ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ με εσωτερική αριστερή αντιπολίτευση,ΤΣΙΠΡΑΣ προς άγραν δεξιών ψήφων

Ξέραμε όλοι ότι το πολιτικό ίνδαλμα του Αλέξη Τσίπρα ήταν μέχρι τώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο διαχρονικός βασιλιάς της διγλωσσίας και της καταστροφής της Χώρας, ο αλλιώς αποκαλούμενος και ως ολετήρας της Ελλάδας, ο άνθρωπος που εντός της επικράτειας διατηρούσε σκληρό αντικαθεστωτικό προφίλ και στο εξωτερικό έδινε «γη και ύδωρ» στους ξένους επιβουλείς της Ελλάδος.
 
Τώρα μας προέκυψε και ένας νέος πολιτικός «έρωτας» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε άνοιγμα προς τους «καραμανλικούς»…
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Γ. Αυτιά ο πρόεδρος του… κόμματος πλέον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, είπε ότι «η ΝΔ του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ανέλαβε την τύχη της χώρας το 1974. Εκείνος νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και ήθελε την σύγκλιση», ενώ λίγο πιο κάτω έκανε αναφορά σε έναν «καραμανλικό» στις Σέρρες που του είπε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
 
Τώρα διαβάζουμε στο «Έθνος» ότι πρόκειται να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Εκδήλωση κατά την οποία πιθανότατα θα χειροκροτήσει τους ομιλητές, Ευάγγελο Βενιζέλο, Φώτη Κουβέλη και τον πρώην πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο.
 
 
Τσίπρας - Κουβέλης - Βενιζέλος και όλη η αριστερά
στο ίδρυμα Καραμανλή

Δεν είναι, βέβαια, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε κάτι ανάλογο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, αφού οι πολιτικοί της μεταπολιτευτικής λογικής βλέπουν τους Έλληνες ως δεξαμενές ψηφοφόρων με συγκεκριμένους χρωματισμούς από τις οποίες προσπαθούν να αντλήσουν.
 
Αν κάποιος αναλογιστεί τα χρόνια της μεταπολίτευσης θα δει πάμπολλα παρόμοια παραδείγματα τέτοιων ανοιγμάτων ενός κόμματος προς άλλους χώρους. Βεβαίως, αυτό δεν είναι αθέμιτο, όμως έχει εξαιρετική σημασία ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό.
 
Η ιδεολογική σύγχυση και ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι που είναι έκδηλο σε όλη την Ελληνική Κοινωνία. Οι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να αναρριχηθούν πάση θυσία στα υπουργικά έδρανα, δείχνουν ότι είναι ικανοί για τα πάντα. Είναι γλυκιά η «κουτάλα», όπως λέει και ο Λαός.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μία αποκρύπτει συστηματικά τις αντεθνικές του θέσεις προκειμένου να καταστεί αρεστός σε ένα πιο «δεξιόφρων» κοινό και από την άλλη αγκαλιάζει τον πολιτικό αρχηγό του «η Κύπρος κείται μακράν» εναγκαλιζόμενος με αυτή την πτέρυγα της δεξιάς, για να μην… του χαλάσει το πραγματικό του προφίλ.
 
Από την άλλη μεριά η ΝΔ διαχρονικά παγίδευε εθνικόφρονες ψηφοφόρους στις τάξεις της, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και από την άλλη ξεπουλούσε την Πατρίδα και τον Λαό, νομιμοποιούσε τους κατσαπλιάδες της ελληνικής πολιτικής και διακηρύττε ότι «σε λίγα χρόνια όλοι θα έχουν ξεχάσει το Μακεδονικό ζήτημα».
 
Η πολιτική κυβίστηση, δηλαδή, ως διαχρονικός τρόπος άσκησης πολιτικής στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης. Όπως ανέφερε ο Τσίπρας, χρησιμοποιώντας μια παλιά φράση του Καραμανλή όλα αυτά γίνονται για την «σύγκλιση». Και είναι απορίας άξιον πως μπορεί να επιχειρηθεί η όποια «σύγκλιση» με την χρήση καταστροφέων της Πατρίδας μας.
 
Πως, όμως, δικαιολογείται η σύγκλιση του αριστεριστή Αλέξη Τσίπρα, διοικητή των συνιστωσών, που πριν από λίγες ημέρες έβγαζε πύρινες ανακοινώσεις υπέρ των αναρχικών καταλήψεων, με τον πρωθυπουργό που είχε καταγγείλει η αριστερά ως ιδρυτή του «αστυνομικού κράτους»;
 



Το καθεστώς ώς μία συμπαγής οντότητα , αποτελείται από ολόκληρο το περίφημο «κοινοβουλευτικό τόξο, το οποίο διαιρείται σε φράξιες εξυπηρέτησης στενών διαπλεκόμενων συμφερόντων, οι οποίες ονομάζονται «κόμματα».

Τα κόμματα δεν κατέχουν ουσιαστικές ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, παρά μόνο τις προφασίζονται ώστε να κοροϊδεύουν τους αδαείς. Κατά τα άλλα ελίσσονται αναλόγως, προκειμένου να αλιεύουν ψηφοφόρους για να κάνουν την δουλειά τους.

Έτσι ο Τσίπρας έχει δημιουργήσει μόνος του την εσωτερική αριστερή αντιπολίτευση εντός του κόμματος του, ενώ ο ίδιος βγαίνει προς άγραν δεξιών ψήφων.

Πρόκειται για ένα ιδιάζον κοινοβουλευτικό παιχνίδι, το οποίο έχουν παίξει κατά καιρούς όλα τα κόμματα του «κοινοβουλευτικού τόξου», προκειμένου να επεκταθούν εντός του «κοινοβουλευτικού φάσματος». Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» ή τους «εθνικιστές» της Νέας Δημοκρατίας, φράξιες που χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον όταν το κόμμα τους επιχειρούσε άνοιγμα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τα πολιτικά κόμματα περιδιαβαίνουν τους διαδρόμους του «κοινοβουλευτικού τόξου», κηρύττοντας ψέματα και αλιεύοντας ψηφοφόρους, εν τέλει διχάζοντας περισσότερο τον Ελληνικό Λαό. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δια μέσω της καθαρής ιδεολογικής του γραμμής, χαράσσει μια ευθεία γραμμή προς την αλήθεια, ενώνοντας τους Έλληνες.

Εμείς ακράδαντα πιστεύουμε ότι τα κόμματα διχάζουν και ο Σύνδεσμος ενώνει για αυτό καλούμε όλους τους καλούς Έλληνες να ταχθούνε στο πλευρό μας. Στο πλευρό της μοναδικής πολιτικής δύναμης που δεν έχει τακτικισμούς και πολιτικαντισμούς.

Που δεν πραγματοποιεί «ανοίγματα» ή «ελιγμούς», ούτε διαθέτει προσωπεία επί προσωπείων για να κοροϊδεύει τους Έλληνες, αλλά αντιθέτως δείχνει μονίμως και εμφανώς το πραγματικό της πρόσωπο σε όλους τους Έλληνες που επιλέγουν να κλείσουν τα τηλεπαράθυρα του ψεύδους. 

Η μοναδική πραγματική σύγκλιση που μπορεί να υπάρξει είναι όταν το σύνολο του αγνού Ελληνικού Λαού ενστερνιστεί την Αλήθεια που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και την εκφράζει χωρίς κυβιστήσεις και στρογγυλέματα, χωρίς «ναι μεν αλλά».