ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Εμμονή αριστερών και ΚΚΕ να καταθέσουν στεφάνι για τη Γενοκτονία των Ποντίων !..ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΝΤΟΣ & ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ


ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΝΤΟΣ & ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
Μικρασιατική Καταστροφή



Πατήστε εδώ.






















Πυρρίχιος Πολεμικός Χορός






Η γενοκτονία των Ποντίων: 

Tο άγνωστο ελληνικό ολοκαύτωμα



Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1747986936750.2099730.1151117624&type=1


ΠΟΝΤΟΣ   &  ΛΥΡΑ


Στην ιστορία κάθε λαού ένα σημαντικό μέρος της καταλαμβάνει η πολιτιστική κληρονομία του. Για τους Έλληνες της Μαύρης Θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), γνωστούς και ως Ποντίους, ο ακρογωνιαίος λίθος του πολιτισμού τους είναι η μουσική και οι χοροί τους. Μέσα από αυτά τα δυο στοιχεία εμφανίζεται και το κύριο μουσικό όργανο του ποντιακού ελληνισμού, η ποντιακή λύρα.

Η ποντιακή λύρα, ή αλλιώς και κεμεντζές ή κεμετζέ (ποντιακή διάλεκτος), είναι ένα μουσικό όργανο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποντιακής παράδοσης και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή. Για εκατοντάδες χρόνια η ποντιακή λύρα περνούσε από γενιά σε γενιά, με την γλυκύτατη της φωνή, βοηθώντας και συνοδεύοντας τον ποντιακό λαό σε χαρές και σε λύπες. Το συγκεκριμένο όργανο συνοδεύει τους ποντίους σε κάθε έκφανση της ζωής τους και σε σύνδεση με τα ακριτικά – ποντιακά τραγούδια και χορούς υφαίνουν την μεγάλη σε έκταση και ποιότητα ποντιακή παράδοση.

Η χρήση αυτού του οργάνου περιοριζόταν αρχικά σε πανηγύρια, γάμους, βαφτίσεις, γλέντια κ.α. Οι συνθήκες όμως της σύγχρονης κοινωνίας σταδιακά διαμόρφωσαν τις σχέσεις του ανθρώπου με τις πατρογονικές του ρίζες. Μέσα από την διαδικασία αυτή άλλαζαν συνεχώς και οι λειτουργιές της ποντιακής λύρας (όπως και όλων των παραδοσιακών μουσικών οργάνων που άλλα εξήφθησαν και άλλα υπάρχουν ακόμα). Τα τελευταία χρόνια η ποντιακή λύρα έχει καθιερωθεί σε αρκετά κέντρα διασκεδάσεως, σε συναυλίες, σε θέατρα, προβάλλεται μέσω του ραδιοφώνου, τηςδισκογραφίας και συγχρόνως εμφανίζεται και σε συναυλίες συμφωνικής ορχήστρας.


Όλες οι παραπάνω καινούργιες λειτουργίες στις οποίες κλήθηκε το συγκεκριμένο όργανο να ανταποκριθεί δημιούργησαν αυξημένες απαιτήσεις για την ποιότητα του ακούσματος, που εξαρτάται από δυο παράγοντες, τις τεχνικές ικανότητες των οργανοπαικτών και τις δυνατότητες του ίδιου του οργάνου.


Τοποθέτηση του Βουλευτή Επικρατείας 
της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά 
στην Ολομέλεια 
σχετικά με την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.




ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

«ΒΗΜΑ»: ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ, 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ




Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται “Χρυσή Αυγή”, που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικοικονομικού καθεστώτος.

Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:

Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ

Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο “ακροδεξιό” χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής

Συμπέρασμα: 

Όλες αυτές οι υστερίες τον τελευταίο καιρό με σύνθημα 
<<ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΑ!>> ένα πράγμα μπορεί να σημαίνουν: πως όλες οι «δημοσκοπήσεις» που δημοσιεύονται και που δίνουν στην Χρυσή Αυγή 11, 12 και 13% είναι… μαϊμούδες και πως στην πραγματικότητα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκτινάσσονται μέρα με την ημέρα. 

Γι’ αυτό… ζορίζονται οι κάργιες!













Γιατί καθυστερούν τον “αντιρατσιστικό” νόμο-έκτρωμα;                     Όλο το παρασκήνιο...ΕΔΩ.