δια του πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, απάντησε ότι είναι «υπεύθυνη δύναμη» και γι’ αυτό έχει επιδείξει μέγιστη αυτοσυγκράτηση, ενώ εάν χρειαστεί, το δάχτυλό του θα βρίσκεται πάντα στη σκανδάλη…

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ! Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ!”



Είναι αλήθεια: ο Γιώργος Παπανδρέου- ο άνθρωπος που βούλιαξε την Ελλάδα με τα απανωτά Μνημόνια και έφερε το ΔΝΤ στη ζωή μας- θέλει να επαναδιεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού ως αρχηγός κόμματος! 
 
Όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά ενός νέου το οποίο φέρεται να βρίσκεται στα χαρτιά. Κάποιοι φαίνεται να έχουν πείσει τον πρώην Πρωθυπουργό ότι ο λαός τον χρειάζεται!…


Το θράσος τελικά σε μερικούς ανθρώπους αποδεικνύεται απύθμενο!…

TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ... του ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ Ε.Α. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

Τα επιθετικά σχέδια των Τούρκων για κατάληψη νησιών στο Αιγαίο είναι ζωντανά και είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης των τουρκικών κυβερνήσεων και εν προκειμένω του Ερντογάν!


 
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1989, εν μέσω πολιτικής αστάθειας που επικρατούσε στη χώρα, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου, για να «παίξει» με το θυμικό των οπαδών της Αριστεράς και της ...Προόδου για να τον στηρίξουν εκλογικά, τον είχε αποκαθηλώσει από το θρόνο του Προέδρου της Δημοκρατίας (1985), είχε κάνει την εξής δήλωση που πραγματικά έχει μείνει στην ιστορία: «Η χώρα μετεβλήθη σε ένα απέραντο φρενοκομείο».

Πριν επανέλθουμε στα περί φρενοκομείου, για να μην παρεξηγηθούμε, να αναφερθούμε και στον ορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου», όπως τον δίνει η ιστοσελίδα slang.gr:

Με τον όρο αυτό χαρακτήριζε ο Βλαντίμιρ Λένιν τους διανοουμένους και άλλους ανένταχτους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, που συνεπικουρούσαν το μπολσεβικικό κίνημα, χωρίς να αποτελούν μέλη του. 

Τι σημαίνει να είσαι (ή να γίνεσαι) χρήσιμος ηλίθιος;
 
Ότι απλά γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης πιστεύοντας και υπηρετώντας έναν σκοπό που καπελώνουν άλλοι και που απλά σε ανέχονται για όσο τους προσφέρεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου, ενώ όταν πάψουν να σε χρειάζονται παίρνεις πόδι.

Να εξηγήσουμε τώρα γιατί η αναφορά μας σε φρενοκομείο και χρήσιμους ηλίθιους.

Στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία-επιχειρηματολογία γύρω από το ζήτημα του Αιγαίου, που μόνο από τους δυο προαναφερθέντες όρους μπορεί να εξηγηθεί!

Να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα.

Πολιτικοί και διανοούμενοι κάνουν λόγο συχνά-πυκνά στις "δυο πλευρές του Αιγαίου", εξομοιώνοντας έτσι τα δικαιώματα της Ελλάδας με αυτά της Τουρκίας στο Αιγαίο, λες και έχουν πάθει ολική τύφλωση και δεν βλέπουν ότι στο Αιγαίο υπάρχει η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος, η Κως, η Ρόδος και άλλα πόσα κατοικημένα αλλά και ακατοίκητα νησία! Άρα, ποιες "δυο πλευρές του Αιγαίου"; Υπάρχει η Ελλάδα, που είναι Αιγαίο, και η Τουρκία,με τις ακτές της που κοιτούν στην Ελλάδα, δηλαδή στο Αιγαίο.

Επίσης, δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί, διανοούμενοι και καλλιτέχνες, που για να ξεπεράσουν ακόπως τη σκόπελο των προβλημάτων που δημιουργεί η Τουρκία στο Αιγαίο με την επιθετική-επεκτατική της πολιτική, χαρίζουν το Αιγαίο στα ψάρια του, με τη δήλωση «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»!

Ένα άλλο επιχείρημα για το Αιγαίο, πιο ...κυριλέ και σοφιστικέ, είναι αυτό που επικαλούνται οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που μπορεί στην περίπτωση του Λένιν να ήταν χρήσιμοι στην επανάσταση των Μπολσεβίκων, στην περίπτωσή μας, αν και ορφανά του Λένιν, είναι εξαιρετικά χρήσιμοι στην επιθετική-επεκτατική πολιτική του Ερντογάν στο Αιγαίο (ο οποίος μάλλον δεν συμφωνεί με τη δήλωση «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» αφού θεωρεί ότι ανήκει στην Άγκυρα). 
 
Πρόκειται για την χιλιοειπωμένη άποψη, που χρεώνει την ένταση που προκαλείται στο Αιγαίο από ασκήσεις και παραβιάσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στους στρατοκράτες της Άγκυρας και της Αθήνας. Για να κάνουν μάλιστα πιο ...προοδευτικό το επιχείρημά τους, οι «ειρηνόφιλοι» νεροκουβαλητές της Άγκυρας συμπληρώνουν ότι οι στρατοκράτες υπηρετούν, εκτός των άλλων, και τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων, που ασφαλώς και υπάρχουν, όπου υπάρχει ένταση και κρίση.

Επειδή, όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη -στον περίπτωσή μας ο Αλλάχ τον βάρβαρο Τούρκο σφετεριστή-, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, η σύλληψη του Γερμανού υπηκόου στη Χίο, με πολλά καυτά ντοκουμέντα στοχοποίησης ολόκληρης της Χίου, απόδειξη καραμπινάτης επιθετικής κατασκοπίας εις βάρος της Ελλάδος, μας δείχνει ορισμένα πράγματα, στα οποία πρέπει να κάνουμε μια σχετικά εξειδικευμένη αναφορά.

Να υπογραμμίσουμε, λοιπόν, ότι ο Γερμανός είχε στρατολογηθεί από τη μονάδα της ΜΙΤ που έχει έδρα τη Μαρμαρίδα, η οποία έχει τομέα ευθύνης τη Ρόδο και τα παρακείμενα σ' αυτήν νησιά. Παρ' όλα αυτά, του ανατέθηκε αποστολή να εγκατασταθεί στη Χίο και να στοχοποιήσει επί δυο χρόνια το σύνολο του μαρτυρικού νησιού.

Όμως εδώ τα ενδιαφέροντα είναι δυο.

Πρώτον, ότι η Χίος είναι στο στόχαστρο της Τουρκίας και

Δεύτερον, ότι την εντολή να εγκατασταθεί στη Χίο και να ασκεί επιθετική κατασκοπία δεν μπορεί να την έδωσε ο προϊστάμενος της ΜΙΤ στη Μαρμαρίδα και θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι περισσότερο από βέβαιο ότι την έδωσε ο ίδιος ο διοικητής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, ο οποίος δεν είναι ενεργούμενο των στρατοκρατών, αφού είναι το alter ego και άρα απολύτως ελεγχόμενος από τον Ερντογάν.

Άρα, το επιχείρημα των εθελοτυφλούντων εθνομηδενιστών της Αριστεράς και της ...Προόδου, ότι αυτά που γίνονται στο Αιγαίο είναι παιχνίδια των ακραίων και των στρατοκρατών της Ελλάδας και της Τουρκίας, πάει περίπατο. 
 
Τα επιθετικά σχέδια των Τούρκων για κατάληψη νησιών στο Αιγαίο είναι ζωντανά και είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης των τουρκικών κυβερνήσεων και εν προκειμένω του Ερντογάν!

Οπότε, αφήνουμε τους αναγνώστες μας να κρίνουν μόνοι τους τις αναφορές μας για τους χρήσιμους ηλίθιους και για το φρενοκομείο της Αριστεράς και της ...Προόδου!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "κυριακάτικη δημοκρατία"