ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αμυγδαλέζα: ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!

Αμυγδαλέζα: Έτοιμο 
το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών




Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων, που αντιτίθενται στη λειτουργία του.

Ήδη από σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί προετοιμάζονται, καθώς του κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει την προσεχή Δευτέρα, 30 Απριλίου.


Βορίδης: «Παράνομη η Αμυγδαλέζα»

Η νέα αγορά οικίσκων προϋποθέτει την εκταμίευση ενός κονδυλίου ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες…...με  το ΠΑΣΟΚ να απορεί για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.









Γιατί όσοι αντιδρούν είναι ρατσιστές; 
Έσεται ήμαρ κύριοι!

ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ


Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. 

Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή" δήλωσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η παρουσία του Νικήτα Κακλαμάνη στην Α’ Αθηνών, ενισχύει εξαιρετικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη περιφέρεια

ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
Όσοι γνωρίζουν τον Νικήτα Κακλαμάνη έχουν να λένε για την ικανότητα του να παρατηρεί τα πάντα ακόμη και μέσα στο σκοτάδι. 
Κοντά στα μεσάνυχτα, χθες το βράδυ, μας εντόπισε να μιλάμε στο κινητό και μέσα από το αυτοκίνητο φώναξε: «Όλο με γυναίκες κουβεντιάζεις»!

Όπως πάντα, ήταν έτοιμος για πολιτική ζύμωση και για μια αισιόδοξη ματιά απέναντι στα γεγονότα λέγοντας ότι: «Θα πάμε καλά αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια». 

Άλλωστε ο Νικήτας, φημίζεται στην Α΄ Αθηνών για την ακατάπαυστη δραστηριότητα του.

Η παρουσία του Νικήτα Κακλαμάνη στην Α’ Αθηνών, ενισχύει εξαιρετικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη περιφέρεια

Όσο και αν το θέλουν μερικοί, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΣΑΜΑΡΑ!



Ακούω τις τελευταίες μέρες τις συνεντεύξεις, τους λόγους και τις ομιλίες των αρχηγών των διαφόρων κομμάτων και καταλήγω στα εξής συμπεράσματα....

Καλά, δεν μιλώ για τις ασυναρτησίες του ολίγιστου κ. Καμένου, το γεμάτο πάθος, οργή, συκοφαντία, δέλεαρ της δεκάρας των ρήσεων του. Είναι της γνώμης πως τη στιγμή αυτή της δοκιμασίας του Ελληνικού Λαού, θα σταθούν άκριτα απέναντι του οι απελπισμένοι πολίτες και θα τον ακολουθούσουν στο δρόμο της άρνησης που πορεύεται, στο δρόμο που δεν οδηγεί πουθενά!

Οι ηγέτες της Αριστεράς, η μεν μια ηχεί σαν κακό μεγάφωνο πανηγυρικών λόγων της Ρωσικής Επανάστασης, ενώ οι άλλοι έχουν χάσει ελαφρώς το βηματισμό τους.

Πάνω από όλους βέβαια έχει χάσει το βηματισμό του ο αρχηγός του ΠαΣοΚ. Όχι μόνον απευθύνεται σε χώρους που, τώρα πια αποδεδειγμένα λόγω του διαδικτύου, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορεί να γεμίσει, αλλά και η σκέψη του διακατέχεται από μια έλλειψη καθαρότητας και αλληλουχίας. Στη συνέντευξη του Αντέννα τις προάλλες τον κ. Βενιζέλο, τον εγκατέλειψε ακόμη και η γνωστή του ευφράδεια... Απεδείχθη μέσα σε μικρό διάστημα ότι δεν κάνει για 'πρώτος', ήταν κατά τι καλλίτερος σαν δεύτερο βιολί. Δεν διαθέτει ούτε την ολοκληρωμένη σκέψη, ούτε τη διαύγεια πνεύματος, ούτε την πολυσχιδή προσωπικότητα που πρέπει να διακρίνει έναν ηγέτη.

Και ερχόμαστε τέλος στην περίπτωση του Α. Σαμαρά. Κάθε του εμφάνιση αποτελεί μια επικύρωση εκείνων που είχαν πιστέψει στον αρχηγό της ΝΔ. Και ξέρετε γιατί? Γιατί κάθε του εμφάνιση επιβεβαιώνει ότι τον Σαμαρά τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο να επαληθευθεί σε αυτά που είχε επισημάνει εδώ και καιρό. Και όπως λένε, στη ζωή διαλέγεις μεταξύ του να είσαι 'σωστός ή ευτυχής!' Αν επιμένει κανείς να βγαίνει 'σωστός', σημαίνει ότι είναι κολλημένος στην αναγνώριση. Αν επιμείνει κανείς στο να είναι 'ευτυχής' σημαίνει ότι η ισορροπημένη (εκ των έσω) ψυχική του διάθεση τον βοηθά να μετατρέπει το σύνολο της ενεργείας του σε δημιουργικό έργο. Έτσι ο Α Σαμαράς είναι ο μόνος ηγέτης που μας έδωσε ήδη ένα λεπτομερές οικονομικό πρόγραμμα, μας μίλησε για την απαραίτητη αλλά παραγκωνισμένη πνευματική διάσταση στη ζωή του δοκιμαζόμενου τόπου μας, ακόμη και για το ευρύτερο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Κοινωνίας μας. Και όλα αυτά σε μια γλώσσα κατανοητή, εύληπτη που απέχει από τα τεχνάσματα/πυροτεχνήματα της μέχρι τώρα πολίτικης ελίτ.

Να λοιπόν, η βαθύτερη διάσταση της Νέας Μεταπολίτευσης που ενσαρκώνει ο Α Σαμαράς. Είναι η πολιτική σκέψη του αύριο που χαρακτηρίζεται από σύνεση, λεβεντιά, πατριωτισμό, αισιοδοξία, φωτεινά επιχειρήματα και μεστό λόγο. Όχι άλλες άδειες κουβέντες, άδειες και συμφέρουσες, για τους πολιτικούς, υποσχέσεις, άδεια φραστικά επιχειρήματα και κρυφές ατζέντες! Όσα λέγονται, λέγονται για να γίνουν έργο, όχι για να κυνηγήσουν κυνικά και μόνον την ψήφο μας! 

Όσο και αν το θέλουν μερικοί,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΣΑΜΑΡΑ!