ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ


Η Αριστερή Επανάσταση πέτυχε! 
Τη διώξατε τη Μέρκελ, τώρα άντε στα σπιτάκια σας


Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση τουΑ. Σαμαρά με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο επικεφαλής της Τουρκικής διπλωματίας συναντάται στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο. 

Στη... μια και μισή το μεσημέρι θα γίνουν δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση στην τουρκική πρεσβεία του Νταβούτογλου με Έλληνες



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ «ΑΛΛΗ» ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !


Εντυπωσιακός ο Σαμαράς με μία «άλλη» Μέρκελ στο πλευρό του

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε… στη Μέρκελ όλα εκείνα που ήθελε να της πει ο Ελληνικός λαός τονίζοντας…προσπαθούμε και θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ και την ευρωζώνη πρέπει όμως να μας βοηθήσετε να τα καταφέρουμε ως Ελλάδα και συνολικά ως Ευρώπη!

Η Μέρκελ άλλαξε το σκληρό προφίλ της και ως μία «άλλη» Μέρκελ τόνισε ότι είναι ώρα να συσφίξουμε τις επιχειρηματικές μας σχέσεις είναι ώρα να σας πούμε ότι βλέπουμε και αν γνωρίζουμε την προσπάθεια του Ελληνικού λαού είναι ώρα για ανάπτυξη περιμένουμε την έκθεση της τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης!

Εντυπωσιακός… ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε την Μέρκελ να χαμογελάσει εξερχόμενη από το αυτοκίνητο έξω από το Χίλτον και οδεύοντας στην συνάντηση τους με τους επιχειρηματίες δείχνοντας ότι η επίσκεψη πάει καλά και επιχειρούνται πια οι Ελληνογερμανικές σχέσεις!

Ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι «σπάμε την εθνική μας μοναξιά» η «αξιοπιστία μας έχει ενισχυθεί σημαντικά» τόνισε…Εγώ ξέρω πάντως από κοντά άτι στο Χίλτον παραβρέθηκαν Κοπελούζος, Ζαννιάς, Στουρνάρας, Χατζηδάκης, Ζερβός, τραπεζίτες και πολλοί Γερμανοί επιχειρηματίες οι οποίοι συζήτησαν το επιχειρείν…

Ξέρω… επίσης ότι γίνεται προσπάθεια να επισπευσθεί η έκθεση της τρόικα για να προλάβει την σύνοδο κορυφής στις 18 Οκτωβρίου όπου όλα θα πάνε πακέτο όπως έμαθα πριν από λίγο δηλαδή… δόση, διετής επιμήκυνση και με διάθεση με έκτακτη σύνοδο να γίνει ολόκληρη η εκταμίευση της δόσης μαμούθ των 31.5 δις ευρώ η οποία σημειωτέον θα πάει το μεγαλύτερο μέρος της στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και σε πληρωμές όπως των φαρμακοποιών και άλλες υποχρεώσεις…

Η Μέρκελ επιστρέφει με γεύση Ελλάδος στην πατρίδα της από μία επίσκεψη στήριξης του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τουλάχιστον για την παρούσα στιγμή!

Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι δεν θα κάνουμε το χατίρι κάποιων για την Ελλάδα την χρεοκοπημένη που ονειρεύονται και θα εργαστούμε σκληρά και θα τα καταφέρουμε!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ…Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ «ΑΛΛΗ» ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !