ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η Τρόικα "δείχνει" άλλα δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με λογαριασμούς που ...προκαλούν ίλιγγο!


Πυρηνική βόμβα από την Τρόικα! Δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ως τώρα δεν είχαν απασχολήσει την δικαστική επικαιρότητα- αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για βαθύ πλουτισμό τους- βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών καθώς οι οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας έπεσαν, από σπόντα, πάνω σε δύο υπεράκτιους λογαριασμούς που τα ποσά τους προκαλούν ναυτία. 

Στον ένα από τους λογαριασμούς έχουν εντοπισθεί ύποπτες κινήσεις για λογαριασμό γραφείου μηχανικών-κατασκευαστικής εταιρείας καθώς και κινήσεις με αποδέκτες λογαριασμούς σε εξωτικούς παραδείσους αλλά και σε πόλεις της Ισπανίας.

Για την ώρα επίσημα ο ΣΔΟΕ παραμένει έξω από το παιγνίδι αλλά δύο ικανά και έμπιστα στον πρωθυπουργό στελέχη έχουν βουτήξει στα βαθιά και ξεψαχνίζουν το περιεχόμενο. 

Μιλάμε για ιλγγιώδη ποσά που θα ζήλευε και η ...Βίκυ Σταμάτη!Αυτό γράφαμε πριν λίγο για την φλέβα χρυσού που χτύπησαν από σπόντα οι οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας, όταν έπεσαν πάνω στους υπεράκτιους λογαριασμούς των δύο ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορούμεθα πως αυτό που κέντρισε την προσοχή των Γάλλων ήταν η πρόσφατη (στη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών της κρίσεως) "κινητικότητα" των λογαριασμών οι οποίοι με εξαίρεση δύο χρονικές περιόδους που παρουσίασαν έντονη κινητικότητα βρισκόταν εν υπνώσει αν εξαιρέσεις κάποια μικροποσά με συγκεκριμένους αποδέκτες -μέλη των οκογενειών.

Η πρώτη περίοδος της κινητικότητας αφορούσε επένδυση και η δεύτερη κατασκευές στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ:kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ