ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Μονόδρομος οι εκλογές: Να δοθεί αμέσως τώρα ο λόγος στον ελληνικό λαό.

 

Με αφορμή τη νέα σύσκεψη των αρχηγίσκων της εγχώριας τρόικα και το θέατρο σκιών που παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε στις 20 Ιουνίου την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία ζητά την άμεσα διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι ...Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης προανήγγειλαν την νέα σημερινή σύσκεψη , συνεχίζοντας έτσι την παράσταση και υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών

 


Δώστε τον λόγο στον λαό-Κάντε τώρα εκλογές
 

Η συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος απέτυχε και χρεοκόπησε. Μονόδρομος οι εκλογές: Να δοθεί αμέσως τώρα ο λόγος στον ελληνικό λαό.

Η ραγδαία και συνεχείς άνοδος της Χρυσής Αυγής - απέναντι στα διεφθαρμένα συστημικά κόμματα που καταρρέουν - είναι η μόνη ελπίδα για εθνική και κοινωνική αναγέννηση.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου



 

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η… ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Μπορεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος να το παίζει… αναρμόδιος με τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους, που έχουν σκορπίσει τη φτώχεια, την ανεργία και τη δυστυχία στο λαό μας, αλλά σε άλλα ζητήματα παρεμβαίνει ωμότατα, ενώ δεν έχει καμία δικαιοδοσία.
 
Όπως για παράδειγμα στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών. Από το Βελιγράδι, λοιπόν, που βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη, και κατά την διάρκεια ομιλίας του σε επιχειρηματικό φόρουμ, ο πρόεδρος Κάρολος επενέβη ανοιχτά και ζήτησε να μη γίνουν εκλογές, για να μην διακοπεί η… ανορθωτική πορεία της χώρας:
 
«Οι αποφάσεις που θα ληφθούν και οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν σήμερα θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αύριο.
 
Είναι καίριας σημασίας να προωθήσουμε το έργο ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας ώστε η ανορθωτική πορεία να μην ανακοπεί από κάποιο γεγονός και κυλήσουμε πίσω».

Τα συμπεράσματα δικά σας!
 
 



ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ… ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ! “Επαναθεμελίωση της ύπαρξης της κυβέρνησης”.!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;;;;


 
 
Μετά από 3,5 ώρες διαπραγμάτευσης, με φωνές, απειλές εκατέρωθεν, μπόλικη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ολοκλήρωσαν χθές την διαβούλευση και οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης αποχώρησαν μαζί κι ευτυχισμένοι.
 
Στο τραπέζι βέβαια διαβάσανε και μια μεγάλη δημοσκόπηση, στην οποία φαινόταν να προηγείται καθαρά η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, να πλησιάζει επικίνδυνα η Χρυσή Αυγή τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά το απόλυτο χάος! Ποσοστά ΠΑΣΟΚ από 3 έως 4% και ποσοστά ΔΗΜΑΡ από 1,5 έως 2%.

Φαίνεται ότι η νύχτα που θα κρίνει το (άμεσο γιατί το απώτερο είναι γνωστό σε όλους…) μέλλον της συγκυβέρνησης θα είναι η σημερινή.

Κάποιες πρώτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι “τα έχουν βρει” και θα συνεχίσουν μαζί (και χώρια…). Η σύσκεψη διακόπηκε και θα συνεχιστεί σήμερα στις 20.30.

Το γενικότερο κλίμα είναι ότι έθεσαν βάσεις για μια συμφωνία και θα συνεχίσουν αύριο όπου και θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία αφορά και τον ανασχηματισμό που “καίει” τον Ε.Βενιζέλο…

Στις δηλώσεις τους οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης δεν αναφέρθηκαν σε καμία ΕΡΤ, αλλά στη “δημόσια ραδιοτηλεόραση”. 
 
Ο καθένας έπαιζε το παιχνίδι του: Ο Σαμαράς…πιό  άνετος, ο Βενιζέλος… σφιγγόταν και ο Κουβέλης είχε το ύφος του ανθρώπου που δεν έχει να χάσει τίποτα επιπλέον.

Ο Σαμαράς θέλει εκλογές, γιατί είναι η τελευταία φορά που έχει ελπίδα να τις κερδίσει, ο Βενιζέλος δε θέλει εκλογές ούτε για αστείο και κάνει λεονταρισμούς για να αρπάξει κανένα υπουργειάκι παραπάνω στον προσεχή ανασχηματισμό, και ο τρίτος της μνημονιακής παρέας προσπαθεί να κάνει ηρωική έξοδο, αλλά χωρίς να χρεωθεί τη διενέργεια των εκλογών. 
 
Από την άλλη μεριά, ο ξένος παράγων (κυρίως ο γερμανικός) δεν επιθυμεί εκλογές. Υπάρχουν, όμως, μέσα στον ευρύτερο ξένο παράγοντα ξεχωριστά κέντρα και παράκεντρα, που επιθυμούν εκλογές, στύψιμο (σα… λεμονόκουπες) του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και επιβολή «μεγάλης» συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
 
Το σενάριο αυτό του μεγάλου συνασπισμού «παίζουν» κάποιοι και μην έχετε απορία πώς θα μπορούσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να καθίσουν έστω στο ίδιο τραπέζι.
 
Θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα πουν κι ένα… τραγούδι! Κι αν δεν καθίσουν από μόνοι τους, θα τους καθίσουν με το ζόρι οι ξένοι προστάτες τους, γιατί αυτό επιτάσσουν τα συμφέροντά τους!

Και πολύ κολοκυθιά.Να δούμε στο τέλος ποιος θα επικρατήσει…γιατί από  κολοκυθόπιτα έχει χορτάσει ο κόσμος........<< αδιέξοδα στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν >>....... και   << τη λύση πρέπει πάντα να τη δίνει ο λαός >>......και άλλες τέτοιες παπαρο.......


Συζήτησαν για “επαναθεμελίωση της ύπαρξης της κυβέρνησης”, ανακοίνωσαν, δηλαδή για τα υπουργεία που θα πάρουν και την ποσόστωση στους διορισμούς κυβερνητικών στελεχών και τράβηξαν ευτυχισμένοι που θα ζήσουν για λίγο ακόμη εντός Βουλής!