ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ιστορική δικαίωση.Η αναγνώριση των γενοκτονιών Ελλήνων, Αρμενίων & Ασσυρίων από την Αυστραλία...έχει κάνει έξαλλους τους Τούρκους.

Σε μετωπική σύγκρουση με την τουρκική κυβέρνηση βρίσκεται το κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, μετά την απόφασή του να αναγνωρίσει τη γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
 
Η τουρκική κυβέρνηση, δια στόματος του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου απείλησε τους αυστραλούς πολιτικούς που «πλαστογραφούν την ιστορία» ότι δεν θα τους επιτρέψει να παραστούν στις εκδηλώσεις για την εκατοστή επέτειο της Καλλίπολης που θα γίνουν το 2015.

Στην Καλλίπολη, πριν εκατό χρόνια, χιλιάδες Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί σφαγιάστηκαν από τις δυνάμεις του Ατατούρκ όταν επιχείρησαν να αποβιβασθούν στα Δαρδανέλια, ως μέρος των συμμαχικών δυνάμεων. Τον Απρίλιο του 2015 προγραμματίζονται εδώ και χρόνια να γίνουν μεγάλες εκδηλώσεις στην Καλλίπολη με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων Αυστραλών και πολυάριθμων επισήμων.

Τα περί γενοκτονίας των Αρμενίων τα επιβεβαίωσαν τότε, ως αυτόπτες μάρτυρες και Αυστραλοί που πολέμησαν στην Καλλίπολη, πιάστηκαν αιχμάλωτοι πολέμου αλλά επέζησαν.

Τις μαρτυρίες των Αυστραλών περί γενοκτονίας ο κ. Νταβούτογλου τις χαρακτηρίζει «αποκυήματα φαντασίας» αλλά Αυστραλοί ιστορικοί τις επιβεβαιώνουν και διαμαρτύρονται πως οι μαρτυρίες αυτές «εξαφανίζονται» από το Πολεμικό Μουσείο «για να μην ενοχληθεί η Τουρκία» και δίνεται έμφαση στις καλές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.

Σημειώνεται ότι η αναγνώριση των γενοκτονιών Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων έγινε ομόφωνα από την Βουλή της Νέας Νότιας Ουαλίας με αποτέλεσμα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να απειλεί τον πρωθυπουργό της πολιτείας Μπάρι Οφάρελ και άλλους υπουργούς και βουλευτές ότι δεν θα τους δοθούν βίζες για να πάνε στην Καλλίπολη το 2015 «επειδή με τις ενέργειές τους δυναμιτίζουν το πνεύμα των εκδηλώσεων της επετείου. Ανάλογη στάση υιοθέτησε και ο δήμος της Καλλίπολης υπογραμμίζοντας πως «αυτοί που αναγνώρισαν δήθεν γενοκτονίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην περιοχή».

Ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μπάρι Οφάρελ, αντέδρασε έντονα λέγοντας πως «οι απειλές αυτές αποτελούν προσβολή για αυτούς που έπεσαν για την ελευθερία το 1915. «Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι. Όταν αρνιόμαστε την ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται» είπε ο κ. Οφάρελ.

Η υπουργός Συγκοινωνιών της ίδιας πολιτείας, Γκλάντις Μπερετζικιάν, που είναι Αρμενικής καταγωγής, πρόσθεσε: «Οι Αυστραλοί το 1915 αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Και αυτό που κάνει τους Αυστραλούς ξεχωριστούς είναι η δυνατότητά τους, είτε ως απλοί πολίτες, είτε ως βουλευτές να εκφράζονται ελεύθερα. Και αυτό το δικαίωμα καμιά απειλή δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει».

Τα πιο σκληρά πυρά των Τούρκων τα δέχεται ο βουλευτής της Νέας Νότιας Ουαλίας, ιερέας Φρεντ Νάιλ, επειδή εκείνος κατέθεσε ψήφισμα στη Γερουσία της πολιτείας του για την αναγνώριση της γενοκτονίας Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε «ομιλίες μίσους που δεν έχουν καμιά σχέση με τα πραγματικά ιστορικά στοιχεία» τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή και τη γερουσία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο, το σχετικό ψήφισμα είναι γεμάτο «ανακρίβειες» και «υπερβολές» και υιοθετήθηκε χωρίς κανένα έλεγχο.
«Τέτοιες ενέργειες πλήττουν τις θερμές σχέσεις Αυστραλίας και Τουρκίας» υπογραμμίζεται στην τουρκική ανακοίνωση. Επιπλέον, η πρόξενος της Τουρκίας στην Αυστραλία, Γκουλσερέν Σελίκ, έγραψε στο κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας επιστολή, στην οποία τονίζεται ότι «η Αυστραλία δεν έχει να κερδίσει τίποτα διατηρώντας ζωντανά αμφιλεγόμενα ιστορικά γεγονότα και μεταφέροντάς τα σε μέρη που δεν έχουν καμιά θέση».

Η κα Σελίκ, που επίσης έκανε λόγο για άρνηση χορήγησης βίζας σε Αυστραλούς πολιτικούς δέχθηκε τα πυρά του κ. Οφάρελ και άλλων πολιτικών.

Ο βουλευτής και ιερέας Φρεντ Νάιλ υποστήριξε ότι οι γενοκτονίες δεν έγιναν από τη σύγχρονη Τουρκία, αλλά από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και επικαλέστηκε τον Αυστραλό ιστορικό Τζέφρι Ρόμπερτσον που με μελέτη του απόδειξε πως όντως έγινε γενοκτονία.

«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ», συμπλήρωσε, «έκανε λόγο για ολοκαύτωμα προσχεδιασμένο και εκτελεσμένο για πολιτικούς λόγους». 
Σημείωσε ακόμα πως και Τούρκοι ιστορικοί και πανεπιστημιακοί αλλά και πνευματικοί άνθρωποι όπως ο Τάνερ Ακάμ και ο Ορχάν Παμούκ ζητούν την αναγνώριση των γενοκτονίας. «Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, γιατί η τοποθέτησή μου χαρακτηρίστηκε ομιλία μίσους», διερωτήθηκε ο Αυστραλός πολιτικός.

Επίσης ανέφερε πως, Αυστραλοί που πολέμησαν στην Καλλίπολη το 1915, πιάστηκαν αιχμάλωτοι και μεταφέρθηκαν στην Ανατολία, το Σινά και τη Μεσοποταμία, υπήρξαν μάρτυρες της γενοκτονίας και αυτό είναι καταγεγραμμένο και τα ντοκουμέντα υπάρχουν στο Αυστραλιανό Πολεμικό Μουσείο.

«Για μας» κατέληξε ο Φρεντ Νάιλ, «δεν είναι απλά θέμα ιστορίας. Είναι υποχρέωση απέναντι στα θύματα, τους απογόνους τους αλλά και υπεράσπισης του διεθνούς δικαίου. Και μέχρι να αναγνωριστούν αυτές οι γενοκτονίες δεν θα ησυχάσουμε».

Ο καθηγητής Κόλιν Τζατζ, διευθυντής του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Ολοκαυτώματος και Μελετών Γενοκτονίας σημείωσε: «Το 99% όλων των ιστορικών, παγκοσμίως, που έχουν μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα συμφωνούν πως έγινε γενοκτονία. Το ένα τοις εκατό αυτών που διαφωνούν είναι ιστορικοί που έκαναν έρευνες με εντολή και χρήματα της Τουρκίας. Δεν είναι αξιόπιστοι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σωστά έπραξαν οι βουλευτές της Νότιας Αυστραλίας και της Νέας Νότιας Ουαλίας και αναγνώρισαν τη γενοκτονία, τονίζοντας ότι «αυτό αποτελεί ηθική υποχρέωση της Αυστραλίας».

Ο καθηγητής Τζατζ είπε ότι η Τουρκία είναι αυτή που πρέπει να απαντήσει και στο ερώτημα περί «παραχάραξης της ιστορίας». «Γιατί να θέλει η Αυστραλία να παραχαράξει την τουρκική ιστορία; Το επιχείρημά τους δεν στέκει» κατέληξε 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Αλβανία γκρεμίζει εκκλησίες και χτίζει ισλαμικά πανεπιστήμια. H Τουρκία kατεδάφιζει του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη…και εμείς εγκαινιάζουμε το σπίτι του κεμάλ κια προγραμματίζουμε την ανέγερση τζαμιών.



Ο Μπερίσα κάνει δώρο στους μουσουλμάνους κτίριο και δέκα στρέμματα ολόκληρα για να φτιάξουν ισλαμικό πανεπιστήμιο!

Λίγο πριν «εκπνεύσει» η κυβέρνησή του, ο Μπερίσα κάνει δώρο στους μουσουλμάνους κτίριο και ολόκληρα δέκα στρέμματα για να φτιάξουν ισλαμικό πανεπιστήμιο.  
Κι αυτό γίνεται την ίδια στιγμή που οι αλβανικές αρχές εκδιώχνουν δια της βίας τους ορθόδοξους πιστούς από την εκκλησία τους στην Πρεμετή, εκκλησία με μια ιστορία σχεδόν τεσσάρων αιώνων.

Το γεγονός δημοσιεύει η ιστοσελίδα «ΤΕΜΑ» η οποία αναφέρει πως μετά το χώρο Ναμαζγκιά στο κέντρο των Τιράνων (δίπλα στην αλβανική βουλή) που η κυβέρνηση παραχώρησε στη μουσουλμανική κοινότητα, ο Σαλί Μπερίσα 15 μέρες πριν αφήσει την καρέκλα του , παραχωρεί για ανέγερση ισλαμικού πανεπιστημίου το πρώην Κέντρο Αστυνομικής Επιμόρφωσης και τη στρατιωτική μονάδα του Σαούκ, συνολικής επιφάνειας δέκα στρεμμάτων.

Η απόφαση ελήφθη κατά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και δημοσιεύθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα.








Τουρκία: Κατεδάφιση του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη…

profitis-ilias

Η κατεδάφιση του ναού του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη, μια ιστορική εκκλησία του 19ου αιώνα, είναι θέμα ημερών, μας ενημερώνει το «mikrasiatis.gr», υποτίθεται για να φτιαχτεί ένας νέος δρόμος στην πόλη.

«Αν και τα σχέδια της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου έδειχναν ότι ο ιστορικός ναός θα γλίτωνε, τα νέα που έρχονται από την Τουρκία είναι δυσάρεστα.

Ο Προφήτης Ηλίας, ναός του 19ου αιώνα φωτογραφημένος άπειρες φορές, σε περίοπτη θέση που εποπτεύει την κοιλάδα της Αγίας Άννας, μετά το ’22 έτυχε να βρεθεί εντός στρατιωτικής ζώνης και έτσι παρέμεινε όρθιος σχετικά αλώβητος.

Όχι πλέον.

Θα γκρεμιστεί άμεσα και αυτό θα συμβεί στις μέρες μας.»

 

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ... VIDEO

 ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Με ένα βίντεο που ανέβασε στις 5 Αυγούστου στο κανάλι του στο «YouTube», ο γνωστός Εβραίος δημοσιογράφος Ζάν Κοέν ζήτησε κάτι που αν το ζητούσε η Χρυσή Αυγή, σύμπας ο ελεγχόμενος από τους Μπολσεβίκους Ελληνικός Τύπος θα έβγαινε και θα μιλούσε για αναβίωση της Στρατιωτικής Δικτατορίας. 
 
Αναφερόμενος στην πολύμηνη καταδίωξη των Αλβανών Δραπετών των Φυλακών Τρικάλων από την Ελληνική Αστυνομία στα σύνορα με την Αλβανία, ο κ. Ζάν Κοέν λέει επί λέξει στο βίντεο: «Δεν κατάλαβα ένα πράγμα: Με ποια λογική δεν βγάλαμε τον Στρατό να τους πιάσει; 
Γιατί δεν βγάλαμε τους Λοκατζήδες που ξέρουν την περιοχή, ελεύθερους σκοπευτές, ένα μη επανδρωμένο αεροπλάνο του Στρατού να τους παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως και αφήσαμε την δουλειά στην Αστυνομία;»!!..
Συγχαίρουμε τον Εβραίο δημοσιογράφο για τις απορίες του επιπέδου Κοινής Λογικής, στις οποίες η απάντηση είναι περισσότερο από προφανής: Διότι την Ελλάδα την διοικούν στην πραγματικότητα οι Μπολσεβίκοι Ανθρωπιστές του Σύριζα και του κύρ-Φώτη Κουβέλη, που προτιμούν να χαθούν 10 Έλληνες αστυνομικοί, παρά να πέσει νεκρός ένας καταζητούμενος Αλβανός δολοφόνος.. 

Εγώ πάω ακόμη μακρύτερα: Γιατί δεν επικηρύξαμε τους Αλβανούς δραπέτες, όπως έκαναν οι φίλοι μας οι Γάλλοι με την μεγάλη ληστεία των κοσμημάτων στις Κάννες;




Mas-Kom-Ya:Μασόνος, κομουνιστής & Εβραίος,.Ερντογάν, Ισραήλ και Τουρκία!

Μασόνος, κομουνιστής & Εβραίος, Ερντογάν, Ισραήλ και Τουρκία!


Ένα προφητικό άρθρο διακεκριμένου Έλληνα εκ Κύπρου προδιέγραφε τις εξελίξεις που ζούμε σήμερα στις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ. Έχοντας κατανοήσει τη διμερή σχέση όσο λίγοι, αξιοποίησε και αποκαλυπτικές πληροφορίες – προϊόν της επιστημονικής του έρευνας, με αποτέλεσμα το άρθρο που ακολουθεί, το οποίο πιστεύουμε πως αξίζει πραγματικά να το ξαναθυμηθούμε:

Το 1974 ο σημερινός Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ως Πρόεδρος της Ομάδας Νεολαίας Κωνσταντινούπολης του κόμματος Εθνικής Σωτηρίας του κατοπινού Ισλαμιστή Πρωθυπουργού (1996) Νετζμετίν Ερμπακάν, έγραψε, σκηνοθέτησε και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο με παραστάσεις σε όλη τη χώρα, ένα θεατρικό έργο. Το θεατρικό έργο είχε τίτλο Maskomya από τα αρχικά Mas-Kom-Ya. Δηλαδή Mas ως Μασόνος, Kom, ως κομμουνιστής και Υα ως Yahudi, δηλαδή Εβραίος στα αραβικά / τουρκικά.

Του Μάριου Ευρυβιάδη (καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο)

Αρχή, μέση και τέλος του πονήματος Ερντογάν ήταν η κακία και η μοχθηρία των τριών αυτών ομάδων και η συνωμοτική τους σχέση. Κοινός παρονομαστής και των τριών ήταν ο Ιουδαϊσμός. Ο Ερντογάν στη νεαρή ηλικία των είκοσι ετών αποδεικνύετο άξιος μαθητής του πνευματικού του πατέρα Ερμπακάν.

Ο τελευταίος, που άρχισε την πολιτική του σταδιοδρομία τη δεκαετία του 1960 τύπωνε και κυκλοφορούσε ως «φέιγ-βόλαν» τούρκικα χαρτονομίσματα που εκεί που έπρεπε να απεικονίζουν τον Μεγάλο Ηγέτη Ατατούρκ, απεικόνιζαν, αντίθετα, το γνωστό πρόσωπο του Ισραηλινού ηγέτη, Στρατηγού Μοσιέ Νταγιάν με το χαρακτηριστικό μαύρο αλά πειρατή, κάλυπτρο πάνω από τα αριστερό του μάτι. Κανείς Τούρκος δεν έπρεπε να έχει την οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς το ποιοι έκαναν κουμάντο στην Τουρκία και ποιοι ήλεγχαν την οικονομία τους: ήταν οι Γιαχούντηδες, οι «τσιφούτηδες» (tschifit), δηλαδή οι βρωμοεβραίοι.

Τη δεκαετία του 1960 και 1970 λειτουργούσε ήδη ένα πλέγμα σχέσεων Ισραήλ – Τουρκίας που είχε τα χαρακτηριστικά μιας συμμαχίας. Λειτουργούσε όμως, κατ’ απαίτηση των Τούρκων υπογείως ώστε να μη θίγονται τα αισθήματα των ομοπίστων τους Αράβων και των λοιπών ανά τον κόσμο μουσουλμάνων. Μάλιστα, η «ιδιομορφία» της σχέσης ήταν τέτοια που το Ισραήλ χαρακτηριζόταν ως «ερωμένη» (mistress) η οποία έπρεπε να υπάρχει, αλλά να μην φαίνεται.

Η συμμαχία οικοδομήθηκε τη δεκαετία του 1950. Το Ισραήλ αναζητούσε στο πλαίσιο της περιφερειακής του στρατηγικής (peripheral strategy), μη αραβικά ή μη μουσουλμανικά κράτη, για να σπάσει την περικύκλωση των Αράβων. Ως μη αραβικό κράτος, με κοσμικό καθεστώς και εντεταγμένη στη Δύση, η Τουρκία πληρούσε τα κριτήρια. Για την Τουρκία, το Ισραήλ θα λειτουργούσε ως «διαμεσολαβητής» προς τα δυτικά πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας. Η αμοιβαία ωφέλεια υπήρξε τέτοια ώστε το 1958 τα δυο κράτη συνομολόγησαν αμυντικό στρατιωτικό σύμφωνο σε επίπεδο Πρωθυπουργών.

Ο ισραηλινο-τουρκικός άξονας είχε πάντοτε τις ευλογίες της Ουάσιγκτον. Όμως επί Προεδρίας Ρέιγκαν, τη δεκαετία του 1980, πήρε πραγματικά στρατηγική διάσταση. Ένα από τα πιο καθοριστικά οφέλη για την Τουρκία υπήρξε η επί σχεδίου δραστηριοποίηση της εβραϊκής διασποράς και κυρίως του αμερικανο-εβραϊκού λόμπυ υπέρ της Τουρκίας και των τουρκικών συμφερόντων. Ως αποτέλεσμα, η Τουρκία μετατράπηκε στον πιο προνομιούχο σύμμαχο των ΗΠΑ μετά το Ισραήλ. Ίσως πιο καθοριστικό, το Ισραήλ και το αμερικανο-εβραϊκό λόμπυ λειτούργησαν καταλυτικά για να εξαγνισθούν οι γενοκτονικές θηριωδίες των Τούρκων σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων και των συνεχιζόμενων κατά της Κύπρου και των Κούρδων ανταρτών.

Έτσι φθάσαμε στη δεκαετία του 1990 όπου οι σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας γνώρισαν μια πρωτοφανή και πολυεπίπεδη άνθιση. Με τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου και την έναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών έγινε δυνατή και η δημοσιοποίηση – νομιμοποίηση του άξονα Ισραήλ – Τουρκίας. Ιερουσαλήμ, Άγκυρα και Ουάσιγκτον παρουσίαζαν την ισραηλινο-τουρκική συμμαχία ως προπομπό μια καθολικής ειρήνης στη Μέση Ανατολή και μάλιστα ως τον ακρογωνιαίο της λίθο. Τη δε Τουρκία την παρουσίαζαν ως το «κράτος – μοντέλο» και τον γεφυροποιό μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Όλα τα παραπάνω μέχρι την εμφάνιση και πολιτική κυριαρχία του συγγραφέα του θεατρικού έργου Mas-Kom-Ya και του θρησκευτικού συναφιού του.

Η κυριαρχία του πολιτικού Ισλάμ στην Τουρκία ανέδειξε τον εγγενή αντισημιτισμό της τουρκικής κοινωνίας που είναι, ταυτόχρονα, αντιχριστιανική, αντιδυτική, και βέβαια, αντιαμερικανική. Ο ισραηλινο-τουρκικός άξονας λειτούργησε όσο ο κεμαλισμός και η στρατογραφειοκρατία ήλεγχαν με περιοδικά πραξικοπήματα τις βαθιά θρησκευόμενες τουρκικές μάζες της Ανατολίας.

Η παρωχημένη ήδη από τη δεκαετία του 1980 κεμαλική ιδεολογία δεν μπορούσε να αντέξει και τη δημογραφική έκρηξη της Ανατολίας που τροφοδοτούσε ασταμάτητα τις τάξεις του πολιτικού Ισλάμ.

Το ζητούμενο, σε ό,τι αφορά σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν είναι πως πορεύεται η Τουρκία, αλλά το Ισραήλ. Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στο Ισραήλ που πιστεύει ότι η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ επιβάλλει την, πάση θυσία, μη αποξένωση της Τουρκίας. Ένας της ομάδας αυτής, χαρακτηριστικά, είναι και ο Εφραίμ Χαλεβί Διευθυντής της Μοσάντ την περίοδο 1998-2002. Προφανώς η ομάδα αυτή είναι διατεθειμένη να επαναφέρει τις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας ακόμα και το επίπεδο του υπόγειου και της «ερωμένης». Παρεμπιπτόντως, η ομάδα αυτή δεν διαφέρει κατά πολύ από τις δικές μας στα ελληνικά κέντρα εξουσίας, αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

Ωστόσο, για πρώτη φορά, τόσο στο Ισραήλ όσο και στην εβραϊκή διασπορά η για δεκαετίες επιτήδεια κατασκευασμένη εικόνα της Τουρκίας, έχει καταρρεύσει. Αυτοί που εργολαβικά την έφτιαξαν, τώρα πλέον εργολαβικά την αποδομούν. 

Εάν τώρα η Ιερουσαλήμ συνειδητοποιήσει ταυτόχρονα ότι η ασφάλεια του Ισραήλ βρίσκεται στη Δύση με ομφάλιο λώρο την Ανατολική Μεσόγειο και όχι βόρεια με την Τουρκία, το στρατηγικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου θ’ αλλάξει άρδην. Οψόμεθα.

Το κείμενο αφιερώνεται στην μνήμη του ευπατρίδη δάσκαλου και Κωνσταντινουπολίτη Νεοκλή Σαρρή (1940-2011)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ :http://www.defence-point.gr

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ TA WIKILEAKS TOY. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ...Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ...!


 

Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα 4σέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπέν Γκουριόν (1886-1973). Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε τα εξής εκπληκτικά:

1) Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπέν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του Εβραίου Ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια!.. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπέν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα Ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ!

2) Σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπέν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή Εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν»! Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…

3) Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Εβραϊκών Χρονικών», ο Δαβίδ Μπέν Γκουριόν ήταν φανατικός Ελληνολάτρης, έμαθε Αρχαία Ελληνικά για να μπορεί να διαβάζει τους Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς στο πρωτότυπο, είχε βαθιά εκτίμηση στην Καθαρεύουσα και περιφρονούσε βαθύτατα την Δημοτική, την οποία αποκαλούσε «Γλώσσα της Παρακμής»!..

4) Την δεκαετία του 1950 ως Πρόεδρος του Ισραήλ ήλθε επανειλημμένως στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει Αρχαία Τραγωδία στην Επίδαυρο. Όταν διεπίστωσε ότι τα έργα των Αρχαίων Τραγικών παιζόντουσαν σε Νεοελληνική Μετάφραση, απογοητεύτηκε βαθύτατα και λοιδόρησε τους Έλληνες συνοδούς του για τον εξής λόγο: Ενώ μπορούσαν να ορίσουν την υπέροχη (σ.σ.: κατά τον Γκουριόν!) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους όπως έκαναν οι Εβραίοι στο Ισραήλ με την Αρχαία Εβραϊκή που ήταν νεκρή γλώσσα και την ανέστησαν, οι Έλληνες κατήργησαν ακόμη και την Καθαρεύουσα και υιοθέτησαν την παρηκμασμένη Δημοτική!

5) Στα ταξίδια του στην Ελλάδα ως Πρόεδρος του Ισραήλ, ο Δαβίδ Μπέν Γκουριόν ψώνιζε δεκάδες βιβλία Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, αλλά και την Πατρολογία του Migne, προκειμένου να διαβάσει τους Πατέρες της Εκκλησίας στο πρωτότυπο και να «κλέψει» ιδέες από τον απέραντο ωκεανό της Σοφίας τους. Επίσης, ο Γκουριόν αγόρασε και το «Μέγα Ετυμολογικόν Λεξικόν» της Άννας της Νοταρά, που πουλάνε εσχάτως οι Εκδόσεις «Γεωργιάδη»!..

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που διαβάζει ανελλιπώς τον «Στόχο» ας το πληροφορηθεί αυτό κι ας δώσει εντολή στον αδελφό Λεωνίδα να λέει στους τηλεθεατές του «Blue-Sky» ότι το Μέγα Ετυμολογικόν της Άννας της Νοταρά ήταν το αγαπημένο Λεξικό του Ιδρυτή του Ισραήλ!.. Είναι βέβαιον πως οι πωλήσεις του θα εκτοξευθούν στα ύψη, αγαπητέ Άδωνι, να είσαι βέβαιος…



"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;


Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο: Πλήγμα για τη Δημοκρατία η Χρυσή Αυγή - Καλεί σε συστράτευση «κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού»

Την έντονη αντίδραση του κεντρικού φορέα των Ελλήνων Εβραίων προκάλεσε η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Σε ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο θεωρεί πως «με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, πολίτες αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα».
Εχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού».

Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Όποιος δήποτε άλλος εθνικισμός εκτός από τον δικό σας αποτελεί κίνδυνο; Ρατσιστικό ακούγεται.
Έτσι τον πολεμάγατε, με αφελή σύμμαχο την πανταχού αριστερά. 


Είναι αυτό που λέμε: μονά-ζυγά δικά σας!

Ε ΡΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΕΔΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.

 ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ;

ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ 

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...!!! 

 Ε ΝΑΙ... 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ 

ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ...!!! 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.