ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική


 
"Πέσαμε από τα σύννεφα" λέω εγώ..

Λες και δεν το ξέραμε τόσο καιρό ποιος χρηματοδοτεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρό και κάτι παραμάγαζα του Συριζα (συνιστώσες,ΜΚΟ και αντιεξουσιαστικά site) που εντελώς ΤΥΧΑIΑ έχουν ανθελληνικές θέσεις και προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ φανταστικών μειονοτήτων και ανοιχτών συνόρων...Επίσης...πάλι συμπτωματικά οι ίδιες ουρές του ΣΥΡΙΖΑ είναι και κατά όλων των σοβαρών εθνικών θεμάτων της Ελλάδας με γειτονικά κράτη.


Πάντως καλό είναι που βρέθηκε έστω και ένα ξένο περιοδικό να γράψει το τι ακριβώς παίζεται.
Η είδηση...

Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.

Το πορτρέτο του Τζόρτζ Σόρος αποφάσισε να κάνει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche και έφτασε να ανάψει φωτιές στην... Ελλάδα;
 Γιατί μιλά για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Το αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου.
 
Και ένα κομμάτι του δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα.

Το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

 Γράφει το γερμανικό περιοδικό:

«Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
 
Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.
Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία;

Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος.

Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».


Μανώλης Μητσιάς...“Ο Σαμαράς είναι και πολύ μεγάλος... πατριώτης’

«Όταν ξεπεράσουμε την κρίση, θα έχουμε βρει το μέτρο στη ζωή μας» λέει ο Μανώλης Μητσιάς αναφερόμενος στις νέες συνθήκες που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες....
 

Στηρίζει με πάθος τον σημερινό πρωθυπουργό που τυχαίνει να είναι προσωπικός του φίλος και δηλώνει ότι όλοι βάλαμε το χεράκι μας για να δημιουργηθεί η σημερινή κατάσταση στη χώρα.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο κ. Μητσιάς «Η φράση του κ. Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε κρύβει αλήθεια. Μόνο που δεν τα έφαγαν όλοι στο ίδιο ποσοστό. Αλλά εμείς πιέσαμε τους πολιτικούς να βάλουν το παιδί μας στον ΟΤΕ ή στο υπουργείο. Κάπου βάλαμε όλοι το χεράκι μας.

Παντού υπήρξε φαγοπότι στην Ελλάδα».

Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά, ο Μανώλης Μητσιάς τον χαρακτηρίζει ως «μέγα πατριώτη». «Παρακολουθώ πολύ τις προσπάθειες του. Ο Σαμαράς είναι μέγας πατριώτης.

Ακούω μερικούς ηλίθιους στην τηλεόραση που τον βρίζουν και μιλάνε εναντίον του και θυμώνω. Πρόκειται περί ηλιθίων.
 
Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος την εποχή αυτή να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Ξέρω πόσο αγαπάει την Ελλάδα. Μέρα-νύχτα το μυαλό του είναι στο πώς θα βγούμε από το τούνελ».
 
Αναφερόμενος στα οφέλη της κρίσης ο κ. Μητσιάς εκφράζει την άποψη ότι λόγω αυτής θα ξαναβρούμε τις χαμένες αξίες μας, καθώς «λόγω του παραλογισμού του χρήματος που έρρεε στα σπίτια μας και είχαμε δυο-τρεις τηλεοράσεις και δυο-τρία αυτοκίνητα ο καθένας, χάσαμε το μέτρο».
 
 

Μιχαλολιάκος: «Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές,ήταν γνωστός λουφαδόρος στο στρατό»..(Βίντεο)

«Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν».

Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με... γευστικούς συνειρμούς, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και αναφερόμενος στις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:
 
«Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό. Δεν τον φοβόμαστε. Αν θέλει να μας βγάλει εκτός νόμου, τότε τι να κάνουμε. Θα μας πάρουμε τα βουνά και ας έρθει εκεί ο... Γιώτα 3».
 
Μάλιστα, μιλώντας για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ανέφερε: «Οι εγχώριοι δουλοπάροικοι αποθέωσαν τον Ολάντ, με τον Βενιζέλο μάλιστα να του ζητά βοήθεια για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγή. Αυτό είναι ξενοδουλεία.

Φανταστείτε να πήγαινε Έλληνας πολιτικός στη Γαλλία και να του ζητούσε Γάλλος βοήθεια εναντίον του Εθνικού Μετώπου».

Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα ελληνο-γαλλικής φιλίας που προβάλλεται από διάφορα μέσα επικοινωνίας: «Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν».

 
 

Καληνύχτα Κύπρος.!!!! ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ:Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ:ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ.





Το συντριπτικό ποσοστό των Κυπρίων, ένα απίστευτο 72,34%, ψήφισε υπέρ του σχεδίου Ανάν, ψηφίζοντας τους δύο μειοδότες ανανιστές, Αναστασιάδη και Μαλά.

Ψήφισε ταυτόχρονα, υπέρ του τουρκικού επεκτατισμού, υπέρ των σχεδιασμών της Νέας Τάξης για το λαβωμένο νησί, κατά της κληρονομιάς των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, κατά της παρακαταθήκης του Τάσου Παπαδόπουλου, κατά του Γρηγόρη Αυξεντίου, κατά του τελευταίου μας εθνικού ήρωα, Σολωμό Σολωμού, κατά όλων αυτών για τα οποία χρόνια και χρόνια, Κύπριοι δημοκράτες αγωνιστές, σπατάλησαν τη ζωή τους.

Το 72% του κυπριακού Λαού, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, παγκάλειου τύπου:Μαζί τα φάγαμε. Γι αυτό, από εδώ και εμπρός, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι….
Το 72% του κυπριακού Λαού αποφάσισε να κάνει μια τρομακτική επιλογή.



 

Ούτε καν μια ισορροπημένη πρόταση, μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της Κύπρου, για να «κρατάει πισινή». Ούτε καν για το στοιχειώδες συμφέρον του.

 
Ούτε καν για την αξιοπρέπειά του. Ούτε καν για να κρατήσει τα προσχήματα, απέναντι στο αίμα των ηρώων που χύθηκε για την ελευθερία και τη δημοκρατία, το οποίο σήμερα και το 72%, απολαμβάνει.

Οι προσκυνημένοι περίσσεψαν. Οι αγωνιούντες και αγωνιζόμενοι λίγοι.

Όπως γίνονταν πάντα σε τούτον τον δυστυχισμένο τόπο που η πλειοψηφία του, έσκυψε το κεφάλι στον Τούρκο για εκατονταετηρίδες, έστειλε τα παιδιά της λεία στους μπέηδες, στις ξενιτιές και στην σκλαβιά.

Απλά, πολύ απλά, με την ετυμηγορία της αυτή η πλειοψηφία των Κυπρίων, λέει σε κάθε τόνο και με ένταση: Καληνύχτα Κύπρος.

Οι λίγοι γενναίοι και περήφανοι που απέμειναν, να μην χάνουν το κουράγιο τους.

Όπως δεν το έχασαν γενιές και γενιές που πάλεψαν και μάτωσαν, τόσο στο νησί, όσο και στον εθνικό κορμό. Εμείς τουλάχιστον του Πατριωτικού Μετώπου, θα είμαστε όπως πάντοτε, μαζί τους.

Όσο για τους πολλούς του 72%, ας είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ακριβές αντίτιμο της επιλογής τους.

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι σύντομα όλο δικό τους και θα εκφράζεται στη γλώσσα που διακαώς επιθυμούν να εντάξουν στο λεξιλόγιό τους:

Αι σιχτιρ μπουρντάν, ιτόουλ ιτισί, πις γιουνανού.
 
Το άκουσαν το ’74, θα το ξανακούσουν σύντομα.
 
Να είναι σίγουροι…
 

Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ



 
 
¨ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ¨ ! ! !