ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

''Σας καταστρέψαμε επειδή ήμασταν... αισιόδοξοι'' λέει με θράσος το ΔΝΤ


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ















''Σας καταστρέψαμε επειδή ήμασταν... αισιόδοξοι'' λέει με θράσος το ΔΝΤ .

Εντελώς ψυχρά τα στελέχη του ΔΝΤ αναφερόμενα στον οικονομικό όλεθρο που έσπειραν στη χώρα σε συνεργασία με τη Γερμανία, παραδέχονται ότι ήταν απλά ''αισιόδοξοι'', όταν επέβαλαν τα μέτρα σταγγαλισμού της ελληνικής οικονομίας.

“Όταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble έσπασε το ταμπού αυτή την εβδομάδα και παραδέχθηκε δημοσίως ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλη διάσωση, απλά επεσήμανε το προφανές”
  
Η διάσωση της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΡΗΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΣΑΝΤ...!


H Λε Πεν αμφισβητεί ευθέως τη χρήση χημικών από τη Συριακή Κυβέρνηση.

Με τίτλο, "Χημικά όπλα στη Συρία, η Marine Le Pen καλεί σε καχυποψία στην επιχειρούμενη χειραγώγηση" η Ηuffington Post 22.08.13 δημοσιεύει άρθρο επικαλούμενη το ΑFP (το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων).

Σήμερα Πέμπτη στο RTL η Marine Le Pen, Πρόεδρος του Front national (Εθνικού Μετώπου) κάλεσε στο να είμαστε καχύποπτοι απέναντι στη χειραγώγηση σε σχέση με τις κατηγορίες που εκτόξευσε η συριακή αντιπολίτευση στη Δαμασκό ότι διέπραξε μια επίθεση με χημικά μεγάλης κλίμακας εναντίον πολιτών.

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πληροφορίες. Αν ο ΟΗΕ είναι τόσο προσεκτικός είναι γιατί δεν έχουν πλέον επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές", διαβεβαίωσε η Le Pen, δηλώνοντας ενοχλημένη για το γεγονός ότι "από την αρχή της διαμάχης τα δυτικά ΜΜΕ βασίζονται σε πληροφορίες που διοχετεύονται απο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ". 
 
Αλλά σ΄αυτήν την περίπτωση ούτε το Συριακό Παρατηρητήριο OSDH δεν αναφέρθηκε σε χρήση χημικών σύμφωνα με τον Le nouvel Observateur 21.08.13.
Kάνει λόγο για 100 νεκρούς που προήλθαν από βομβαρδισμούς.

"Σε άλλες διαμάχες τα ΜΜΕ κάποιες φορές υπήρξαν έρμαιο της μίας ή της άλλης πλευράς" παρατήρησε θυμίζοντας ότι "η Carla Del Ponte της Επιτροπής Έρευνας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Συρία δήλωσε στις 5 Μαΐου ότι υπήρξε χρήση χημικών όπλων από την πλευρά των ανταρτών. 
 
Καλώ στο να είμαστε επιφυλακτικοί και ν΄αντιμετωπίζουμε με καχυποψία και περίσκεψη όλα αυτά. Μέσα σε πολέμους τόσο μιντιακούς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε σχέση με το επιχειρούμενο μανιπουλάρισμα της κοινής γνώμης."

Tέλος αναφέρθηκε στο αυτονόητο: "Δεν βλέπω τι συμφέρον θα είχε ο συριακός στρατός να χρησιμοποιήσει χημικά αέρια εναντίον του πληθυσμού του και να διατρέξει τον κίνδυνο να του γυρίσει μπούμερανγκ τη στιγμή μάλιστα που ο στρατός του πηγαίνει από τη μια νίκη στην άλλη" εξήγησε η ευρωβουλευτής. "Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιοι είναι οι ένοχοι αυτών των ακροτήτων" κατέληξε.

ΠΗΓEΣ RTL,Figaro,Huffington Post. nakeleio.gr

Για πόσο ακόμα θα ανέχονται την Τουρκία των νεοθωμανών να βάζει φωτιά και να δημιουργεί χάος στην Μέση ανατολή και στα βαλκάνια ;

Η Τουρκία των νεοθωμανών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Αχμέτ Νταβούτογλου, ευθύνεται απόλυτα για το σημερινό χάος στη Μέση Ανατολή, με τη φωτιά να απειλεί πλέον όλες τις χώρες της περιοχής και με αιματοκύλισμα παρόμοιο – τουλάχιστον – με αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αίγυπτο.

Αρχικά, ο Ερντογάν έπαιξε κομβικό ρόλο στο να πείσει «κέντρα εξουσίας» να προκρίνουν τη λύση στρατιωτικής αντιμετώπισης του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει μία πληγή που αιμορραγεί και δύσκολα θα κλείσει.

Η Τουρκία του Ερντογάν αναζήτησε να παρασύρει τρίτους να κάνουν τη βρόμικη δουλειά για λογαριασμό της και φυσικά, όταν παρουσιάστηκε το αδιέξοδο, αποφεύγει συστηματικά να εμπλακεί η ίδια στρατιωτικά για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η Συρία βαδίζει σταθερά στα βήματα της τριχοτόμησης, όπως φαίνεται και στο Ιράκ, μια εξέλιξη που ίσως να θεωρεί ότι την εξυπηρετεί μέχρις ενός σημείου, ανοίγει όμως επικίνδυνα την πόρτα του φρενοκομείου και ο πρώτος… ένοικος θα είναι η ίδια η Τουρκία, αφού όσο στενές σχέσεις και να αναπτυχθούν με την «κουρδική συνιστώσα» των κρατών που θα προκύψουν, στο μέλλον η εμφάνιση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους είναι απλώς αναπότρεπτη.

Η φωτιά όμως έχει περάσει και στον Λίβανο, όπου ήδη παρατηρούμε τα σημάδια που μας παραπέμπουν στον αιματηρό εμφύλιο της δεκαετίας του 1980, με τη Χεζμπολάχ που ενισχύει στρατιωτικά τον Άσαντ να πλήττεται μέσα στο σπίτι της και οι ευαίσθητες ισορροπίες στη χώρα να κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα…

Και στην περίπτωση της Αιγύπτου όμως ο τουρκικός ρόλος δεν είναι περισσότερο εποικοδομητικός. Ο Ερντογάν, από την πρώτη στιγμή της ανάδυσης στην εξουσία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έκανε τα πάντα για να την ενισχύσει, με αποτέλεσμα η ακραιφνής ισλαμιστική ατζέντα που προωθούσε ο Μοχάμεντ Μόρσι να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση και την αιματοχυσία.

Ακόμη όμως και σήμερα, ο ρόλος της Τουρκίας είναι αποσταθεροποιητικός. Η εμμονή στην στήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με το πρόσχημα της τήρησης «πολιτικής αρχών» και οι κινήσεις καταδίκης του αιγυπτιακού στρατεύματος ουσιαστικά στον ΟΗΕ, προκαλούν σκλήρυνση της στάσης στο εσωτερικό της Αιγύπτου και καθιστούν κάθε προοπτική εξομάλυνσης της κατάστασης εξαιρετικά δυσχερή.

Το χειρότερο όμως είναι, ότι η στάση του Ερντογάν προκαλεί τεράστια ανησυχία για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει παρόμοια πολιτική και απέναντι π.χ. στη Μουσουλμανική Αδελφότητα της Ιορδανίας που πιέζει και απειλεί το χασεμιτικό βασίλειο με ανατροπή… Κάπου εκεί θα ακολουθούσε ισραηλινή στρατιωτική επέμβαση για να ολοκληρωθεί το χάος.

Το μεγάλο ερώτημα είναι έως πότε θα ανέχονται οι Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη συμπεριφορά από την πλευρά της Τουρκίας που κλιμακώνει τη συνολική κατάσταση σε καθημερινή βάση και οδηγεί σε επικίνδυνη όξυνση τις σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ - Ρωσία:.Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν τον πύραυλο με την χημική κεφαλή.Ίίδιες ψευδείς προφάσεις με το Ιράκ!

 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή της Γερμανίας το 1939 που σκηνοθέτησε επίθεση δήθεν Πολωνών στρατιωτών, αλλά στην πραγματικότητα Γερμανών με πολωνικές στολές κατά γερμανικού φυλακίου με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατηγόρησε τους ισλαμιστές αντάρτες η Ρωσία.

Συγκεκριμένα ο επίσημος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντρ Λουκασέβιτς κατήγγειλε ότι "ο πύραυλος με την χημική κεφαλή που εκτοξεύτηκε κατά των ανατολικών προαστίων της Δαμασκού εκτοξεύθηκε από θέσεις κατειλημμένες από τους ισλαμιστές"!

Δηλαδή η σημερινή σφαγή κατά την Ρωσία (επικαλέστηκε στοιχεία όπως δορυφορικές φωτογραφίες και την τροχιά του βλήματος) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αποτρόπαιη προβοκάτσια των ισλαμιστών και των δυτικών υπηρεσιών προκειμένου να προκληθεί κλίμα για επέμβαση της Δύσης στην Συρία,

«Όλα αυτά μοιάζουν πολύ με προσπάθειες να δημιουργήσουν πάση θυσία ένα πρόσχημα ώστε να προβληθούν απαιτήσεις προς το ΣΑ του ΟΗΕ να πάρει την πλευρά των αντιπάλων του καθεστώτος και με αυτό τον τρόπο να στερήσουν τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης, για την προετοιμασία της οποίας στις 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των Ρώσων και των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων», είναι βέβαιος ο Λουκασέβιτς.

Eπίσης πληροφορίες από την Μοσχα αναφέρουν "αυξημένη κίνηση αντικαθεστωτικών από τα σύνορα της Ιορδανίας προς την Συρία τις τελευταίες ημέρες".

Οι συγκεκριμένες μονάδες των ανταρτών (αντικαθεστωτικοί, αλλά όχι ισλαμιστές) επιτέθηκαν στις πόλεις Raihaniya, Breiqa και Beer Ajam οι οποίες καταλήφθηκαν. 

Είναι σαφές ότι εισερχόμαστε στο τριτο και πιο κρίσιμο στάδιο της σύγκρουσης στην Συρία, με τις ΗΠΑ απόλυτα ενεργές, πλέον, προ του κινδύνου να συντριβούν οι ισλαμιστές σύμμαχοί τους..

defencenet.gr



Ετοιμάζουν εισβολή στη Συρία 
οι αμερικανοσιωνιστές: 
ίδιες ψευδείς προφάσεις με το Ιράκ!
 
Άρχισαν πάλι να διαδίδουν τα παραμύθια περί χρήσης χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ οι αμερικανοσιωνιστές.  

Μη ξεχνάτε πως τα ίδια ψέματα περί... "απαγορευμένων όπλων" μεταχειρίστηκαν όταν εισέβαλαν στο Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν

Λίγο αργότερα απεδείχθη το ψευδές των ισχυρισμών αυτών, όμως η βρώμικη δουλειά είχε γίνει. Πριν επιχειρήσουν οτιδήποτε πρέπει να λάβουν υπ' όψιν ότι ο συριακός στρατός, οι επίλεκτες ιρανικές μονάδες, οι μαχητές της Χεζμπολάχ και οι ρωσικοί S-300 θα προκαλέσουν φοβερές απώλειες σε όποιον εισβάλει στην ελεύθερη Συρία.

Τα τελευταία 24ωρα τα δυτικά ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα επέμβασης στη Συρία με ψευδείς καταγγελίες των ισλαμιστών ανταρτών περί χρήσης χημικών από τον Άσαντ. 

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα πως θα φέρει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τις καταγγελίες της συριακής αντιπολίτευσης περί χρήσης χημικών όπλων από τις δυνάμεις του Άσαντ, σε περιοχές της Δαμασκού. Μάλιστα η βρετανική πλευρά φαίνεται πως έδρασε συντονισμένα αίφνης μετά την απαίτηση του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας, διότι, καθώς υποστήριξε, οι πιστές στο Καθεστώς Άσαντ δυνάμεις, έκαναν χρήση χημικών όπλων.

Καθώς φαίνεται, η εξέλιξη αυτή ήταν προσχεδιασμένη από τις διεθνείς εκείνες δυνάμεις οι οποίες αναζητούσαν το άλλοθι της επέμβασης στη Συρία, προκειμένου να συνδράμει ενεργά η Δύση στην πτώση του Προέδρου Άσαντ. Ο τελευταίος, έδειχνε ο απόλυτος κυρίαρχος της καταστάσεως, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, ύστερα από συνεχείς επιτυχίες του Συριακού Στρατού κατά των ισλαμιστών ανταρτών. Αυτές οι επιτυχίες, είχαν φέρει σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση τους ισλαμιστές σφαγείς που υποστηρίζονται από την «πολιτισμένη» Δύση, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Σύρου Προέδρου. Άλλωστε οι σκηνές φρίκης με ισλαμιστές να επιδίδονται σε κανιβαλισμό, αποκεφαλισμούς και εκτελέσεις παιδιών -σκηνές που αποκρύπτονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης- είχαν ήδη προκαλέσει τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινής γνώμης κατά της συριακής αντιπολίτευσης και των μεθόδων του στρατιωτικού της σκέλους.

Επιπρόσθετα, οι σημερινές καταγγελίες περί χρήσεως χημικών από το Καθεστώς Άσαντ, υπήρξαν το αντικείμενο της κόκκινης γραμμής που είχε θέσει ο αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα, για πιθανή αμερικανική επέμβαση στα όσα διαδραματίζονται στη Συρία

Οι καταγγελίες, υποστηρίζονται από ελεγχόμενες εκ της Δύσεως οργανώσεις όπως το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις «λαϊκές συντονιστικές επιτροπές». Ο Αραβικός Σύνδεσμος δε, κάλεσε επίσης τον ΟΗΕ να στείλει ειδικούς, προκειμένου να εξετάσουν την εγκυρότητα των καταγγελιών.

Ο Βρετανός υπουργός των Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, έκανε λόγο για ακραία κλιμάκωση της συριακής σύγκρουσης εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, καλώντας παράλληλα το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ να επιτρέψει την πρόσβαση σε διεθνείς παρατηρητές. 

Όλα δείχνουν πως οι δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με τον Πρόεδρο Άσαντ και τον ελεύθερο και πιστό στον Πρόεδρό του Συριακό Λαό.

ΥΓ. Αν υπάρχουν χημικά όπλα στην Συρία, καλύτερα οι διεθνείς δυνάστες να τα ψάξουν στους ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς...


Οι τούρκοι στρατολογούν αλβανούς ισλαμιστές εναντίον της Συρίας και της Ελλάδας











Η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗΗ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την κάλυψη ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού έργου και λειτουργεί εν πλήρη γνώσει του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, έχει στρατολογήσει έως σήμερα περίπου 800 ισλαμιστές αλβανούς και τους έχει μεταφέρει στην Συρία για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι στο πλευρό του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) και του μετώπου Al Nusra εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του  Άσσαντ.

Η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗΗ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την κάλυψη ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού έργου και λειτουργεί εν πλήρη γνώσει του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, έχει στρατολογήσει έως σήμερα περίπου 800 ισλαμιστές αλβανούς και τους έχει μεταφέρει στην Συρία για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι στο πλευρό του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) και του μετώπου Al Nusra εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του Άσσαντ.

Μετά την στρατολόγησή τους οι αλβανοί ισλαμιστές μεταφέρονται από τα Τίρανα στην Συρία μέσω Τουρκίας, όπου και εκπαιδεύονται από αξιωματικούς των ΗΠΑ στην στρατιωτική βάση Reyhanli της επαρχίας Hatay της νότιας Τουρκίας. Η τουρκική οργάνωση ΙΗΗ στρατολογεί επίσης ισλαμιστές από τα Σκόπια, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο και Βοσνία.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχοντας για βοηθούς τις τουρκικές και πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες στρατολογούν και εκπαιδεύουν ισλαμιστές τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Συρία. Είναι οι ίδιοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δήθεν εγκλήματα πολέμου των Σέρβων εναντίον μουσουλμάνων και που ήταν η αφορμή για τον διαμελισμό της χώρας αυτής.

ΠΗΓΗ:Χ.Α

Αποσταθεροποίση:Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες...


Αλήθεια τι γίνεται με τον Αλβανό Αξιωματικό της SHIK, με δράση στις εξεγέρσεις και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας το 2009;


Τα τελευταία  χρόνια ζούσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ο Αλβανός της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Kοσόβου που δρα στην Ελλάδα. Όταν έφτασε εδώ τότε γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. 
Συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση η έχει αντικατασταθεί;
Σήμερα ποιός Δραστηριοποιεί στο μουσουλμανικό στοιχείο και καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.

Τότε κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρείχαν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις. Σήμερα;

Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες...