ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σφυρηλατώντας το Εθνικό Μέλλον.




Ένα επαναστατικό Κίνημα που ως υπέρτατο καθήκον του έχει, να εξοστρακίσει ένα σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς εγκαθιδρύοντας μια νέα κοινωνική Πολιτεία, στηριζόμενη πάνω σε μια έντιμη και δικαία μορφή διακυβέρνησης.
 
Ένα επαναστατικό Κίνημα που στηρίζεται στις αρχέγονες και ιερές αξίες, όπως η Πατρίδα, η Φυλή, η Οικογένεια, που έχει βαθιά ιστορική συνείδηση, που βαδίζει στον δρόμο της Αρετής και της Αυταπάρνησης που χάραξαν οι Πρόγονοι του, αγωνιζόμενοι υπέρ βωμών και εστιών, ή κτίζοντας Παρθενώνες. 
 
Ένα επαναστατικό Κίνημα που απαρτίζεται από απλούς ανθρώπους, αγνούς τη καρδία και ονειροπόλους, που σπαράσσονται βλέποντας την υποδούλωση της Πατρίδας τους, την εξαθλίωση των Συμπατριωτών τους, τον κατακερματισμό της Κοινωνίας, τον εκφυλισμό και την παραχάραξη της Ιστορικής τους κληρονομιάς, την ισοπέδωση των αξιών και την γενικευμένη πνευματική και ηθική παρακμή. 
 
Ένα επαναστατικό Κίνημα που ορθώνει το ανάστημα του απέναντι σ’ ένα άθλιο καθεστώς, που υψώνει την καθάρια φωνή του, την φωνή της Αλήθειας, πάνω από τους βρυχηθμούς του ψέματος. 
 
Ένα επαναστατικό Κίνημα που επιλέγει για την επίτευξη και υλοποίηση του καθήκοντος του την κοινοβουλευτική οδό, βλέποντας την δύναμη του να αυξάνεται ημέρα με την ημέρα, εισέρχεται σε μια πλέον εξελιγμένη και ευέλικτη μορφή διάρθρωσης, δράσης και διαλεκτικής. 
 
Και αυτό όχι μόνο για να διατηρήσει την οξύτητα και επαναστατικότητα του, για να κρατήσει αμείωτο το βεληνεκές της κριτικής του, αλλά και για να προφυλαχθεί από τους εσωτερικούς και έρποντες κινδύνους της προσωπικής φιλοδοξίας, της ιδιοτέλειας, της ατομικής προβολής, που ως βέβαιον αποτέλεσμα τους έχουν την διχόνοια και τον διχασμό.

Δυστυχώς είναι κανόνας ότι η αυξανόμενη δύναμη, αναλογικά ερεθίζει και την ατομικότητα εις βάρος της συλλογικότητας. Το άτομο μεθυσμένο από την επερχόμενη εξουσία λησμονεί τις αρχές που διέπονταν μέχρι σήμερα και αγκαλιάζει την αντεστραμμένη πραγματικότητα ταυτιζόμενο εν τέλει με αυτό που επιθυμούσε να ανατρέψει.

Πως λοιπόν είναι δυνατόν η αυξανόμενη ισχύς, η μέθη της εξουσίας, να μην εκφυλίσει και να αλλοτριώσει τις αγνές επαναστατικές συνειδήσεις και χαρακτήρες;

Μόνο με την καθημερινή συνειδητή και απόλυτα ειλικρινή αυτοκριτική, μόνο με την αναφορά και ανανέωση των όρκων Πίστης στις Ιερές αρχέγονες Αξίες και στις αρχές του Κινήματος και μόνο με την συνεχή αναδρομή στο σημείο της αφετηρίας, εκεί που ξεκίνησαν τα πάντα, εκεί που ο Σκοπός, ήταν ο άσβεστος φάρος που οδηγούσε του καραβιού την ρότα.

Μόνο έτσι το Κίνημα θα ισχυροποιείται και θα πλαταίνει, βαδίζοντας ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ενώ οι ατομικές φιλοδοξίες, οι χαμερπείς ιδιοτέλειες και η συμφεροντολογική ατομικότητα θα συρρικνώνονται.

Μόνο έτσι ένα επαναστατικό Κίνημα θα παραμείνει αήττητο, ακλόνητο στις αρχές του, αδιάσπαστο και πανίσχυρο, επιτελώντας με απόλυτη επιτυχία το υπέρτατο καθήκον του. 

























Μα πόσο χεσμένοι είναι πια! η Χρυσή Αυγή σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση του parapolitika.gr....ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ με διαφορά 10% από το δεύτερο.. Χρυσή Αυγή και σύντομα λέμε!

 To parapolitika.gr διοργανώνει δημοσκόπηση με δείγμα που κυμαίνεται συνήθως στους 6.500 με 10.000 και τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι.....σαρωτικά υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος.

Εξαφανίσανε το κουμπί με το οποίο πατάς για να περάσει η επιλογή του κόμματος που θέλεις.

Μόνο να το επιλέξεις απο πάνω μπορείς και μετά δεν περνάει η επιλογή.

Μα πόσο χεσμένοι είναι πια!
Χρυσή Αυγή και σύντομα λέμε!

Δείτε τα αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερα σχόλια
 

 
Μόλις πριν ένα χρόνο άκουγες μόνο διαμαρτυρίες 
και δεν μπορούσες να καταλάβεις 
πού το πήγαινε ο ομιλητής.

Τώρα το λένε ξεκάθαρα: Χρυσή Αυγή.


Γιατί η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στις απολύσεις και την εξαθλίωση των Ελλήνων. 
 
Αν οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων θέλουν να εξοικονομήσουν πόρους, ας κόψουν τους παχυλούς μισθούς βουλευτών, υπουργών και λοιπών golden boys του Δημοσίου.

Στόχος της τρόικα είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η καταστροφή της οικονομίας μας και η υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. 
 
Μόνη εφικτή λύση του ελληνικού προβλήματος είναι η άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας. Εθνική αντίσταση στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων".