ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ PARAPOLITIKA.GR :ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ 43%, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ 28%...!!! ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΣΟΥ... ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ 43%, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ 28%...!!! 
 
 
 
 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

ΣΤΟ  PARAPOLITIKA.GR ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ...
 

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ 43% ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ 28
 
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ,
 
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
 
ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΓΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.
 
ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (11 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) .