ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

“Γιατί οι ξένοι να κουρέψουν το Ελληνικό χρέος”. Είναι το δολάριο βρε κουτά!

 
 Οι φωστήρες των ΜΜ”Ε” αναρωτιόνται “Γιατί οι ξένοι να κουρέψουν το Ελληνικό χρέος”. Είναι το δολάριο βρε κουτά!

Το σενάριο του Δολαρίου για την Ελλάδα, πανικοβάλει την ΕΕ. Αυτή είναι η αιτία της “διαρροής” για το κούρεμα 50%.
 
Έτσι, για να τελειώνουμε με το παραμύθι. Το σενάριο του Δολαρίου, παρ’ όλο που επισήμως οι πολιτικοί των τριών κομμάτων που κυβερνούν δεν τολμούν καν να το αναφέρουν, είναι αυτό που δημιούργησε μέτωπο απέναντι στην Γερμανία, εντός ΕΕ.
 
Ο συλλογισμός είναι απλός: Δώστε τους 50% έκπτωση, γιατί αν υιοθετήσουν δολάριο, δεν θα πληρώσουν τίποτα.

Η Γερμανία βεβαίως επιμένει αυτά να τα ακούει βερεσέ, αφού πιστεύει ότι ελέγχει το κυριότερο μέρος του πολιτικού συστήματος με λίστες Χριστοφοράκου και Καραβέλλα. Θεωρεί ότι τέτοιο σενάριο θα καεί από τις ίδιες τις πολιτικές δυνάμεις εξουσίας.

Η διαρροή όμως είναι 100% ακριβής και όχι άλλη μία μπλόφα. Για να πέσει στο τραπέζι λοιπόν τέτοιο σενάριο, κάποιοι βλέπουν το ενδεχόμενο η Ελλάδα να γίνει το επόμενο State, πολύ πιθανό. Και προσπαθούν να το αποτρέψουν.

Όσο γι’ αυτούς που θα αναρωτηθούν “μα καλά και τί θα δώσει η Ελλάδα για να πάρει δολάριο”;

Η απάντηση είναι απλή: Έχετε δει πετρέλαιο εκτός δολαρίου; Πόσο μάλλον σε Ευρώ.

Θυμηθείτε τον Σαντάμ και τον Καντάφι που είχαν την “φαεινή ιδέα”, που κατέληξαν.

Η Ελλάδα ως συνήθως, μένει απλός παρατηρητής σε αυτές τις εξελίξεις.

Εκδήλωση- Αφιέρωμα στην ξεπουλημένη Οκτωβριανή Επανάσταση στις 26/11 στη Νομική», πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα, υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ


«Από τον Τσάρο στο Λένιν» 


Η ξεπουλημένη επανάσταση :
 

"Δείτε πως η Γερμανία, χρηματοδότησε την Οκτωβριανή επανάσταση στην Ρωσία το 1917, για να ρίξει τον Τσάρο και να αφιερωθεί στο Δυτικό μέτωπο.

ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ KGB ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ
 
Η Οκτωβριανή επανάσταση του 1917. 
Τι προηγήθηκε αυτού του ιστορικού γεγονότος; 
Ποιος το χρηματοδότησε; 
 
Για πρώτη φορά το κοινό πρόκειται να γνωρίσει ντοκουμέντα από το αρχείο της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας που περιλαμβάνουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Συγκεκριμένα ονόματα και πληροφορίες γι αυτούς που πλήρωσαν στον Λένιν
 
ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ KGB ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 

ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΑΝΑΜΕΙΞΗ 

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
Ορισμένοι φιλόσοφοι αποκαλούν τον 20ο αιώνα σύντομο αιώνα, τον βλέπουν να ξεκινάει το 1917 με την Οκτωβριανή επανάσταση και να τελειώνει το 1991 με την κατάρρευση της ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν την ζωή τους για τις κομμουνιστικές ιδέες και συγχρόνως, στο όνομα αυτών των ιδεών, γράφτηκαν ανθρώπινες τραγωδίες και έγιναν απίστευτα εγκλήματα.
 

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...;;; Ο ΠΡOΕΔΡΟΣ ΖΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑΣΕ 12 ΓΕΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ!

 Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα προχώρησε το Σαββατοκύριακο στην τελετουργική θυσία δώδεκα αγελάδων στο χωριό Νκάντια όπου γεννήθηκε, στην περιφέρεια Κουαζούλου-Νατάλ (ανατολική Νότια Αφρική), για να ζητήσει την προστασία των προγόνων της φυλής του εναντίον των αντιπάλων του πριν από το επόμενο συνέδριο του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC), αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Μια μεγάλη φωτογραφία που δείχνει τον Τζέικομπ Ζούμα να χορεύει με την παραδοσιακή ενδυμασία έχοντας στο μέτωπο μια μπαντάνα από δέρμα λεοπάρδαλης, δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας "Σταρ", ενώ οι "Τάιμς" αναφέρουν τις επικλήσεις που έγιναν από έναν γέροντα της προεδρικής φυλής, τον Μακίνγκα Ζούμα.

"Καλούμε εσάς, ω πρόγονοί μας, να προστατέψετε το γιο μας. Καλούμε εσάς όλους, ω πρόγονοι της φυλής Νξαμαλάλα. Να είστε κοντά του, να τον καθοδηγείτε και να τον προστατεύετε απ' αυτούς που συνασπίζονται εναντίον του", προσευχήθηκε.

Δεκάδες προσκεκλημένοι, που είχαν φτάσει με λεωφορεία, συμμετείχαν στη συνέχεια σε ένα συμπόσιο οργανωμένο στην ιδιωτική κατοικία του Ζούμα, η δαπανηρή ανακαίνιση της οποίας προκάλεσε σκάνδαλο τις τελευταίες εβδομάδες.

Μολονότι έχει χάσει τη δημοτικότητά του και κατηγορείται σε πολλά σκάνδαλα, ο Ζούμα θέλει να επανεκλεγεί επικεφαλής του ANC στο επόμενο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 ως τις 20 Δεκεμβρίου.

Ένας ετερόκλιτος συνασπισμός με την ονομασία "Οποιονδήποτε εκτός από τον Ζούμα", στον οποίο μετέχει ο πρώην επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος —που διαγράφηκε τον Απρίλιο—, ο Τζούλιους Μαλέμα, διεξάγει εκστρατεία για να ελέγξει την ηγεσία του ANC και να τοποθετήσει επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Κγκαλέμα Μοτλάντε.

Οι αναλυτές και οι σχολιαστές θεωρούν πάντως ότι το κόμμα θα επιλέξει τη συνέχεια και θα διατηρήσει, εκτός απροόπτου, τον Ζούμα επικεφαλής του.