ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο εξαπατημένος ψηφοφόρος της ΝΔ κινείται δεξιότερα.

Ο εξαπατημένος ψηφοφόρος της ΝΔ βλέπει…......την ΝΔ να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ,
το πολιτικό κόμμα που χρεοκόπησε την Ελλάδα και...................... κινείται δεξιότερα.
 



 
 
Ο Αντώνης Σαμαράς ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν  θιασώτης της αντιπασοκικής ρητορείας.

Το κόμμα που έχει τεράστιες ευθύνες για την χρεοκοπία και το αδιέξοδο της Ελλάδος το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του Παπανδρέου και Βενιζέλος βρήκαν ένα άτυπο υποστηρικτή.
Ο Σαμαράς είναι όντως παγιδευμένος. Δεν μπορεί να καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση του.

Όμως ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ αισθάνεται και είναι εξαπατημένος.

Το μίσος που καλλιέργησαν οι ηγεσίες της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ – ισχύει και το αντίθετο – στηριζόταν σε ένα ιδεολογικό μανδύα.

Η ΝΔ στηρίχθηκε ιδεολογικά στον φιλελευθερισμό και στην ιδιωτική οικονομία ενώ το ΠΑΣΟΚ μεγαλούργησε με τον κρατισμό.
 
Όμως ενώ αυτά συνέβησαν στο παρελθόν πρόσφατα παραμονές της εκλογικής αναμέτρησης η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά κατακεραύνωνε το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και εν συνεχεία Βενιζέλου.

Όλα αυτά ως δια μαγείας παραμερίστηκαν, το πέπλο της λήθης έπεσε πάνω από την ΝΔ.

Είναι προφανές τι συμβαίνει.

Η ΝΔ είναι διατεθειμένη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να μείνει στην εξουσία.

Ο ψηφοφόρος έχει καταλάβει την συμπαιγνία.

Κατά την άποψη μας η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί εκλογικά περισσότερο από αυτό που προδικάζεται ως αντίδραση των αγανακτισμένων ψηφοφόρων της ΝΔ.

Με αντικειμενικούς όρους η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί εναλλακτική πρόταση αλλά μπορεί να συγκεντρώσει όλους τους αγανακτισμένους.

Από πού και ως που προκύπτει όσμωση της ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στην χρεοκοπία την Ελλάδα και την ΔΗΜΑΡ μια αριστερά δήθεν εκσυγχρονιστική;

Το αντίπαλο δέος δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη ανώριμος πολιτικά.

Τα πολικά στελέχη που απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή τουλάχιστον ορισμένα εξ αυτών αποτελούν παρανοϊκές συνιστώσες που μόνο τον λίβελο μπορούν να προκαλέσουν.

Η ΝΔ δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνη της. Αυτό το επέβαλλε το εκλογικό σώμα.

Αλλά να φθάσουμε η ΝΔ να προσπαθεί να διασώσει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την λίστα Λαγκάρντ και τον Παπακωνσταντίνου είναι πρόκληση.

Ο λαϊκός δεξιός ψηφοφόρος έχει ήδη γυρίσει το πρόσωπο του από την ΝΔ.

Η ΝΔ χάνοντας τον παραδοσιακό του ψηφοφόρο χάνει κάθε πιθανότητα ή δυνατότητα όχι να κυβερνήσει αυτόνομα αυτό είναι όνειρο απατηλό αλλά να εμφανίζεται στις εκλογικές αναμετρήσεις με αξιοπρεπή ποσοστά.

Η ΝΔ έχει μετεξελιχθεί σε ένα δεξιοπασοκικοαριστερό κόμμα ένα κόμμα άχρωμο άοσμο και άγευστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ