ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ


Ο μεγαλύτερος φόβος του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος από την εμφάνιση τής Χρυσής Αυγής,, δεν είναι τόσο η συντριβή του πατριωτικού μύθου της Δεξιάς, όσο ο απεγκλωβισμός, η μαζική, οριστική και αμετάκλητη μετατόπιση των Ελλήνων Εργατών, από τα καθεστωτικά όρια της Αριστεράς, στην αγκαλιά του επαναστατικού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού!


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του δραστηριοποίησης, διεκήρυξε σε όλους τους τόνους, την απόλυτη στήριξη και την προστασία του Έλληνα Εργάτη. Ήταν το σύνθημα "Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη", το οποίο δονούσε τους δρόμους των Αθηνών από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και μέχρι και σήμερα, που κάνει την ηγεσία της Αριστεράς να χάνει τον ύπνο της. 

Κι ενώ εμείς οι Εθνικιστές, ταχθήκαμε εξαρχής εναντίον της εισβολής των ξένων στους χώρους εργασίας, οι δυστυχείς , έσπευδαν να ταχθούν στο πλευρό των λαθραίων μεταναστών, εξυπηρετώντας στην ουσία τα συμφέροντα των καπιταλιστών. 

Κι αν παλαιότερα, η προπαγάνδα των μαρξιστών ήθελε τους μετανάστες συμμέτοχους στην "οικονομική εκτίναξη" της Ελλάδος και αρωγούς στη στήριξη των ταμείων, ήρθε η υπογραφή των μνημονίων και η οικονομική κατάρρευση του 2010, να διαλύσει σαν παλάτι στην άμμο, τον μαρξιστικό αυτό μύθο. 

Η Αριστερά επιδιώκει το ρόλο του νταβατζή του Εργατικού Κινήματος, ώστε κατόπιν να το εξαθλιώσει σπρώχνοντάς το με χαιρεκακία στα νύχια του διεθνούς καπιταλισμού. 

Ο εχθρός δεν είναι ταξικός, ο εχθρός είναι Εθνικός! 

Το ΚΚΕ, έχει πολλάκις αποδείξει ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Καθεστώτος και του αξίζει ο πολιτικός του ενταφιασμός, από τα χέρια των Ελλήνων Εργατών, τους οποίους επί χρόνια εξαπατούσε. 

Εξίσου "σοσιαλιστικό" το κόμμα της Κουμουνδούρου. Η φυσιολογική κατάρρευση του "φιλεργατικού" ΠΑΣΟΚ, με την παράδοση του Λαού μας στις τοκογλυφικές διαθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αντικαταστάθηκε από την καθεστωτική προώθηση του ηγετικού προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κύριος Τσίπρας, προβαλλόμενος όσο ελάχιστοι από τα ελληνικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης – τα οποία κατά τ’ άλλα τον πολεμούν-, αλλά και από τα υπερατλαντικά δίκτυα των ΗΠΑ, γαυγίζει γυρεύοντας μια αριστερή στροφή- καθώς λέει- της κοινωνίας. 

Με ποιούς στην πρωτοπορία; 

Μα φυσικά με εκείνους τους εργατοπατέρες, με εκείνους τους κηφήνες του δημοσίου, οι οποίοι ευεργετήθηκαν όσο κανείς, εκείνους οι οποίοι έχτισαν το μεταπολιτευτικό χρεωκοπημένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά, καθεστώς, μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. 

Το γεγονός ότι οι βολεμένοι αστοί του αριστερίστικου παρακράτους ΠΑΣΟΚ, βρήκαν κομματικό καταφύγιο στην Κουμουνδούρου, έρχεται από μόνο του να καταρρίψει κάθε γελοίο αντισυστημικό μύθο, ο οποίος εντέχνως καλλιεργείται από τους αριστεριστές δημοσιογραφίσκους. 

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τρέφει πια αυταπάτες. Το Καθεστώς του ανθελληνισμού, οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής και οι ηγεσίες των κομμάτων της Αριστεράς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή εξαθλίωση του ελληνικού εργατικού δυναμικού. 

Παρά ταύτα, κλείνουν τα μάτια στις αιτίες του προβλήματος, αποπροσανατολίζοντας το Λαό, επιχειρώντας να αναδείξουν τον κίνδυνο εκτροπής του πολιτεύματος. 

Ποιά είναι όμως η εκτροπή και ποιο το πολίτευμα; 

Το Καθεστώς στο οποίο διαβιούμε, αυτό το καθεστώς της Προδοσίας και της καθολικής χρεοκοπίας, δεν το δημιούργησε άλλος, παρά εκείνη η ιερή για την Αριστερά "γενιά του Πολυτεχνείου". Μόνον που η μαρξιστική νομενκλατούρα συμβιβάστηκε και συνεργάστηκε με τον τάχα ταξικό, καπιταλιστικό εχθρό, ενώ την ίδια ώρα, ο κόσμος της εργασίας οδηγείται στην οικονομική και συνεπώς βιολογική εξόντωση. 

Δε θα κατανοήσει ποτέ ο κρατικοδίαιτος αριστεριστής ψευδοδιανοούμενος την αγωνία του Έλληνα Εργάτη ο οποίος έχασε τη δουλειά του και υποβάλλεται στο μαρτύριο να βλέπει την οικογένειά του να πεινά. 

Ανοίξτε τα μάτια και κοιτάξτε γύρω σας: 

Η ελίτ του καθεστώτος είναι κόκκινη, ναι! Οι "σοσιαλιστές σύντροφοι", είναι το ίδιο το καθεστώς! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το βαθύ πασοκικό κατεστημένο διέβη εν μία νυκτί τις πύλες της Κουμουνδούρου: δεν επιθυμούν το γκρέμισμα του Καθεστώτος, επιδιώκουν διακαώς -και είναι προς το συμφέρον τους- όχι μόνον τη συντήρηση, μα τη διαιώνιση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων! 

Κι ενώ οι Έλληνες Εργάτες λυγίζουν μπρος στο τρόμο της ανεργίας και του οικονομικού στραγγαλισμού τους από το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης, το οποίο άγεται και φέρεται κατά τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, η κύρια έννοια της Αριστεράς είναι η προστασία των "δικαιωμάτων" των λαθρομεταναστών. 

Την ίδια ώρα που το τραπέζι του Έλληνα Εργάτη ήταν άδειο, οι εργατοπατέρες στέκονταν στο πλευρό εκείνων που ήρθαν παράνομα στη χώρα, διαλύουν τα ταμεία και τον κοινωνικό ιστό, οδηγούν στην ανεργία τους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αύξηση των κερδών των καπιταλιστών. 

Η πολιτική της Αριστεράς είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένη να αποτύχει, διότι απλούστατα επιδιώκει να επιτύχει κάτι πέρα ως πέρα αντιφυσικό: 

να καλλιεργήσει δια της βίας "ταξική συνείδηση" μεταξύ εντελώς ετερόκλητων στοιχείων. 

Δε γίνεται ποτέ να συμπέσουν τα συμφέροντα του Έλληνα Εργάτη με εκείνα του οποιουδήποτε ξένου. Όσο και να λυσσά η Αριστερά να επιβάλλει τα απάνθρωπα ιδεολογήματά της, η Εθνική Συνείδηση θα έρχεται να θριαμβεύσει επί των ερειπίων της κακόβουλης ανθρώπινης παρέμβασης! Κανείς δε δύναται να αναιρέσει τους αιώνιους Φυσικούς Νόμους, κανείς δε δύναται να αντικρούσει το Νόμο του Έθνους! 

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους αριστερούς δεξιοτέχνες της απάτης, την αριστοτεχνική ικανότητα να κλαψουρίζουν μπροστά στις λαϊκές εργατικές μάζες, επικαλούμενες την αναγκαιότητα της ταξικής επανάστασης, την ίδια ώρα που συναγελάζονται και συνδιαλέγονται με τις παραδοσιακές καπιταλιστικές πολιτικές δυνάμεις, με στόχο την απαγόρευση του αυθεντικού Σοσιαλιστικού λόγου, όπως αυτός εκφράζεται από τις θέσεις και πράξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. 

Ήταν και είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκείνο που άνοιξε την αγκαλιά του για να σκεπάσει τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, από την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του Καθεστώτος των διεφθαρμένων. 

Υπό τον τίτλο "τα χρήματα του Λαού επιστρέφουν στο Λαό", διοργανώσαμε – και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- διανομές τροφίμων προς τους συμπατριώτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Με το πρόγραμμα "Δουλειά στους Έλληνες", επιχειρούμε –και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- να ανακουφίσουμε τους συμπατριώτες μας οι οποίοι αναζητούν εργασία. 

Με την δημιουργία τράπεζας αίματος μόνο για Έλληνες τέλος, εκτελούμε ακόμη ένα χρέος μας, δίνοντας το ιερότερο για μας αγαθό στον Ελληνικό Λαό. 


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!

Το έργο τούτο είναι υπόθεση ενός γνήσια Λαϊκού και Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο καλείται να αποτελέσει τον εγγυητή της Ενότητας του Λαού μας. Η Χρυσή Αυγή από το Λαό, η Χρυσή Αυγή με το Λαό, η Χρυσή Αυγή για το Λαό! 


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! 

Καθώς ο Αγώνας του Κινήματός μας προς την επίτευξη του τελικού στόχου προϋποθέτει την ευθεία σύγκρουση με τις ενωμένες δυνάμεις του Καθεστώτος, οφείλουμε να επιτύχουμε την ευρύτερη δυνατή συμμαχία με τα τμήματα του Λαού, τα οποία διαθέτουν την δύναμη και το σθένος να αγωνιστούν για ένα ανώτερο ιδανικό, την Ελευθερία της Πατρίδος. Κι αυτά τα τμήματα είναι οι Έλληνες Εργάτες, οι Έλληνες άνεργοι και η Ελληνική Νεολαία. 

Μόνον στα χέρια αυτών μπορούμε να εμπιστευτούμε τις Εθνικιστικές μας Σημαίες, μόνον εκείνοι δύνανται να κατανοήσουν το ηρωικό και συνάμα δίκαιο του Αγώνος μας! 

Και θα ζυγώσει σύντομα η μέρα που προσδοκά ο Ουρανός, η Γη κι η Θάλασσα, η μέρα που αναμένει απελπισμένα ένας ολόκληρος Λαός εξαθλιωμένος μα Περήφανος, η μέρα κατά την οποία, μπροστά στον Αρχηγό μας, θα στέκουν εκατομμύρια Εθνικιστών Αγωνιστών, με Πίστη πιο δυνατή και από τη Φωτιά. 

Και τότε δε θα υπάρχει καμιά δύναμη στο κόσμο, για να σταθεί εμπόδιο στην Ατσάλινη Θέλησή μας για Λαϊκή Εθνικιστική Επανάσταση!

Ο εξ αριστερών Χρυσαυγίτης

Κοινή Ανακοίνωση Επτά Φορέων Αποστράτων για τη Στήριξη του Ελληνικού Γένους ως Προϋπόθεσης Εισαγωγής στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

Οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Μαΐου 13 και ώρα 09:00, έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους.
 
Συζητείται στις 17 Μαΐου η προσφυγή επτά στρατιωτικών στο ΣτΕ για τη διατήρηση του Γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. 
Οι στρατιωτικοί λένε «όχι» στην κατάργηση του γένους, αφού υποστηρίζουν πως έτσι ο κάθε μετανάστης, που αποκτά την ελληνική υπηκοότητα, θα μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ.

Όπως αναφέρεται, η κατάργηση του γένους είναι αντίθετη στους Στρατιωτικούς Κανονισμούς που προβλέπουν ότι «Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση, η οποία εγείρει το εθνικό αίσθημα και την προς την Πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη αγάπη και αφοσίωση, πρέπει να αποτελεί το διαρκές μέλημα τον διοικητή. 

Αυτός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της διάβρωσης του εθνικού φρονήματος των ανδρών της μονάδας» (ΣΚ 20-2, άρθρο 5, παράγρ.5).

Πάντως, ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου, θέση κατά της κατάργησης του γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές πήρε και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος ο οποίος με tweet του ανέφερε πως: «Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρ. Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος».

Επτά φορείς αποστράτων συμπαρατάσσονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Μαΐου 2013 ώρα 09:00 για να στηρίξουν το θέμα του γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκαπιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), που θα εκδικασθεί από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013.


Διαβάστε την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΔΩ