ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκαριστικό γαλλικό ντοκιμαντέρ που δείχνει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης .Βίντεο...








Δείτε το βίντεο και συγκρατήστε αυτή τη φράση που είπε ένας από τους μουσουλμάνους στο ντοκιμαντέρ....

"Μόλις η πλειοψηφία του τόπου είναι μουσουλμανική,θα αλλάξει και το Σύνταγμα της χώρας.Γιατί....

ο νόμος του Αλάχ είναι σημαντικότερος από την Δημοκρατία"..


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κάποιοι εσκεμμένα ή επειδή έχουν άγνοια (που είναι και χειρότερο) παίζουν ένα άσχημο παιχνίδι αποκρύπτωντας ή ενισχύοντας το ισλάμ μέσα στις δυτικές κοινωνίες..

Αυτό να είστε σίγουροι πως θα αποβεί μοιραίο ακόμα και για τους ίδιους.

Το ισλάμ δεν είναι κάτι στο οποίο μπορούν οι δυτικοί να πειραματίζονται,ούτε να παίζουν παιχνίδια με ροζ συννεφάκια και πεταλουδίτσες..

Δυστυχώς οι φανατικοί αλλά και οι πιστοί ισλαμιστές δεν δέχονται κανέναν άλλο νόμο εκτός από αυτόν που λέει το κοράνι .....η ελευθερία του λόγου καθώς και τα δημοκρατικά πιστεύω του κάθε δυτικού μπροστά στο λόγο του προφήτη τους ... δεν ισχύουν.. 

Όποιος έχει αντίρρηση ας κάνει τον κόπο να ξαναδεί το βίντεο,κι αν υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες μπορεί να κάνει μια μίνι έρευνα στο διαδίκτυο,όπου θα διαπιστώσει πως ακόμα και οι μετανάστες που ζουν σε δυτικά και σύγχρονα κράτη (πχ Αγγλία Γαλλία),δεν υπακούν τους νόμους του κράτους που διαμένουν και γκετοποιούν τις περιοχές που επιλέγουν να ζουν.

Εκεί βασιλεύει μόνο ο νόμος της Σαρία 
και ούτε η αστυνομία της Αγγλίας ή της Γαλλίας δεν επεμβαίνει..

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ




"Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός", υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκειας συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας 

"Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων", η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.

"Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελνταγούρ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος καταδίκασε την ταινία τόνισε ότι προσβάλλει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, ενώ καταδίκασε παράλληλα και τις ακραίες ενέργειες από την πλευρά των μουσουλμάνων, οι οποίες, όπως είπε, δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη θρησκεία.






Κεδίκογλου: "Υπενθυμίζουμε στον Ναϊμ Ελγαντούρ ότι πρέπει να σέβεται τον πρωθυπουργό"

Image

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Προφανώς, ο εν λόγω κύριος παραποιεί σκόπιμα και συκοφαντικά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, που αφορούσαν παράνομους μετανάστες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. 



Του υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να σέβεται τον πρωθυπουργό .

ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ : Είχαμε τον Ασλάμ,

τώρα μας προέκυψε και ο Ελγαντούρ..
Αποκάλεσε "ρατσιστή" τον πρωθυπουργό της χώρας..


Η νέα «Πέμπτη Φάλαγγα»...


Ο όρος «Πέμπτη Φάλαγγα» προέρχεται από τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο και έχει τη σφραγίδα ενός εκφωνητή του ραδιοφωνικού σταθμού της κυβέρνησης Φράνκο που είχε ως έδρα την πόλη Μούργκος:

Περιέγραφε την πολιορκία μίας πόλης που ήλεγχαν οι κυβερνητικές δυνάμεις από τέσσερις φάλαγγες φρανκικών και στο τέλος πρόσθεσε,«υπάρχει μία Πέμπτη Φάλαγγα που είναι ήδη μέσα στην πόλη», αναφερόμενος στους οπαδούς των Εθνικιστών που βρίσκονταν πίσω από τη γραμμή άμυνας του αντιπάλου.

Η επανεμφάνιση του ισλαμικού φονταμενταλισμού με δραματική στιγμή τον φρικαλέο θάνατο που πρέσβη των ΗΠΑ και Αμερικανών διπλωματών στην Τρίπολη της Λιβύης, θέτει εκ νέου ένα δραματικό ερώτημα για την Ουάσιγκτον, λίγες ημέρες μετά την ενδέκατη επέτειο της επίθεσης της Αλ Κάιντα στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001: Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ακραίος ισλαμικός φονταμενταλισμός παράγεται και εξάγεται από τους πιο στενούς συμμάχους της Ουάσιγκτον, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοδυτική Ασία: Το Πακιστάν, τη Σαουδική Αραβία, τα εμιράτα του Κόλπου...

Το Πακιστάν μέσω των Ταλιμπάν προσπαθεί να ελέγχει το Αφγανιστάν και σε αντάλλαγμα οι Αφγανοί εξτρεμιστές βοηθούν με τρομοκρατικές ενέργεις στο Κασμίρ και σε άλλες περιοχές της Ινδίας - ένα παιχνίδι γνωστό, που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά από το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε η φιλοξενία του Μπιν Λάντεν σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ.

Η Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα διαδιαματίζουν ένα πολύ πιο επικίνδυνο παιχνίδι για τις ΗΠΑ, για τη Δύση και την παγκόσμια σταθερότητα συνολικά:

Αντιλαμβάνονται ότι το κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα στην «Αραβική Ανοιξη» είναι ένα μετριοπαθές πολυσυλλεκτικό πολιτικό ισλάμ που διεκδικεί τον εκδημοκρατισμό και το οποίο εξελικτικά θα μπορούσε να είναι η αραβική έκδοση του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ.

Μια παρόμοια εξέλιξη είναι θανάσιμος κίνδυνος για την καθεστωτική σταθερότητα στο Ριάντ και στα κράτη του Κόλπου, γιατί προβάλλει μια εναλλακτική δημοκρατική λύση μέσα στην ισλαμική παράδοση. 

Επιπλέον, σε μια παρόμοια δυναμική, τον ηγετικό και κύριο ρόλο θα τον είχε η Αίγυπτος, στον βαθμό που η Μουσουλμανική Αδελφότητα θα μεταλλάσσει τη συγκατοίκησή της με τη 
στρατιωτική ηγεσία σε πλήρη πολιτική κυριαρχία.

Ετσι, αντιδρούν «εξάγοντας» από την Αραβική Χερσόνησο, πέρυσι στη Λιβύη και φέτος στην Συρία, ακραίους σουνίτες σαλαφιστές ως δύναμη κρούσης και υποχρεωτικό αντίτιμο της γενναίας οικονομικής στήριξης που παρέχουν σε όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης.

Μέσω οργανώσεων τύπου Αλ Κάιντα το Ριάντ και τα Εμιράτα επιχειρούν να χειραγωγήσουν την «Αραβική Ανοιξη», να αποτρέψουν την επέκτασή της στην Αραβική Χερσόνησο και, βεβαίως, να αποκτήσουν μια πολιτική παναραβική επιρροή ανάλογη με την οικονομική -λόγω πετρελαϊκών εισοδημάτων- ισχύ τους.

Η πρόκληση για τις ΗΠΑ είναι δύσκολη, καθώς το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο έλεγχος των εξελίξεων στην Λιβύη και στη Συρία όσο ο εξαναγκασμός της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων να σταματήσουν αυτά τα τυχοδιωκτικά επικίνδυνα παιχνίδια.

Με τη Σαουδική Αραβία να είναι το ισχυρότερο έρεισμα απέναντι στις ηγεμονικές φιλοδοξίες του Ιράν και με τη δυνατότητα του Ριάντ να ελέγχει την ροή και να επηρεάζει την τιμή του πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά, τι μπορεί να κάνει η Ουάσιγκτον;

Οι σχέσεις ανοχής - συνενοχής - διαπλοκής ανάμεσα στις ΗΠΑ, τα κράτη της Αραβικής Χερσονήσου και της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας είναι ένα παιχνίδι με τη φωτιά...

Δραματικό ερώτημα

Η επανεμφάνιση του ισλαμικού φονταμενταλισμού, με δραματική στιγμή τον φρικαλέο θάνατο που πρέσβη των ΗΠΑ και των Αμερικανών διπλωματών στην Τρίπολη της Λιβύης, θέτει εκ νέου ένα δραματικό ερώτημα για την Ουάσιγκτον, λίγες μέρες μετά την ενδέκατη επέτειο της επίθεσης της Αλ Κάιντα στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001: 

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ακραίος ισλαμικός φονταμενταλισμός παράγεται και εξάγεται από τους πιο στενούς συμμάχους της Ουάσιγκτον.


Βίντεο: «Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου»




Πρόκειται για το απαγορευμένο ρώσικο ντοκιμαντέρ το οποίο έχει τίτλο «Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου» και το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ρωσίας, μετά από διαμαρτυρία της Τουρκίας όμως κρίθηκε από ρωσικό δικαστήριο ότι προσβάλλει το Ισλάμ και τους Τούρκους και απαγορεύθηκε η προβολή του. 


Ο εισαγγελέας Ντενίς Αβντέγιεφ ζήτησε την απαγόρευση του ντοκιμαντέρ και ζήτησε να μπει στον κατάλογο των ταινιών που δεν προάγουν την συνεργασία μεταξύ των χωρών, παρά το γεγονός, όπως έχει γραφτεί στην απόφαση, ότι «Αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και τα στοιχεία που παραθέτει είναι αληθή». 

Στο ντοκιμαντέρ μεταξύ άλλων αναφέρεται, ότι «η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέστρεψε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και προκάλεσε καταστροφές στη Ρωσία και σε όλους τους λαούς του κόσμου». 

Στην ταινία αναφέρεται επί λέξει: «Κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες πηγαίνουν για διακοπές στην Τουρκία και δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά. Στη συνέχεια τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιούν οι Τούρκοι, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στις πόλεις της χώρας μας!».

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο δυστυχώς δεν κυκλοφορεί με ελληνικούς υπότιτλους, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο γάμος των χριστιανών με αλλόθρησκους είναι αμαρτία και υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι είναι αυτοί που έσφαξαν τους ιερείς και εισέβαλαν στην Αγία Σοφία, την οποία μετέτρεψαν σε τζαμί.






Σε πλήρη ετοιμότητα το ελληνικό σύστημα αεράμυνας!




Η ενεργοποίηση του συνόλου του συστήματος αεράμυνας της χώρας διατάχθηκε σήμερα το πρωί στις 10.30, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. 

Σύμφωνα με πηγές σκοπός της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής άσκησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ήταν η περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης του συστήματος αεράμυνας της χώρας, χωρίς μετακινήσεις μέσων. 

Στην άσκηση μετείχε το σύνολο των σταθμών αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ), των κέντρων επιχειρήσεων, και των αντιαεροπορικών συστημάτων και όπλων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Η άσκηση εντάσσεται στην υλοποίηση του σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ για τη βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής απόδοσης και της ετοιμότητας του συστήματος αεράμυνας της χώρας με σκοπό αφενός την προσαρμογή του στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα της απειλής αλλά και την επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας του προσωπικού και των μέσων.

Ήδη στη βάση των διαπιστώσεων από τις προηγούμενες ασκήσεις του τύπου έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να αυξηθεί στο μέγιστο δυνατό ο χρόνος αντίδρασης του συστήματος σε αιφνιδιαστικές και ταχέος μεταβαλλόμενες καταστάσεις.

Σε συνδυασμό δε με την εκ νέου ενεργοποίηση της Δύναμης «Δ» στο πλαίσιο της χθεσινής άσκησης «Πυρπολητής», αποδεικνύεται ότι η φιλοσοφία του «πλεονεκτήματος σε τόπο και χρόνο» την οποία προωθεί και εφαρμόζει συστηματικά το ΓΕΕΘΑ τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πλέον καθημερινή πραγματικότητα.

Παρά την οικονομική κρίση οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μία υψηλής ετοιμότητας και δυνατότητας άμεσης αντίδρασης, κατάλληλης συγκρότησης, εκπαίδευσης και εξοπλισμού «δεξαμενή» δυνάμεων, που μπορεί να επιβάλλει σε ελάχιστο χρόνο αποφασιστικό πλήγμα στον αντίπαλο όπου και όταν απαιτηθεί. 

Θα σημειώσουμε όμως ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των Ενόπλων Δυνάμεων και του προσωπικού τους. 

Εξοικονόμηση σαφώς ναι, αλλά υπάρχουν όρια τα οποία σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν πρέπει να ξεπεραστούν.

ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: "ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"...!!






Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.

Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.

Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις πλαστών επιδομάτων, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν οι «τυφλοί» τελικά είναι οι θύτες, ή τα θύματα της όλης κατάστασης.

Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι πως σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η διακοπή των παράνομων επιδομάτων. 

Η δικαστική έρευνα θα πρέπει να προχωρήσει βαθειά, έτσι ώστε να τιμωρηθούν (κυρίως) οι κινητήριοι μοχλοί της μεγάλης αυτής απάτης …

Ενδεικτική είναι η υπεύθυνη δήλωση της κας Σ.Σ. από τη Ζάκυνθο, προς την Επιτροπή Οφθαλμιάτρων.

Στη σχετική επιστολή, η κα Σ.Σ. δηλώνει υπεύθυνα πως «το βοήθημα μου το έδωσε το ΠΑΣΟΚ. 

Ήμουν 62 χρονών χωρίς δουλειά, χωρίς περίθαλψη και με δάνειο. Με πλησίασε μια συγγενής μου που ήταν δικτυωμένη στο ΠΑΣΟΚ και μου είπε: στήριξε τον Παπανδρέου (λόγω ημερομηνίας, εννοεί προφανώς το Γιώργο και όχι τον αείμνηστο Αντρέα) και θα σου βγάλω βοήθημα. Με είχε χωρίσει ο άνδρας μου. Η στέρηση και η πείνα δεν έχουν αξιοπρέπεια και έτσι δέχτηκα.

Κύριε εισαγγελέα, αν με κρίνετε ένοχη, ελάτε να μου πάρετε το σπίτι. Η σύνταξή μου είναι 570 ευρώ. Έπρεπε να μου δώσουν το βοήθημα χωρίς να είμαι τυφλή.

Δεν έρχομαι στην επιτροπή, διότι ο αστυνομικός έδωσε την πρώτη κλήση στον κρεοπώλη και όταν περνάω γελάνε και με λένε τυφλή. 

  Έχω προβλήματα υγείας, είμαι τυφλή, αλλά βλέπω»…