ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μήπως το...παρατραβάτε με την Χρυσή Αυγή...ή μήπως αυτό επιδιώκετε?









Νομίζω πως το θέμα της Χρυσής Αυγής, επίτηδες παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις, για να αποπροσανατολίσει και να εκφοβίσει τον κόσμο.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ακροδεξιό,που παρόμοια υπάρχουν σε πολλές αναπτυγμένες Ευρωπαικές χώρες,και μάλιστα βρίσκονται και στα κοινοβούλια εδώ και καιρό. 

Όπως κάθε κόμμα έχει τις
απόψεις του και τις γραμμές του,έτσι και η Χ.Α.έχει τις δικές της.



Αν και δεν είμαι ψηφοφόρος της ΧΑ,εν τούτοις θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά ορισμένων προς το κόμμα αυτό.


Κάνουν σαν τον ταύρο μπροστά στο κόκκινο πανί.


Γιατί κύριοι; 


Η ΧΑ μας οδήγησε σ αυτό το χάλι; 

Η ΧΑ είναι που ξεπουλά την πατρίδα,προς ώφελος των ξένων;

Η ΧΑ είναι που βάζει χαράτσια,και κόβει μισθούς και συντάξεις; 



Οχι βέβαια,αυτό είναι έργο των...."δημοκρατικών κυβερνήσεων".



Αν αφήνατε την ΧΑ στην ησυχία της,και δεν ασχολούσασταν τόσο πολύ με την παρουσία της,νομίζω πως θα παιρνούσε σχεδόν σαν φυσιολογικό πράγμα η είσοδός της στο κοινοβούλιο.



Όταν όμως ο ανώτατος άρχων μιας χώρας συγκαλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και αποκλέιει έναν,τον οποίον ψήφησαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες,ε....τότε αυτό δεν είναι δημοκρατία,και αυτό μπορεί να πυροδοτήσει επικίνδυνες εξελίξεις στην χώρα.



Εκτός και.....αν αυτό επιδιώκετε. 



Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος,και να μή σκέπτεστε κατ αυτόν τον τρόπο...!


Υποψήφιος (παραλίγο) του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της δημιουργίας “Επαναστατικού Στρατού”!!!

Υποψήφιος (παραλίγο) του ΣΥΡΙΖΑ 
υπέρ της δημιουργίας 
“Επαναστατικού Στρατού”!!!





Ο κύριος που δίνει μαθήματα οργάνωσης …επαναστατικού στρατού προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ και ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. 

Σε αυτές τις εκλογές μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος προφανώς επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι οδεύει προς το …Μαξίμου και τέτοιες απόψεις πρέπει να “μαζεύονται”.

 Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να ισχυριστούν τώρα ότι δεν ήξεραν, όπως βλέπετε στα άλλα δύο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, όπου οι κ. Τσίπρας και Λαφαζάνης …συμπαρίστανται στον κ. Ιφικράτη Αμυρά!

Αλλά αξίζει τον κόπο να διαβάστε τι έγραψε το Βαθύ Κόκκινο:

Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν το πιστεύαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε το ημερολόγιο, μήπως δείχνει 1η Απριλίου. 

Σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι συνωνυμία, είναι όμως και το όνομα σπάνιο: Ιφικράτης Αμυράς!

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κάτω από τον αρχηγό Αλέξη Τσίπρα…

Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ. (Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα Αμυρά: απαλείφθηκε το όνομά του από το πρώτο λινκ που δίνουμε. 

Καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά δημόσια εξήγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά ιστότοπους -ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, TVXS κλπ- το ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή, με την υποψηφιότητα Αμυρά. 

Η απάλειψη του ονόματος από τον επίσημο ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την ανάρτησή μας. 

Στην φωτό η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από το μπλογκ του Αμυρά όπως είναι αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή, 22/4 5.45′)

Γράψαμε παλαιότερα πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές αλλά δεν φανταζόμασταν μέχρις εκεί. 

Τον έδιωξαν από το ΕΠΑΜ σαν ακροδεξιό και τον περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Από το ΕΠΑΜ που δεν έχει βέβαια πρόβλημα να κατέβει μαζί με τον Παπαθεμελή… Στα μπλογκ του ‘χώρου’ καταγγέλλεται σαν ‘δωδεκαθεϊστής- νεοπαγανιστής’ που οργάνωνε τις λαμπαδηδρομίες κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως συμμετείχε στο ακροδεξιό Πατριωτικό Μέτωπο και στους 300 Έλληνες όπως διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, γι’ αυτό προσφεύγουμε στο προσωπικό του μπλογκ:































Α’ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΑΜΥΡΑΣ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ

ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗ κλπ κλπ




Από factorx 





Δεν γνωρίζω εάν οι δημοσιογράφοι είναι ενημερωμένοι.

Δεν γνωρίζω εάν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προστασίας του πολιτεύματος γνωρίζουν τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη "οργάνωση" συνάδει με την λειτουργία του υπάρχοντος Συντάγματος.

Δεν γνωρίζω εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πραγματικά σε θέση να κυβερνήσει έχοντας μέλη που οργανώνουν παραστρατιωτικές ομάδες, κινήσεις ή και δράσεις...

Απλά παραθέτω το βίντεο προς γνώση και συμμόρφωση, αλλά και για προβληματισμό...

Είναι καλό το να πληροφορούμαστε πριν την κάλπη, γιατί, μετά την απομάκρυνση από αυτήν, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται...

Συμφωνείτε; 


Μετά από αυτό, αναρωτιέμαι: Μήπως η "Χρυσή Αυγή" είναι απλά σχολιαρόπαιδα ή απλά ο αντίθετος πόλος ενός άκρως επικίνδυνου πολιτικού - παραστρατιωτικού μορφώματος, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μήπως, τελικά, έχουν βάση οι καταγγελίες εκείνες που ήθελαν στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοστατούν στο κάψιμο του Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008;

Τέλος, ως απορία: Πόσες παραστρατιωτικές οργανώσεις υπάρχουν οι οποίες δεν ελέγχονται από (Ελληνικές και ξένες) μυστικές υπηρεσίες;

Ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει 
επαναστατικό στρατό;
























Δούρου καταγγέλει μονομερώς 

Τσίπρα - Λαφαζάνη