ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ :Ο γκουρού του οικονομικού επιτελείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής Νότης Μαριάς εξυμνούσε τον Κώστα Σημίτη και υποσχόταν ότι δήθεν θα έρθει «νέα άνοιξη» στην Σοφοκλέους αμέσως μετά τις εκλογές του 2000 !!!

ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ (VIDEO)











«Λέτε στους δεξιούς να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚους που τους έκαψαν στο χρηματιστήριο»

Έντονοι διάλογοι αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Β’ Αθηνών λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες

Ο γκουρού του οικονομικού επιτελείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής Νότης Μαριάς εξυμνούσε τον Κώστα Σημίτη και υποσχόταν ότι δήθεν θα έρθει «νέα άνοιξη» στην Σοφοκλέους αμέσως μετά τις εκλογές του 2000 !!!

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ( 14-06-12) ο Αργύρης Ντινόπουλος στην τηλεόραση του ALPHA διαβάζοντας αποσπάσματα από συνέντευξη του Νότη Μαριά στην δημοσιογράφο Δήμητρα Γκαλονάκη όταν ο Νότης Μαριάς ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Φθιώτιδας ( στις εκλογές του 2000).

Στην εκπομπή του ALPHA ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Αναγνωστάκος από τους « Ανεξάρτητους Έλληνες» που είπε ότι στο κόμμα του εκφράζονται όλες οι τάσεις και ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού που εξέλεξε βουλευτή ( στις 6 Μαΐου) τον Μαριά είναι σεβαστή.

Χρυσή Αυγή: Ο ΟΤΕ ρίχνει την ιστοσελίδα μας












Επίθεση κατά του ΟΤΕ εξαπολύει η Χρυσή Αυγή, καθώς τον κατηγορεί πως αυτός ευθύνεται για το «μπλοκάρισμα» της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας που φιλοξενεί το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό, το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας γίνεται από το Ελληνικό (;) κράτος και συγκεκριμένα από τα κυκλώματα του ΟΤΕ που αφορούν το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να τίθεται εκτός λειτουργίας. 

Η ψευτοδημοκρατία τους δείχνει για μια ακόμα φορά το απολυταρχικό της πρόσωπο και το πόσο φοβάται την Χρυσή Αυγή. 

ΜΟΝΟΙ μας εναντίον ΟΛΩΝ, μέχρι τη Νίκη!»

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ!


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ! 
(VIDEO+ΣΤΙΧΟΙ)




Καλοκαίρι είναι και βγάινουν καινούργια καλοκαιρινά hit που αναμένεται να κάνουν πάταγο στα μπαρ και τις παραλίες. Ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο, το οποίο είναι βέβαιο πως θα γίνει νο1 , γιατί συνδυάζει ελληνικό ταπεραμέντο με πολιτική επικαιρότητα. 

Το νέο hit έχει τίτλο "ΣΥΡΙΖΑ έληξες" και οι στίχοι του κάνουν θραύση:

"Τo μνημόνιο είναι για σένα, άγνωστη νομίζω λέξη,

τι είναι φόρος και τι κέρδος, δυστυχώς τα έχει μπερδέψει,

για τους άλλους είσαι εντάξει, μα για την Ευρώπη είσαι, 

οπλισμένος δολοφόνος, που απλά καταζητείσαι....

Θα μουν για σκότωμα την ψήφο μου αν σου έδινα, 

κολιτα για χάρη σου πως ήμουν και πως έγινα...

πήρες την ψήφο μου μα με εγκατέλειψες...

μη ξαναγυρίσεις ΣΥΡΙΖΑ έληξες, έληξες, έληξες...

και συνεχίζει

"οι συνιστώσες με έχουν κάψει, δεν θα την ξαναπατήσω, 

αν ξανάρθει μετανάστης, Τσίπρα θα τον ντύσω..."

Ακούστε το...ξεκαρδιστικό σουξέ: