ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ




- Έξω οι βάσεις του θανάτου.
- Άμεση έξοδος από την ΕΕ
- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
- Αλληλεγγύη στα αδέλφια μας τους Κούρδους. (Ποιός είναι αυτός ο Οτσαλάν)
- Εθνική ανεξαρτησία (που είναι τα Ίμια?)
- Δωρεά υγεία για όλους
- Δωρεάν παιδεία για ....
όλους
- Κάτω τα χέρια από το Πανεπιστημιακό άσυλο.
- Κατάργηση ρουσφετιού στο Δημόσιο
- Διαφάνεια στις προσλήψεις
- Διαφάνεια στα δημόσια έργα
- Διαφάνεια στις προμήθειες του δημοσίου
- όχι στο ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων - έξω οι Γερμανοί από τον ΟΤΕ
- όχι στην αξιοποίηση των λιμανιών - έξω οι Κινέζοι
- Αξιοποίηση της γεωστρατΗγικής θέσης της χώρας - αλλά έξω οι αγωγοί μη Αμερικανικών συμφερόντων
- οχι στο πάγωμα των μισθών
- Κρίση? ποιά κρίση? Λεφτά υπάρχουν.
- Ποτε η Ελλάδα στο ΔΝΤ. Η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινοί.
- οχι στο κούρεμα του χρέους. Είναι εγκληματικό.
- όχι στην αύξηση των ορίων ηλικίας
- όχι στην κατάργηση 13ου και 14ου μισθού
- Άμεση απορόφηση των κοινοτικών κονδυλίων (ΕΣΠΑ)
- Διαφάνεια στο δημόσιο βίο. 
- Οι κλέφτες στη φυλακή. Το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο...
- Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.
- όχι στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών
- Εθνική ανεξαρτησία 2. Οι ξένοι στα Υπουργεία είναι απλώς σύμβουλοι.
- όχι άλλα μέτρα. Βρήκαμε τον πάτο του βαρελιού.


ΟΥΥΥΥΥΥΦ!!!!!!!!!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Τόσα πράγματα έκανα τόσα χρόνια.
Ψηφίστε με για να αποτελειώσω το θεάρεστο έργο μου.........


Κάποιος κάνει πολύ χοντρή πλάκα στο ΠΑΣΟΚ

Κάποιος κάνει πολύ χοντρή πλάκα 
στο ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχει αυτό το blog!

“ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ” !! Μια διαδικτυακή παρουσία για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, το Σοσιαλισμό, την Αλήθεια, το Λαό, τη Δημοκρατική Παράταξη! 
Για τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,τον τεχνοκράτη Σοσιαλιστή Λουκά Παπαδήμο και τον Σωτήρα-Ηγέτη Ευάγγελο Βενιζέλο , Νικητή-Τροπαιοφόρο του PSI , 
πανάξιο μαχητή του σοσιαλισμού και υπερασπιστή του Κινήματος!

Για ατέλειωτες στιγμές γέλιου: http://pasokhtefra.blogspot.com/

Αντώνη Σαμαρά γίνε, απρόβλεπτος Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Λαό.


Συμβόλαιο Σαμαρά με τον Λαό

Η καθεστωτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ αντιπαλεύεται μόνο με κοινωνικό μέτωπο


Με δόλια «ανικανότητα» εξωθούν τη χώρα σε διακηρυγμένη χρεοκοπία που θα χρεώσουν στη ΝΔ. Με διάχυτο τον κίνδυνο χρεοκοπίας απαλείφουν από τη συλλογική μνήμη τα ανομήματα της διακυβέρνησης 1981-2004 και κυρίως την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ για την πρωτογενή δημιουργία του χρέους.

Με άλλοθι την «οικονομική χρεοκοπία» επιβάλλουν μείωση της εθνικής κυριαρχίας και τις εξελίξεις που αυτό έχει πρακτικά στα ανοιχτά εθνικά θέματα.

Με τους πολίτες συμπιεσμένους από την οικονομική κρίση και αδύναμους να αντιδράσουν δυναμικά επιβάλλουν, αριθμητικά και σημειολογικά, την αλλοίωση ενός εθνικού σώματος που θα τους αμφισβητήσει εκλογικά στο μέλλον.

Εάν όλα αυτά υλοποιηθούν σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους, ακόμα και να σε κάνω αύριο,Αντώνη Σαμαρά, με «μαγικό ραβδί», πρωθυπουργό δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα από την πολιτική ατζέντα που έχεις σήμερα.

Μιλώ για το τέλος του δικομματισμού.

Με την κατεδάφιση του ενός από τα κόμματα εξουσίας και την όδευση σε τυχοδιωκτικές κυβερνήσεις συνεργασίας.

Μια «Νέα Μεταπολίτευση» όχι όπως την διακηρύσσεις. Άλλης κοπής.

Καίνε τις γέφυρες επιστροφής. Προσπαθούν να κάνουν για τη ΝΔ αδύνατο να κυβερνήσει μελλοντικά με πρόγραμμα που συνάδει με τις σημερινές της διακηρύξεις.

Για να μην πω, και φανεί απαισιόδοξο, ότι κάνουν αδύνατη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ….

Μόνο ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο, στη βάση εθνικού προσδιορισμού, διατήρησης εθνικής ταυτότητας και κεκτημένων, με οικονομικοκοινωνική πολιτική που θα επιδιώκει να αγκαλιάσει ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, και με δημιουργία –ίσως και ακραίας- πολιτικής πόλωσης μπορεί να οδηγήσει σε ανακατάληψη της εξουσίας.

Επαναλαμβάνω ότι αυτά δημοσιεύθηκαν στο Antinews πριν από δύο ακριβώς χρόνια, στις 15 Μαρτίου 2010. Άλλα έγιναν όπως τα γράφαμε τότε, άλλα διαφορετικά, το συμπέρασμα όμως παραμένει το ίδιο: Από κάτοχος και προφήτης ενός νέου και ριζοσπαστικού πολιτικού λόγου η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά παγιδεύτηκε εκ των πραγμάτων στην διαχείριση της κρίσης κι έφτασε σήμερα με την αμέριστη βοήθεια των Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού να θεωρείται από πολλούς μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, η στήριξη της δανειακής και του κουρέματος ήταν σωστή και αναγκαία κίνηση προ των ανελέητων εκβιασμών. Όμως, η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν λάθος επειδή αυτή δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ σήμερα: Το “όλοι ίδιοι είναι“.

Έχει επίσης σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πότε το κάνεις. Η στάση του Σαμαρά ήταν η στάση ενός πολιτικού που ενήργησε υπεύθυνα και εθνικά προ της απειλής χρεοκοπίας. Είναι όμως δύσκολο να γίνει κατανοητή αυτή η στάση από έναν λαό που βρίσκεται στα κάγκελα και προτιμάει τις εύκολες λύσεις που του προσφέρει κάθε είδους λαϊκίστικη ή μαύρη προπαγάνδα.

Φυσικά μόνον όποιος δεν αγωνίζεται δεν κάνει λάθη. Και ο Αντώνης Σαμαράς είναι αγωνιστής. Σημασία έχει τώρα όχι τι έγινε, ή δεν έγινε, σ΄ αυτά τα δυόμισι χρόνια, αλλά η μάχη που μας περιμένει όλους. Η μητέρα των μαχών στην οποία δίνεται η μοναδική ευκαιρία να συντρίψουμε και να διαλύσουμε μια και καλή το κράτος του ΠΑΣΟΚ.

Αντώνη Σαμαρά γίνε, 
επιτέλους, απρόβλεπτος

Οι Άγγλοι λένε: «In a war of attrition, he who is prepared to go nuclear wins». Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Σε ένα πόλεμο φθοράς κερδίζει αυτός που είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα ( = να κάνει χρήση πυρηνικών ).

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ κατίσχυσε πάνω από τριάντα χρόνια γιατί εφάρμοζε αυτή την πρακτική: ήταν απρόβλεπτο, αδίστακτο και δεν ορρωδούσε προ ουδενός. 

Σε αντίθεση με το αμαρτωλό σύστημα ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα προβλέψιμη: Στο τέλος κάθε αντιπαράθεσης με το σύστημα ΠΑΣΟΚ, ΠΑΝΤΑ έθετε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό με αποτέλεσμα να «κωλώνει» και να αφήνει το παιχνίδι στα χέρια του ΠΑΣΟΚ.

Η μόνη λύση για την Νέα Δημοκρατία απέναντι στο «σύστημα» είναι να γίνει επιτέλους και αυτή απρόβλεπτη. Και να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή τη φορά δεν θα χαϊδέψει αυτιά, δεν θα πέσει στην παγίδα τής σώφρονος τακτικής αλλά θα φτάσει στα άκρα.

Αντώνη Σαμαρά γίνε, επιτέλους, απρόβλεπτος

Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Λαό.

Μνημόνιο … Σαμαρά με τον Λαό

Σήμερα, ο Σαμαράς έχει μια μοναδική ευκαιρία που άλλοι θα παρακαλούσαν να την έχουν. Να αναδειχθεί μέσα από τα συντρίμμια της χώρας στον μεταρρυθμιστή ηγέτη της Ελλάδας.


Ο πόλεμος θα είναι ανελέητος, ειδικά μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Σαμαρά. Γι αυτό και πρέπει να αποκτήσει το δικό του υπερ-όπλο. Που δεν είναι άλλο από ένα … Μνημόνιο με το Λαό. Ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο που θα αναζωογονήσει την σχέση του με τον λαό και θα σφραγίσει την αυγή μιας νέας εποχής.

Το Τετράπτυχο ενός Συμβολαίου Σαμαρά με τον Λαό πρέπει να είναι: Ασφάλεια, Ανάπτυξη, Διαμόρφωση της Δημόσιας Διοίκησης, Τιμωρία Ενόχων

Ένα Συμβόλαιο πατριωτισμού, ευρωπαϊκής προοπτικής και φιλελεύθερης οικονομίας.

Ένα Συμβόλαιο εξόδου από την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις, που πρέπει να δίνει προτεραιότητα:

- Στην ασφάλεια του πολίτη (ενοποιώντας τα υπουργεία ασφάλειας του πολίτη και εθνικής Άμυνας) και δημιουργώντας έτσι και στις μεγάλες πόλεις και στην ύπαιθρο το αίσθημα ασφάλειας αλλά και ευνομίας. Μηδενική ανοχή στην παρανομία.

- Στην ανάπτυξη με στρατηγική. Τέλος στο μοίρασμα δις για κέντρα κατάρτισης ανέργων, δρόμους και υποδομές. Τέλος στο εκμαυλισμό των μικρομεσαίων με πεντοχίλιαρα επιδοτήσεων χωρίς προοπτική. Στοχευμένη ανάπτυξη στον τουρισμό , την γεωργική παραγωγή και την πράσινη ανάπτυξη.

- Ανασύνταξη του δημοσίου τομέα με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη , τη μείωση της γραφειοκρατίας και την μείωση του δημοσίου τομέα.

- Στην τιμωρία εκείνων που μας οδήγησαν μέχρις εδώ

Η πρόταση διακυβέρνησης που θα απορρέει από το Μνημόνιο με τους πολίτες θα πρέπει να είναι

- Ξεκάθαρη

- Με στόχους και χρονοδιάγραμμα

- Με τρίμηνη αξιολόγηση

- Με ομάδα υλοποίησης και με …λαϊκούς επιτρόπους ακριβώς στα πρότυπα του μνημονίου με τους δανειστές μας.

FactorX

Αυτό που πολλοί, έως πάρα πολλοί νιώθουν τον τελευταίο καιρό: ΑΠΟΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 ΑΠΟΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

















Με πρωτεργάτη, όπως φαίνεται, τον Άδωνη Γεωργιάδη που πρόσφατα εντάχθηκε στους κόλπους της Ν.Δημοκρατίας, θα γίνει αποΠΑΣΟΚοποίηση του κράτους, όταν και αν έρθει στην κυβέρνηση το κόμμα του κ. Σαμαρά. 

Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του. 

Στην ουσία είπε αυτό που πολλοί, έως πάρα πολλοί νιώθουν τον τελευταίο καιρό... Πρέπει να κυβερνήσει επιτέλους κάποιος αυτόν τον τόπο, αλλά όχι το ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτό δεν δύναται πια...

Δείτε τη δήλωσή του:

<<Ο Σαμαράς είπε ότι αν δεν υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση θα φτάσουμε ξανά κάποια στιγμή σε εκλογές όχι από δική του υπαιτιότητα. 

Δηλαδή τι είπε ο Σαμαράς που επίσης συμφωνώ; 

Είπε ότι έχουμε τρομακτικό κίνδυνο ακυβερνησίας. Και να σας πω πολύ απλά γιατί εγώ υπήρξα υπουργός αυτής της κυβερνήσεως και την έχω δει πώς λειτουργεί από μέσα, δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα με το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητικά πόστα. Ο λόγος που δεν μπορεί είναι γιατί ο βασικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι η αποΠΑΣΟΚοποίηση του κράτους.>>

Μη παίζετε την κολοκυθιά με την ημερομηνία των εκλογών;


Μη παίζετε την κολοκυθιά 
με την ημερομηνία των εκλογών;







Η κυβέρνηση του …αποτελεσματικού τεχνοκράτη εδώ και εβδομάδες συντηρεί μια επικίνδυνη αβεβαιότητα σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών.

Ο κ. Παπαδήμος κατά την ορκομωσία Μπαμπινιώτη, είχε πεί να κάνουμε λίγη ….υπομονή;

Ο εκπρόσωπός του μας είπε ο,τι θα το μάθουμε τη …Μεγάλη Εβδομάδα.

Τόσο δύσκολο είναι να μας ανακοινώσουν την ημερομηνία;

Εκτός και αν κρύβουν ή περιμένουν κάτι ή αναζητούν τρόπους για να …ετεροχρονίσουν τις εκλογές.

Το ρωτήσαμε και την περασμένη εβδομάδα:

Η αβεβαιότητα με την ημερομηνία των εκλογών έχει σχέση με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;

Πολύ θα εκτιμούσαμε μια απάντηση…

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι



 Δεν είμαστε όλοι ίδιοι










Ποιοι είναι Έλληνες πραγματικά ;

Γνωρίζουν οι ξένοι τι σημαίνει να είσαι Έλληνας ; και δεν εννοώ την φυλετική καταγωγή η την κληρονομική μας ταυτότητα. 

Εννοώ τον τρόπο συμπεριφοράς και της αντιμετώπισης της ηθικής πλευράς των πραγμάτων. 

Ένας μεγάλο ξενοδόχος στην Ρόδο πριν από πολλά χρόνια, άφηνε τους υπαλλήλους του απλήρωτους για 2-3 μήνες, ενώ αυτός κυκλοφορούσε με σπορ αυτοκίνητα και κρουαζιέρες με γκόμενες, ενώ παράλληλα, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, ανέβαιναν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και από κρατικές επιχορηγήσεις. 

Είναι αυτός Έλληνας ;;; 

Στον Έβρο, την δεκαετία του ’90 άνοιξαν πολλά μαϊμού εργοστάσια, για έναν και δυο μήνες και αφού πήραν τις επιδοτήσεις και το καυτό παραδάκι, άφησαν χιλιάδες υπαλλήλους στην πείνα και την ανεργία και πήραν τις επιχειρήσεις τους στα Σκόπια και την Βουλγαρία. 

Είναι αυτοί ΕΛΛΗΝΕΣ ;; 

Στην Θεσσαλονίκη πρόεδροι ομάδων έστηναν και πουλούσαν παιχνίδια σε ομάδες της Αθήνας, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οπαδοί να σπάνε τα κεφάλια αναμεταξύ τους, την ώρα που αυτοί κονομούσαν. 

Ήταν αυτοί Έλληνες ;;; 

Στην Κατερίνη, πρώην μπάτσος, έκανε διακομιδή από Αλβανούς μετανάστες και κάλυπτε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και τώρα με μια μικρή σύνταξη, έχει κινητή και ακίνητη περιουσία κάποιων εκατομμυρίων ευρώ, 

είναι αυτός Έλληνας ;;; 

Στην Αθήνα, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αστυνομικοί, υπάλληλοι του ΙΚΑ, γιατροί και λαμόγια, βγάζουν παράνομες άδειες σε αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και το αποτέλεσμα το ζείτε καθημερινά, είναι αυτοί Έλληνες ;;; και πόσα ακόμα να πω ;;; μαϊμού συντάξεις και επιδόματα, παράνομη διακίνηση αυτοκινήτων, εμπόριο λευκής σαρκός, παράνομα τιμολόγια αγροτικών και μη, εμπορευμάτων, μη απόδοση φόρου και εικονικές δηλώσεις και πόσα άλλα ακόμα …

Είμαστε άραγε όλοι αυτοί ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; 

Είμαστε αυτό που οι ξένοι νομίζουν, όταν μας συμπαραστέκονται ;;

ΟΧΙ δεν είμαστε …οι ξένοι συμπαραστέκονται στα φιλαράκια τους, που γνωρίζουν από τις διακοπές η από τις επαφές τους στο εξωτερικό. 

Από την άλλη πλευρά του εικονικού μας χαρακτήρα. Με αυτή την λογική, δεν είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες. Και δεν δέχομαι, ένα Γάλλο, έναν Γερμανό η έναν Άγγλο να λέει ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ..

Γιατί ο Έλληνας, είναι πολλά άλλα πράγματα, εκτός από τα παραπάνω. Που κανένας λαός στην Ευρώπη η ακόμα πιο πέρα, έχει και δικαιούται να έχει. Το ότι γίναμε ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ και η χώρα των παράνομων και των λεμονιών, η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά και μόνο στον λαό. 

Μην ξεχνάτε ότι τις Επαναστάσεις τις ξεκινούν κάποιοι πλούσιοι Ιδεολόγοι, αλλά τις πραγματοποιούν οι ξυπόλυτοι και οι πεινασμένοι. Και εμείς προς το παρόν, δόξα τον θεό, ακόμα ξυπόλητοι δεν είμαστε, αλλά ούτε και πεινασμένοι. ΑΚΟΜΑ..γιατί έτσι που πάμε, σε λίγο θα δοκιμαστούμε. Και τότε θα φανεί αν είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ η ΟΧΙ. 

Με τις πράξεις μας και με τις μάχες μας για την επιβίωση, όχι μόνο της ζωής μας, αλλά και του Έθνους.

Διότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν, είναι και θα είναι μαχητές, ντόμπροι, φιλότιμοι και γενναίοι. Και τότε ναι, θα είμαστε και εμείς και οι ξένοι ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Δεν αποκλείει την απόσυρση της τροπολογίας για τα βυτιοφόρα ο Μάκης Βορίδης

Δεν αποκλείει την απόσυρση 
της τροπολογίας για τα βυτιοφόρα 
ο Μάκης Βορίδης





Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την τροπολογία για τα βυτιοφόρα άφησε ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του να εντάξει σε καθεστώς «επιλεκτικής προστασίας» στους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ANT1, ο κ. Βορίδης απέδωσε τον θόρυβο που προκλήθηκε σε προεκλογικά παιχνίδια, υποστηρίζοντας πως «σε καμία περίπτωση δεν κλείνει το επάγγελμα των βυτιοφορέων».

Όπως είπε, «όποιος θέλει αύριο το πρωί μπορεί, καταθέτοντας ένα παράβολο χιλίων ευρώ, να εκδώσει άδεια φορτηγού δημόσιας χρήσης ή βυτιοφόρου» και πρόσθεσε ότι «με τη συγκεκριμένη τροπολογία θέλησα απλώς να βάλω φραγμό στη μετατροπή των παλαιών αδειών κατά τη μεταβίβασή τους από άδειες μεταφορών σε άδειες βυτιοφορέων».

Aυτοί που έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα “άρπαξαν”


Tο ΠΑΡΟΝ αποκάλυψε 
ότι αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ 
στην Ελλάδα, τα “άρπαξαν”…
  
 Και αντί να έχει πέσει το πολιτικό σύστημα (ή να βρίσκεται ο εκδότης με βραχιολάκια βρε αδελφέ αν συκοφαντεί) ουδείς ΜΑ ΟΥΔΕΙΣ έβγαλε άχνα. Γεγονός που στην ουσία επιβεβαιώνει την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη. Με μαεστρικό τροπο δοσμένη, για να φανεί ότι υποκινείται από την Goldman Sachs…
Θα αναμείνουμε και αύριο τυχόν αντιδράσεις από τα καθεστωτθκά ΜΜ”Ε” που μας βομβάρδισαν εκείνη την εποχή υπέρ του σωτήριου μνημονίου. Κοινώς, ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
Άρα και η σιωπή τους εύγλωττη.
Σε λίγες ώρες το ρεπορτάζ για την αποκάλυψη και ποιός (πολιτικό πρόσωπο πρωτοκλασάτο) κελάηδησε. Μα το σημαντικότερο: εάν τα άρπαξαν αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ, πως είναι δυνατόν να μιλούμε ακόμα για “μνημόνια”; Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και αλώβητοι ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ (υπάλληλος του ΔΝΤ) με τους πολιτικούς του προϊσταμένους.
Οι πύλες όμως ανοίγουν…
 
Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι...»
Κωστής Παλαμάς