ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί."




Το ΠΑΣΟΚ δεν προλαβαίνει να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή... Γιατί πολύ απλά οι Έλληνες θα πετάξουν το ΠΑΣΟΚ έξω από τη Βουλή!!!


Εκεί στην Ιπποκράτους, πνιγμένοι στο άγχος του καταποντισμού τους, αλλά και σε πλήρη πανικό για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εξέδωσαν μια ανακοίνωση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, "για το καλό της Πατρίδας"...


Ειδικά το τελευταίο μας το έχουν αποδείξει πολλάκις.. Βγάζουν λοιπόν μια ανακοίνωση και τολμούν να μιλούν για "Εθνική Ενότητα"... 

Ποιοι; 

To από- κομμα που δίχασε το λαό με τις γνωστές κλαδικές οργανώσεις

Το από- κομμα που διέλυσε τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Το από- κομμα των σκανδάλων του: χρηματιστηρίου, των υποβρυχίων, του «λεφτά υπάρχουν».

Το από - κομμα των μνημονίων και του Δ.Ν.Τ...

Tολμούν να πούν πως η Χρυσή Αυγή είναι "απειλή για την Δημοκρατία. Εν ολίγοις ζητούν να βγεί η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" εκτός νόμου. Θέλουν δηλαδή να θέσουν εκτός νόμου τη βούληση του 15% του Ελληνικού λαού, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. 

Τι δημοκράτες που είναι… 

Ενώ, αυτά που έγιναν από τα ηγετικά στελέχη του απο - κόμματος τους, με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ "ταιριάζουν γάντι" με την Δημ(ι)οκρατία τους...
Παλιά παροιμία κύριοι αλλά σας αφορά πλήρως για ακόμη μια φορά: "Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί." 

(Προς ΠΑ-ΣΟΚ): Δεν έχετε καταλάβει ότι εκτός νόμου έχει θέσει ΕΣΑΣ ο λαός;; Μέσα στον πανικό σας έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. 


Ο, τι και να κάνετε το ποτάμι γίνεται χείμαρρος και θα σας πνίξει. "




ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ


Να γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν προλαβαίνει να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή... 

Γιατί πολύ απλά οι Έλληνες θα πετάξουν το ΠΑΣΟΚ έξω από τη Βουλή!!!


Φόρεϊν Όφις, 27 Ιανουαρίου 1981:Η διαφθορά στις λειτουργίες του Ελληνικού Μεταπολιτευτικού κράτους σύμφωνα με τα απόρρητα Αρχεία του



"...Οι ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες χαρακτηρίζονται από γραφειοκρατία, βραδύτητα και έντονη κομματικοποίηση. 

Η διοίκηση δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις.  

Παρόλο που οι Έλληνες είναι καλοί στο να εκπονούν σχέδια, υστερούν στην υλοποίησή τους και τα αλλάζουν με καινούργια με μοναδική μαεστρία.  

Κάθε φορά, επίσης, που η διοίκηση έρχεται σε επαφή με τους πολίτες, παρατηρείται μια αντιπαραγωγική και συχνά απάνθρωπη γραφειοκρατία.  

Το πρόβλημα έγκειται εν μέρει στην οθωμανική γραφειοκρατική παράδοση που αρέσκεται σε έγγραφα και πιστοποιητικά και στην οποία ο ασήμαντος λειτουργός, ανίκανος να αναλάβει πρωτοβουλία κι ευθύνη για θετική δράση, κάνει επίδειξη ισχύος του κωλυσιεργώντας τους συμπολίτες του και εν μέρει οφείλεται στο χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της πλειονότητας των δημοσίων υπαλλήλων σε συνδυασμό με την τάση όλων των κυβερνήσεων να τοποθετούν «δικούς τους» στη διοίκηση (γεγονός που καταλήγει με τη σειρά του σε υπεράριθμους υπαλλήλους). 

Μεγάλο μέρος της «διαφθοράς» στη δημόσια ζωή της Ελλάδος οφείλεται, κατά τη γνώμη μου, στο ότι το πολιτικό σύστημα καλείται να λειτουργήσει στα όριά του, επιτρέποντας (και μάλιστα βασιζόμενο) την αρχή του ρουσφετιού, ήτοι τα χατίρια και τις πελατειακές σχέσεις. Το στοιχείο αυτό, όπως μπορούν να αποδείξουν οι ανθρωπολόγοι, είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία και εξυπηρετεί έναν κοινωνικό σκοπό, εφόσον η διοίκηση δεν αντιμετωπίζει τους πολίτες της με ταχύτητα και αμεροληψία. (Γνωρίζω ότι εδώ υπάρχει ένας φαύλος κύκλος περί του ότι το ίδιο το ρουσφέτι είναι που παρακωλύει την ανάπτυξη ενός δίκαιου κράτους). 

Ο τοπικός βουλευτής πείθει τον Υπουργό να βρει μια δουλειά σε μια «ακρούλα» του Υπουργείου για τον γιο ενός «δικού του», όπως συνηθίζεται να λένε. 

Ο νέος μπορεί να μην είναι και τόσο ευφυής και να μη συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας του Υπουργείου
Ο «πελάτης», όμως, που τυγχάνει να είναι και παράγων του χωριού, μαζί με το μεγάλο του σόι και τους φίλους του, σίγουρα θα δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα. Η ίδια αρχή περί εξυπηρέτησης με ανταλλάγματα υφίσταται και σε άλλες περιστάσεις πέραν της ευρέσεως εργασίας – από το να σου βρουν κρεβάτι σε νοσοκομείο μέχρι και να σε διορίσουν ακόλουθο Πρεσβείας στο εξωτερικό.
Υπάρχουν και πιο χονδροειδή παραδείγματα διαφθοράς που εμπλέκουν υψηλά ισταμένους, ακόμη και Υπουργούς. 

Οι περιπτώσεις χειρισμού συμβάσεων με τον ιδιωτικό τομέα βρίθουν τέτοιων παραδειγμάτων. 

Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι αυτό το φαινόμενο είναι διαδεδομένο, ούτε ότι η φήμη της κυβερνήσεως και της διοικήσεως έχει τρωθεί. Οι Έλληνες ψηφοφόροι φαίνεται να αποδέχονται τη διαφθορά -μεγάλη ή μικρή- ως αναπόφευκτο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτικής σκηνής. Με μια κάποια δυσπιστία, εκτός από τους αφοσιωμένους υποστηρικτές και τους αφελείς, δεν περιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα διαφέρει και πολύ. 

Η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα σίγουρα θα επιφέρει συγκεκριμένα και έντονα προβλήματα προσαρμογής, υπό το βάρος των οποίων τμήματα της ελληνικής βιομηχανίας, ανίκανα να ανταγωνιστούν χωρίς προστασία, θα καταρρεύσουν.

Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα ήταν μια δύναμη αστάθειας, διαλύσεως, επιζήμια για τα δυτικά συμφέροντα

Τέλος, αναρωτιέμαι πού μπορεί να ενυπάρχει στο σύστημα η πιθανότητα αλλαγής και μεταρρυθμίσεως, σε βαθμό μάλιστα που θα μπορέσει να μειώσει την ανικανότητα και να εξαλείψει τη διαφθορά; Είναι δύσκολο να το εντοπίσει κανείς. Διατηρώ αμφιβολίες σχετικώς με τις δυνατότητες του ΠΑΣΟΚ να μεταρρυθμίσει τη διοίκηση και τους κυβερνητικούς μηχανισμούς. 

Ούτε, όμως, είναι εύκολο να δούμε γρήγορες αλλαγές από τη Νέα Δημοκρατία. Τα χρόνια της στην εξουσία αποσάθρωσαν τη θέληση για βελτίωση της υφισταμένης τάξεως, που ήταν τόσο πρόδηλη αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας..."

Επιστολή του Βρετανού πρέσβη στην Αθήνα, Ίαν Σάδερλαντ, προς τον Γιούαν Φέργκιουσον, Φόρεϊν Όφις, 27 Ιανουαρίου 1981.

www.zougla.gr 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ : Παραπομπή Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - ΒΙΝΤΕΟ


Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για την διεύρυνση του κατηγορητήριου για το σκάνδαλο για την "λίστα Λαγκάρντ" προκαλεί τριγμούς και αντιδρασεις στο πολιτικό σύστημα.

Άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα - Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης: «Με κάθειρξη τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων…» όπως νόθευση, υπεξαίρεση και απάτη. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου νόθευσαν τη λίστα Λαγκάρντ. Υπεξαίρεσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τον εξαπάτησαν για να τον βάλουν στο Μνημόνιο.

Η λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν το μόνο κακούργημα που διέπραξε αυτή η εγκληματική οργάνωση. Κακουργήματα απορρέουν από τον τρόπο ένταξής μας στο Μνημόνιο, από την παρεμπόδιση της αξιοποίησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας, από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, από την συστηματική προσπάθεια για την αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων με τον νόμο Ραγκούση και τις Υπουργικές αποφάσεις Βενιζέλου.







Η Αμερικανική Πρεσβεία βασικός χορηγός του Gay-Pride της Αθήνας...!!! Γιατί άραγε..;!





Το Σάββατο η άλλοτε κοσμοκράτειρα και φωτοδότης Αθήνα θα καταληφθεί από τα στίφη των κίναιδων, των τρανσέξουαλ και κάθε (παρα)φύση ατόμου που θα διαδηλώσει υπέρ της "ισονομίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Η πρόκληση όμως των "απροσανατολισμένων" έχει εκτός από ισχυρούς επικοινωνιακούς υποστηρικτές (LIFO - MAD - Εφημερίδα των Συντακτών - Στο Κόκκινο 105,5 - 9,84 - E.Radio) και ισχυρότερους χορηγούς, υπό την αιγίδα των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Τι σημαίνει αυτό: Ότι από τις αφίσες, μέχρι τα ποτά - ναρκωτικά και τη διαμονή θα την πληρώσουν αυτοί αν χρειαστεί.

Οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές λοιπόν είναι ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Καμίνη που θα απευθύνει και χαιρετισμό και η Αμερικάνικη Πρεσβεία!!!!!

Σας φαίνεται περίεργο...Συνωμοσιολογικό; Ανήκουστο; Ψέμα;
Δεν έχετε παρά να....
δείτε τους χορηγούς στην επίσημη ιστοσελίδα του Gay-Pride και θα το διαπιστώσετε οι ίδιοι.

Εμείς θα αποπειραθούμε όμως να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο το σενάριο της εμπλοκής της Αμερικάνικης Πρεσβείας στο φεστιβάλ της "διαφορετικότητας"..

Για πρώτη φορά η βασική διοργανώτρια είναι η Α. Gilbert, Πρόεδρος του Λεσβιακού Κινήματος στην Ελλάδα, γεννημένη στην Αμερική και με "περιούσια" καταγωγή. Αν πιστέψουμε τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάιντεν που δηλώνει "Οι εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων" και ταυτοχρόνως κατά δήλωση του οποίου "Οι ΗΠΑ δουλεύουν για τον Σιωνισμό και μια Νέα Τάξη Πραγμάτων" η εξίσωση λύθηκε.

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο θεσμικός μπαμπούλας που καλύπτει ένα εκφυλιστικό φαινόμενο που εκπορεύεται από το"περιούσιο" ιερατείο και σκοπό έχει τον πλήρη εκμαυλισμό της κοινωνίας.



"Η Χρυσή Αυγή θα φέρει το τέλος της Μεταπολίτευσης..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωμή παραδοχή δημοσιογράφων - πολιτικών αναλυτών...




"Στις επόμενες εκλογές θα τρίβουμε τα μάτια μας...

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το πρώτο κόμμα και θα ανατρέψει όλο το μεταπολιτευτικό καθεστώς"


Ακούστε τις δηλώσεις των δημοσιογράφων που σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα