ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.




Από την ιστορία μάθαμε ότι ο εφιάλτης ήταν υπαίτιος της ήττας των Ελλήνων στις Θερμοπύλες το 480 π.χ. που το όνομά του έγινε συνώνυμο της προδοσίας. 

Ο εφιάλτης υπέδειξε στους Πέρσες εισβολείς να προσβάλουν από τα νώτα τις θέσεις των Ελλήνων, και οδήγησε τον εχθρό στην ατραπό που έφερε τους Πέρσες πίσω από το Λεωνίδα και τους τριακοσίους μαχητές. 

Έτσι οι ήρωες κυκλώθηκαν! 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό συμβαίνει επί 40 χρόνια με τους εφιάλτες και δουλοπρεπείς «Έλληνες» πολιτικούς του. 

Το μεταπολιτευτικό καθεστώς το οποίο διέλυσε τις παραγωγικές δομές της χώρας, επέβαλε την αποβιομηχάνιση, καλλιέργησε και ενθάρρυνε το ρουσφέτι, την αλόγιστη δαπάνη, την υπέρμετρη δανειοδότηση, τη νοοτροπία του ανέμελου και ρέμπελου αγά και εισπράκτορα της νομής της εξουσίας. 

Τις συνέπειες αυτής της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία ακολουθήθηκε ανελλιπώς από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, βιώνει σήμερα ο Λαός μας. 

Την ώρα βέβαια που το 1/3 του Ελληνικού Λαού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ ταυτόχρονα η ανεργία αυξάνεται ραγδαία χτυπώντας την πόρτα κάθε ελληνικής οικογένειας, η βολεμένη στον και από τον κρατικό μηχανισμό ελίτ (πολιτική, οικονομική, πνευματική), απολαμβάνει τα λάφυρα της πλιατσικολόγησης της δημόσιας περιουσίας, επί τέσσερις δεκαετίες.

Παρά το διαρκές μαρτύριο στο οποίο υποβάλλονται οι πολίτες, η χώρα παραμένει γατζωμένη στο διεφθαρμένο παρελθόν της, ενώ εξακολουθεί να κυβερνάται από...

“Κολομβιάνικες φαμίλιες”. 

Το άθλιο κρατικοδίαιτο παρακράτος της διαπλοκής που οικοδομήθηκε πάνω στα κουμπούρια της Τρομοκρατίας με το άλλοθι των σταγονιδίων της χούντας-αλήθεια οι εκτελέσεις των τρομοκρατών ποιους ωφέλησαν;-συνεχίζει ως σήμερα να κάνει παιγνίδι με τα πολιτικά ρετάλια της μεταπολίτευσης να διεκδικούν ηγετικούς ρόλους αντί να σαπίζουν στις πιο σκοτεινές φυλακές. 

Αυτή η ψευδοελίτ της διαφθοράς, της διαπλοκής και της υποκουλτούρας έχει το θράσος να απορεί και να κατηγορεί τον Ελληνικό Λαό για την ολοένα και αυξανόμενη στήριξη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο, να ισχυρίζονται πως η άνοδος του εθνικιστικού ρεύματος και η παγίωση της Χρυσής Αυγής ως της τελευταίας ελπίδος των Ελλήνων, προσβάλλει και εκθέτει διεθνώς τη χώρα! 

Ουδόλως όμως ενδιαφέρονται για την Πατρίδα, τα κομματικά πιράνχας της μεταπολίτευσης. Εκείνο που τους ανησυχεί είναι η πιθανή απώλεια των κεκτημένων τους, για τα οποία κεκτημένα βέβαια, πληρώνει ακριβά σήμερα ο Ελληνικός Λαός. 

Αναίσθητοι, ανεύθυνοι, ανάλγητοι, απάνθρωποι και σε κατάσταση αφασίας, θα συνεχίζουν να προκαλούν το μίσος, την οργή και την απέχθεια σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, με την αγαστή συνεργασία όλων των συνιστωσών του << συνταγματικού >> τόξου της,(συνέταιροι και συνένοχοι πλήρους ευθύνης) το οποίο έντρομο βλέπει όλο και περισσότερους ψηφοφόρους της να την εγκαταλείπουν και να υποστηρίζουν ανοιχτά, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στα νοσηρά φαινόμενα της μεταπολίτευσης ευτυχώς που ήρθε να προστεθεί η γιγάντωση της “Χρυσής Αυγής” και το χειρότερο για τό <<τόξο>> είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι ψήφοι αυτές, προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν είναι δανεικές αλλά αγύριστες. 

Προσδοκούσε η γενιά του Πολυτεχνείου ένας –ένας διαλεγμένος από τη μεγάλη πρεσβεία, της παγκόσμιας κυριαρχίας και με ειδική αποστολή να καταστρέψουν την Ελλάδα, μια μεταπολιτευτική συμμορία με αριστερές δήθεν καταβολές, αλλά με καπιταλιστικές πρακτικές έκλεψαν, κορόιδεψαν, πάτησαν επί πτωμάτων, πρόδωσαν, και έριξαν την Ελλάδα στη κόλαση, και τους Έλληνες στην ατιμωτική φτώχεια.

Ανέμεναν οι προδότες της κομματοκρατίας πως θα εξαπατήσουν το Λαό, εμφανιζόμενοι ακόμη μια φορά ως σωτήρες, νομίζοντας πως ο Λαός μας θα αποδεχτεί αθόρυβα την εξαθλίωσή του. 

Δυστυχώς για εκείνους, ήρθε το τέλος της ανοχής. Γι’ αυτή την καταβαράθρωση και τη διεθνή δυσφήμιση του Ελληνικού Λαού, οι ένοχοι θα πληρώσουν. Και θα πληρώσουν ακριβά όταν η Πατρίδα φωτισθεί από το φως της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

Ι. Περδικάρης