ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 ΒΡΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ!!!

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 
ΒΡΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ!!!










Νόμιζαν ότι μπορούν να μας "φιμώσουν" αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι 
νόμιζαν ότι πλησιάζοντας κάποιους "συνεργάτες" μας θα κατάφερναν να μας τη φέρουν εκ των έσω αλλά και εκεί μας βρήκαν μπροστά τους.

Πίστεψαν ότι μπορούν να μας αφήσουν "άστεγους" αλλά εμείς ήδη βρήκαμε τόσο διαδικτυακή (makeleio.gr) όσο και τηλεοπτική στέγη την οποία και θα ανακοινώσουμε σύντομα..

Σας αποκαλύπτουμε ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23.45 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 22.00...

Επιστρέφουμε πιο δυνατοί!!!

Τόσο διαδικτυακά όσο και τηλεοπτικά!!!!

Ήμουν σοσιαλιστής και δεν ανεχόμουνα την βαρβαρότητα. Δυστυχώς πέταξε ο σοσιαλισμός και μου έμεινε η βαρβαρότητα.


Συμπολίτες μου σας λυπάμαι, 
αλλά καλά να πάθετε…




Θυμάμαι τον παλιό κακό καιρό, τότε με την επάρατο δεξιά, όταν οι διάφοροι σοσιαλιστές σύντροφοί μου συνδικαλιστές, έκαναν απεργίες, αν τολμούσε κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης να σκεφθεί, έστω φωναχτά, για κάποιες υποτυπώδεις μεταρρυθμίσεις, στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στους μισθούς, στις συντάξεις. 

Κατέβαζαν τους διακόπτες, έκλειναν τα σχολεία, τα νοσοκομεία, έδεναν τα πλοία στα λιμάνια, σταμάταγαν τις συγκοινωνίες. 
Διέλυαν την ζωή στις πόλεις και κυρίως στην Αθήνα, έσπαγαν ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους, και με την πρόθυμη συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε. αναδείκνυαν τον βαρβαρισμό της δεξιάς. 

Οι μπατιρημένοι καναλάρχες εξυμνούσαν τον Παπανδρέου ως τον Μεσσία της Ελλάδος, που η άνοδός του στην εξουσία, θα «λύτρωνε» τον λαό από τα «δεινά» και παράλληλα θα γέμιζε τα ταμεία τους με νέα δάνεια, για να επιβιώσουν. 

Αν η επάρατη δεξιά τολμούσε να κάνει πράξη κάποια ανώδυνα μέτρα, όπως παραδείγματος χάρη να δώσει αύξηση στους εργαζομένους ενός ευρώ την ημέρα, ἤ να μετακινήσει κάποιο υπάλληλο από τον δεύτερο, στον τρίτο όροφο κάποιας υπηρεσίας, γινόταν ο κακός χαμός. 

Απεργία για ψύλλου πήδημα.

Σήμερα που τα αφεντικά τους βρίσκονται στην κυβέρνηση, απολύουν χιλιάδες εργαζομένους, μειώνουν μισθούς και συντάξεις κατά 30 έως 40%, επιβάλλουν φόρους που οι εξαθλιωμένοι πλέον πολίτες-υποζύγια δεν μπορούν να πληρώσουν, οι κινεδιζόμενοι συνδικαλιστές, διαθέτοντες «πυγὴν μεγάλην, πόσθην μικράν» (Αριστοφάνης, Νεφέλαι), έχουν σκύψει στα τέσσερα, και δεν βγάζουν άχνα. 

Στους παπανδρεϊκούς χρόνους που ζούμε, πέταξε ο ψύλλος και έμεινε το πήδημα. 

Αν ήμουν κακός θα έλεγα καλά να πάθουν, αν ήμουν δεξιός θα έλεγα ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. 

Δεν είμαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ήμουν σοσιαλιστής και δεν ανεχόμουνα την βαρβαρότητα. 

Δυστυχώς πέταξε ο σοσιαλισμός και μου έμεινε η βαρβαρότητα. 

Και με αυτήν, από εδώ και μπρός θα πορεύομαι…

Στάθης




ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Επικίνδυνα παιχνίδια 

παίζουν με τις εκλογές





Περίεργα παιχνίδια άρχισε να γίνεται φανερό ότι παίζουν με την διενέργεια των εκλογών οι εγχώριοι  της  συγκυβέρνησης σε συνεργασία με τους δανειστές μας.

Ενώ υπάρχουν συζητήσεις εδώ και ένα μήνα για συγκεκριμένες ημερομηνίες (29 Απριλίου ή 6 ή 13 Μαϊου), μέχρι και σήμερα ήτοι ένα μόλις μήνα πριν τις ημερομηνίες αυτές, όλοι μιλάνε με γρίφους, υπονοούμενα και χρησμούς. 

Οι αρχηγοί των μνημονιακών κομμάτων της  συγκυβέρνησης, ειχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παπαδήμο για το θέμα των εκλογών και όμως μετά τις συναντήσεις παρουσιάστηκαν σφίγγες, χωρίς ούτε λέξη για τη συζήτηση και την ημερομηνία των εκλογών. 

Συγχρόνως Γερμανοί και τρόικα εχουν εξαπολύσει μια συντονισμένη και διαρκή αρνητική αναφορά στο μέλλον της Ελληνικής οικονομίας, λίγες μόνο ημέρες από την ψήφιση του δεύτερου πακέτου διάσωσης. 

Τι για τρίτο πακέτο που θα χρειαστεί δεν είπαν, τι για νέα σκληρά μέτρα που θα χρειαστούν, για ταμπού απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων που πρέπει να ξεπεράσουμε, για μισθούς που πρέπει να φτάσουν στα 150 ευρώ και άλλα πολλά. Και φυσικά δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την επιθυμία τους, νικητές στις εκλογές.

Όμως δεν είναι εύκολα κατανοητό το παιχνίδι που παίζεται, αφού αυτές οι δηλώσεις που κάνουν οι ξένοι είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης νερό στο μύλο των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων και καταστροφή για τα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης. 

Γιατί λοιπόν το κάνουν ; Ένα μόνο λόγο σκεφτόμαστε : θέλουν να εκβιάσουν τους  εγχώριους συνεταίρους τους να μην κάνουν εκλογές και με την μέθοδο αυτή τους οδηγούν σχεδόν σίγουρα στην απόφαση αυτή αφού με τις προεκλογικές συνθήκες που δημιουργούνται τα «κουκιά» δεν βγαίνουν. 

Κι όταν λέμε δεν βγαίνουν εννοούμε ότι δεν είναι δυνατή η συνέχιση της κατοχικής συγκυβέρνησης μετεκλογικά, αφού δεν θα υπάρχει η απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

Γιατί η συνέχιση της συγκυβέρνησης και μετά τις εκλογές είναι πλέον η βέβαιο ότι όχι μόνο είναι προσυμφωνημένη αλλά και εγγράφως δεσμευτική προς τους δανειστές.

Όμως και οι δύο πλευρές, ξένοι και εγχώριοι, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον κυρίαρχο λαό που ότι και να κάνουν και ότι κι’ αν σοφιστούν και δοκιμάσουν, θα μείνει κυρίαρχος και όταν ξεσπάσει η λανθάνουσα κοινωνική οργή, το τσουνάμι που θα προκύψει θα τους πνίξει.

Απίστευτη γελοιοποίηση της Βουλής

Περισσότερες από 60 τροπολογίες 
σε ένα 24ωρο!







Σε νομοθετική παιδική χαρά έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η Βουλή, λόγω των επικείμενων εκλογών, καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!

Είναι ενδεικτικό ότι σε διάστημα επτά εργάσιμων ημερών, από την περασμένη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τρίτη, θα ψηφιστούν πέντε νομοσχέδια, των οποίων η βασική αρχή αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Το γεγονός όμως ότι διανύουμε ήδη μια όψιμη προεκλογική περίοδο, δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων να εντάξουν τροπολογίες -άσχετες τις περισσότερες φορές με το αντικείμενο του αρχικού νομοσχεδίου-, προκειμένου να ικανοποιήσουν συμφέροντα υποστηρικτών, επιχειρηματιών και ψηφοφόρων!

Ειδικότερα, το τελευταίο 24ώρο έχουν κατατεθεί συνολικά 60 τροπολογίες σε τρία νομοσχέδια, νούμερο πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το επιτελείου του νομοθετικού έργου της Βουλής, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού του υπουργείου Περιβάλλοντος στην Ολομέλεια κατατέθηκαν συνολικά 27 τροπολογίες (βουλευτικές και υπουργικές).

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο δεν έχει προλάβει ακόμα να μπει στην Ολομέλεια, καθώς συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή έχει δεχθεί έως τώρα περι τις 17 τροπολογίες και έπεται