ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ << ΗΓΕΜΟΝΑ >> ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.Από την κατάργηση στην αναστολή του μνημονίου.



Μια μορφή επιβολής της πολιτικής βούλησης του Ηγεμόνα είναι και οι παρδαλές επαναστάσεις  (Colour revolutions)
Έτσι ονομάσθηκαν τα κινήματα που μετα το 2000 ξέσπασαν στον μετασοβιετικό χώρο για την προώθηση του επιθυμητού απο την Δύση ηγέτη (επανάσταση των ρόδων, των γιασεμιών κ.λπ.) και τελευταία στην Βόρεια Αφρική, που ονομάσθηκαν αραβική άνοιξη (Αλγερία, Μαρόκκο, Τυνησία, Σουδάν, Λιβύη, Αίγυπτος και αλλού). 
Τα <<κινήματα>> αυτά, ήσαν αυθόρμητα, ανιδιοτελή και απελευθερωτικά και υπόσχονταν στα πλήθη Δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια ωραία και καλά. Δεν αμφισβητώ τις υποσχέσεις που έδωσαν, όμως όλα τα άλλα είναι κουροφέξαλα. Σε κανένα απο τα κράτη όπου έγιναν παρδαλές επαναστάσεις δεν καλυτέρευσαν τα πράγματα, αντ’ αυτού χειροτέρευσαν και μερικά απ’ αυτά, όπως η Λιβύη, καταστράφηκαν .

Οι «επαναστάσεις» αυτές οργανώνονται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με ντόπιους ακτιβιστές, αρχής γενομένης απο το Βελιγράδι, όπου το 2000 ο «επαναστατημένος» όχλος αποκαθήλωσε τον Μιλόσεβιτς. 
Συνεργάτης των ξένων μυστικών υπηρεσιών ήταν ο σέρβος ακτιβιστής Srđa Popović, ο οποίος μετα την επιτυχία που γνώρισε η Otpor!, η Αντίσταση, ίδρυσε στο Βελιγραδι την CANVAS, μια οργάνωση, που σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες και υπουργεία εξωτερικών εξάγει την σχετική τεχνολογία στις χώρες που έχει στοχοποιήσει ο Ηγεμόνας για την αλλάγή καθεστώτος. 
Το πρόγραμμα της CANVAS είναι προσαρμόσιμο στις ιδιαίτερότητες κάθε χώρας και περιλαμβάνει εκπαίδευση ντόπιων ακτιβιστών και δράσεις, που συντονίζονται απο ξένες μυστικές υπηρεσίες, υπουργεία εξωτερικών, ΜΜ και μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και οι δράσεις των ακτιβιστών με κινητά και μηνύματα μέσω ιντερνετ.

Μια τέτοια παρδαλή επανάσταση είχαμε και στην Ελλάδα το 2007, που έγινε για την αποκαθήλωση του Καραμανλή. Οι μεγάλες πυρκαγιές που την συνόδευαν και κατέστρεψαν απέραντες εκτάσεις δασους, σπίτια και ζωϊκό κεφάλαιο, δεν ήσαν μια «φυσική καταστροφή», όπως γράφει το όργανο του Ηγεμόνα Wikipedia («Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007»), αλλά ένας ύπουλος και απάνθρωπος εμπρησμός με συμμετοχή ξένων πρακτόρων, που ο τρόπος και ο χρόνος που εγινε δείχνουν προς το CANVAS του Srđa Popović. 
 
Και ερχόμαστε στο σήμερα, με την παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα, όπως και οι άλλες που έγιναν μέχρι σήμερα, δεν αποβλέπει στην αλλαγή καθεστώτος, αφού η Ελλάδα είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της Δύσης, συμμετέχοντας μάλιστα στους πολέμους που διεξήγε και διεξάγει στην Σερβία (Κόσοβο), στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Λιβύη ή στην προετοιμασία για τον πόλεμο εναντίον της Συρίας.
Η «επανάσταση» του Τσίπρα γίνεται για στραφεί η προσοχή του οργισμένου και αγανακτισμένου κόσμου σε ορισμένους πολιτικούς, που θα καθήσει στο σκαμνί αν και όταν σχηματίσει κυβέρνηση. Και βέβαια όχι αυτούς που ευθύνονται για τα Μνημόνια και τα συνοδευτικά, αλλά κάποιους που θα επιλεγούν για περιπτώσεις διαφθοράς τύπου Άκη.


Τέτοιες δίκες, που λέγονται δίκες σκοπιμότητας ή δίκες θέατρο, γινόντουσαν στην Γερμανία μετα την διάλυσή και προσάρτηση της Ανατολικής Γερμανίας, με κατηγορούμενους αξιωματούχους της Στάζι (Stasi=Ministerium für Staatssicherheit, Υπουργείο για κρατική Ασφάλεια) και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη της Ανατολικής Γερμανίας.
Και το Konzept της διαδικασίας τους εφαρμόσθηκε μετα στις άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, για την εκκαθάριση της κρατικής μηχανής απο τα στοιχεία του παλιού καθεστώτος, αλλά και για την εκτόνωση της απογοήτευσης του πληθυσμού απο τους άνθρακες που βρήκαν αντί για θησαυρό στην δυτική Δημοκρατία. 
Ήδη το Konzept αυτό έχει γίνει ένα εξαγωγικό προϊόν της Γερμανίας και εφαρμόζεται σε πολλές χώρες, που ύστερα απο μια επιτυχημένη αλλαγή καθεστώτος βρέθηκαν στα ύφαλα της δυτικής Δημοκρατίας, Ιράκ, Αίγυπτο και αλλού. Και ελλείψει μιας αναπτυξιακής πολιτικής θα εφαρμόσει ο Τσίπρας στην Ελλάδα, αν κάνει κυβέρνηση.



Ο χα...χαρούμενος Τσίπρας ανάμεσα στους Εβραίους του κόμματος "Η Αριστερά", Gregor Gysi (δεξιά) και Klaus Ernst (αριστερά), ο οποίος δείχνει να του λέει: "Σύντροφε, απο κει πάει ο δρόμος". Κατάλαβες τίποτα Τσίπρα;

Γιατί είμαι αυτής της γνώμης; Διότι πίσω απο τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σαν συμβουλάτοράς του το γερμανικό κόμμα «Η Αριστερά» (Die Linke), το κόμμα που προήλθε απο το SED, το ηγετικό κόμμα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, αυτό που εμμέσως βοήθησε την εκκαθάριση στην Ανατολική Γερμανία, γιατί γνωριζε πρόσωπα και πράγματα. «Η Αριστερά» είναι όμως ένα εβραιοκρατούμενο κόμμα και ως τέτοιο το κατ΄εξοχήν κόμμα του Ηγεμόνα στην Γερμανία, που κάνει ότι μπορεί για την πολιτική παγκοσμιοποίησής του. Προσεχώς λοιπόν στο ελληνικό θέατρο το έργο θα έχουμε τις «δίκες των διεφθάρμένων».

Για να εκλεγεί όμως, το κόμμα αυτό ζητάει επιτακτικά εκλογές, ψαρεύοντας στα θολά νερά εκείνων, που με τα αιτήματά τους θέλουν να επανέλθει η χώρα στη δεκαετία του 80, δηλαδή εκείνων που άρπαξαν ότι μπορούσαν ξεπουλώντας τις αξίες της χώρας, έφαγαν τον αγλέουρα απο μίζες και ρουσφέτια και εκείνων που σαν απολυθέντες ή άνεργοι πιστεύουν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσλάβει 150.000 υπαλλήλους για θέσεις στο Δημόσιο. 

Με τις <<επαναστατικές κορώνες>> του Τσίπρα η Ελλάδα δεν θα βγεί ποτέ απο την παγίδα του χρέους, που την έσπρωξε το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Ηγεμόνα, της δυναστείας των Rothschilds, Rockefellers & Co γιατί γίνονται προφανώς βάσει σχεδίου του Ηγεμόνα, ο οποίος προβλέπει για τον Τσίπρα τον ρόλο ενός διαδόχου του Geoffrey Παπανδρεου, που θα συνεχίσει την αποσταθεροποίηση και την κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα, κοντολογίς την αναμπαμπούλα, στην οποία, όπως ξέρουμε, μόνο ο λύκος χαίρεται.

Ο Τσίπρας δήλωσε για πολλοστή φορά την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους, αμέσως μετά τις επικύψεις του στους εγχώριους καναλάρχες και εργολάβους. Με ύφος δουλοπρεπές εγγυήθηκε στους δυνάστες της χώρας ότι θα σεβαστεί την άθλια, ανθελληνική τους πολιτική. Η καταγγελία του μνημονίου υπήρξε μία ψευδής προεκλογική εξαγγελία που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ από το "νέο ΠΑΣΟΚ" του Σύριζα. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την απάτη, γι' αυτό και στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, το μοναδικό ανεξάρτητο πολιτικό Κίνημα, τη μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης ενάντια στους τοκογλύφους.


ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.Αφορολόγητοι οι βουλευτές! Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής προκαλούν αλλεργία στην κυριολεξία& εγκεφαλικά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Αφορολόγητοι οι βουλευτές!

 ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα




Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του


Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:

  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.
  • Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα!

Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση
 
Το αίσχος αυτό βασίζεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που παίρνει ο βουλευτής είναι αφορολόγητα: Από τις 47.307,59 ευρώ οι 31.164,54 δε φορολογούνται καθόλου!!! Αυτό είναι ένα έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, για το οποίο και πρέπει να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Την ώρα που το σύστημα τσακίζει μία ολόκληρη κοινωνία, προστατεύει με προκλητικό τρόπο τα δικά του απαράδεκτα και παράνομα προνόμια.


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές (από το πρώτο ευρώ!). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και αυτή η πρωτοβουλία μας θα θαφτεί από το σύστημα της διαφθοράς και της απάτης. Θα έρθει όμως η μέρα που το Εθνικιστικό Κίνημα θα διοικήσει αυτή τη χώρα και θα επέλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση που ζητά με αγωνία ο ελληνικός λαός.








ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΤΑ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΚΟΥ 



Χθες το βράδυ σε εκπομπή του Extra, βολευτές της ΝΔ, του Σύριζα, της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ αμφισβήτησαν τα στοιχεία που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή για τα θλιβερά προνόμια των βουλευτών. Όταν παρενέβη ο εκπρόσωπός μας,  έγιναν καπνός. 
Δείτε το απολαυστικό βίντεο: