ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Έχει χαθεί κάθε σταγόνα λογικής (και ανθρωπιάς) σε αυτή τη χώρα ...

 
 
Διαβάζω στο blog  Gianniotis ότι δεν δίδεται άδεια να παραστεί στην κηδεία του γιού του ο 90 ετών σήμερα, έγκλειστος στρατηγός της 21ης Απριλίου Νικολάος Ντερτιλής...

Θα περνούσε ίσως πιο "μαλακά" αυτή η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ αν δεν ήταν ούτε μία εβδομάδα που αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος για τις εν ψυχρώ δολοφονίες δύο αστυνομικών ...

Αυτή η χώρα που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο έχει χάσει κάθε ψήγμα λογικής και σοβαρότητας...

Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η δημοκρατία ΦΟΒΟΤΑΝ ένα γέροντα 90 ετών που θα συνόδευαν 2-3 αστυνόμοι στην κηδεία του παιδιού του...
 
Τον ''Έλληνα 007” που έσωσε (Εκατοντάδες Παλιννοστούντες )...Τι φοβούνται μην πάρει τα άρματα ο Γέρνοντας ...

Την ώρα που κάποιοι καταθέτουν αίτημα αποφυλάκισης των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της 17Ν (του Σ. ΞΗΡΟΥ συγκεκριμένα) και φημολογείται ότι θα γίνει ΔΕΚΤΗ από την "προοδευτική" χώρα μας !!!
 
Ντροπή σας σε εσάς και την Δημοκρατία σας

Ο Ψυχάρης προαναγγέλλει έγγραφα και φωτογραφίες από τη δράση του Κακλαμάνη στη Χούντα

 
 
Αποκαλύψεις -βόμβα μεγατόνων προαναγγέλλει ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης κατά του τέως προέδρου της Βουλής και αρχαιότερου πολιτικού σε δράση -εκλέγεται από το 1974- Αποστολου Κακλαμάνη.
Ο κ. Ψυχάρης τον όποιο ο κ. Κακλαμάνης «προκάλεσε» αναφέροντας χθες ότι «πέρασε ο καιρός που έβγαζε τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Ψυχάρης» στη σημερινή του απάντηση ως Αθηναίος Πολίτης μέσα από τη στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας «Τα Νέα» είναι σαφής:
«Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος.
Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!»
Και συνεχίζει:
Αύριο θα σας γράψω τη συνέχεια, που διαδραματίζεται επί απριλιανής χούντας στη Νέα Σμύρνη.
Στο δε υστερόγραφο, κάτω από την υπογραφή, γίνεται ακόμη σαφέστερος και δηλωτικός για τις προθέσεις του: Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων και Φωτογραφιών.
Τι εννοεί όμως ο κ. Ψυχάρης; Πολλές φορές έως τώρα αρκετοί έχουν αναφερθεί υπαινικτικά σε επαφές του κ. Κακλαμάνη με στελέχη της χούντας και κυρίως σε συνομιλία ή συνομιλίες του με τον Δημήτρη Ιωαννίδη που ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο.
Τον έχουν χαρακτηρίσει «γεφυροποιό», υπονοώντας ότι μετείχε στις συζητήσεις που έγιναν προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση της χώρας σε πολιτική διακυβέρνηση, με ταυτόχρονη παροχή αμνηστίας στην ηγεσία της χούντας.
Ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης τα έχει διαψεύσει όλα αυτά. Μάλιστα, στο βιογραφικό του που δημοσιεύεται στη Wikipedia αναφέρει χαρακτηριστικά:
Το 1967 διώχθηκε και φυλακίστηκε για αντιστασιακή δράση με τον Νόμο 509, ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοκρατικού Εθνικού Κινήματος Αντίστασης (ΔΕΚΑ), αλλά το 1968 αποφυλακίστηκε με την «αμνηστία» του Φεβρουαρίου και υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης στις περισσότερες δίκες μέχρι την πτώση της δικτατορίας. Μεταξύ άλλων, υπερασπίστηκε τους Ξ. Πελοποννήσιο και Θ. Κόκκινο (κατηγορούμενους από έκτακτο στρατοδικείο για συμμετοχή στο ΠΑΚ). Συνέχισε, όμως, τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΠΑΚ, γι' αυτό και η δικτατορία του αφαίρεσε το διαβατήριο, απαγορεύοντάς του την έξοδο από τη χώρα. Επίσης, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΕΔΗΝ, της νεολαίας της Ενωσης Κέντρου.
Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη να κατηγορήσει ευθέως τον κ.Κακλαμάνη, όταν ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής, ότι ήταν συνομιλητής του Ιωαννίδη, λέγοντας: «Ο σημερινός πρόεδρος της Βουλή δεν υπήρξε συνομιλητής του Ιωαννίδη μαζί με τον Γιώργο τον Αλφαντάκη, τον γνωστό δικηγόρο;» Δείτε το βίντεο πο ακολουθεί:
 
 
 
 

Γιατί στέλνουν τον κόσμο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

 
 
Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα την επεξεργασία πρότασης για να τεθεί εκτώς νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά έθεσε το ζήτημα και στην συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Όμως όλοι γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και εισήλθε στη Βουλή σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου, αν δεν θέλουμε να πούμε ότι καταργούμε και αυτή την κατ’ επίφαση «δημοκρατία» που έχουμε.
 
Αφού λοιπόν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε γιατί κάποιοι από το πολιτικό σύστημα το προαναγγέλλουν, ενώ γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέργειες θα ανεβάσουν τη δυναμική της ΧΑ;  

Τελευταία και ενόψει της ανόδου της ΧΑ αλλά παράλληλα και του ΣΥΡΙΖΑ, μαγαλώνει η πόλωση  μεταξύ των μελών της ΧΑ και μελών αριστερών οργανώσεων.
 
Οι αντιπαραθέσεις  αυτές πυκνώνουν και δεν αποκλείεται προϊούσης και της οικονομικής εξαθλίωσης να οδηγηθούμε σε μια ισχυρή σύγκρουση των δύο πολιτικών άκρων, στην οποία ενδεχομένως να εμπλακούν και οι παράνομοι μετανάστες.

Αναρωτιόμαστε αν αυτό επιδιώκουν εκείνοι από το σάπιο πολιτικό σύστημα που ηρωποιούν και φουσκώνουν τη ΧΑ;
 
Βρήκε μήπως τρόπο το πολιτικό σύστημα να δραπετεύσει αλώβητο μέσα από μια κοινωνική σύγκρουση;

Αυτό δεν πρέπει να συμβεί.
 
Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μείνει εδώ και να συγκρουστεί με το ίδιο με το λαό που εξαθλίωσε.
 

Δεν θα δραπετεύσει βάζοντας το λαό να σφαγιαστεί μόνος του.
 
Αν όμως κάτι τέτοιο γίνει πράξη, θα έχουμε την πρώτη απαγόρευση κοινοβουλευτικού κόμματος, απο την εποχή που το ΚΚΕ βγήκε στην παρανομία με το “ιδιώνυμο”.

Δεν γνωρίζουμε αν  εξετάζεται και η επαναλειτουργία της Μακρονήσου και της Γιάρου…