ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Τζουμάκας καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ο Τζουμάκας καταγγέλλει νοθεία 
στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Απο Κωνσταντίνο 

Επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ:


- για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών,

- για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου

- για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .

Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης Ιστορίας της χώρας.

Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια. Το 2007 δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια. Επίσης, δεν παρέχονταν φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας -πολύ περισσότερο τώρα που μόνο το ένα εκ των δύο ψηφοδελτίων ήταν τυπωμένο- Το 2007 δίνονταν φάκελοι.

Δεν εδίδετο απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών για να μπορεί να «φουσκωθεί», εκ των υστέρων το αποτέλεσμα. Το 2007 εδίδετο απόδειξη και τηρείτο ονομαστικός κατάλογος για την συνδρομή. 

Περιέφεραν ψηφοφόρους σε περιοχές της Αθήνας.
 
Μεθόδευση προκειμένου να προστεθούν ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα αποτέλεσε και η μη τήρηση ονομαστικών καταλόγων των ψηφισάντων. Το 2007 τηρούνταν ονομαστικοί κατάλογοι. ψηφισάντων. 

Συγκεκριμένα, έγκυρο θα πρέπει να είναι μόνο ένα αποτέλεσμα που θα περιλαμβάνει ονομαστικούς καταλόγους ψηφισάντων κατά Νομό και εκλογικό κέντρο. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι, προκειμένου να «προστεθούν» εκ των υστέρων ψηφοφόροι «μαϊμού» στους υπολογιστές.

Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. .

Τώρα τον αριθμό των ψηφισάντων θα τον προσδιορίσουν οι καλπονοθείες και οι μεθοδεύσεις μέσω των κομπιούτερ.

Αυτή δεν είναι πολιτική αρχών, είναι συνέχεια αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων. Αυτά δεν μπορούν να αποτελούν πολιτικές κατακτήσεις, όπως και η ανακήρυξη ενός υποψηφίου ως αρχηγού, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Στο ΠΑΣΟΚ η κρίση θα συνεχίζεται. Γιατί η χώρα χρειάζεται προοδευτική πολιτική ηγεσία και προοδευτική πολιτική εξόδου από τη κρίση που οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα αποτυχημένα μνημόνια, συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά που αποτελεί βέβαιη συνταγή για τη διαιώνιση της κρίσης και την αδιέξοδη πολιτική στη χώρα καθώς και η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων για να επανακτήσουν εισοδήματα και δικαιώματα και των ανθρώπων του επιχειρείν για να συγκροτήσουν επιχειρήσεις στο χώρο της πραγματικής οικονομίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των προοδευτικών ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και των Ελλήνων πολιτών γενικότερα, γνωρίζει ότι ο μονόδρομος είναι ένας: Η οργάνωση και η συνέχιση των αγώνων για δημοκρατία, δικαιώματα, εργασία, παραγωγή, δημιουργία και αξιοπρεπή διαβίωση.





ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕ…











Φίλος και  συνεργάτης  παρακολουθεί από κοντά την εκλογική διαδικασία και μεταδίδει σε διαρκή ανανέωση λεπτό προς λεπτό τα τεκταινόμενα: 

2.23 : Σύσκεψη αυτή τη στιγμή Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου για τα νούμερα 

2.05 : Με πούλμαν πήγαν από το ΙΚΑ Καλλιθέας να ψηφίσουν

1.58: Ουρές στο εκλογικό τμήμα της Siemens

1.42: O Παπανδρέου έκανε σαρδάμ όταν ψήφισε και ψήφισε τον εαυτό του

12.50: Πάνε οι ηλικιωμένοι να ψηφίσουν, γιατί τους μετράει την πίεση προσωπικά ο Βενιζέλος


12.25 : Αυτή τη στιγμή ο μόνος που έχει ρευστότητα στην Ελλάδα είναι το ΠΑΣΟΚ

11.45: Πολύς κόσμος πάει να ψηφίσει. Τελικά αντί για κάλπες με τα 2 ευρώ, έχουν βάλει φρουτάκια και τρέχουν να παίξουν όλοι #pasok

11.20: Έκτακτο: Ο Παπουτσής έριξε δακρυγόνο στην κάλπη

10.48: Το χρήμα δεν κρύβεται τελικά. Ψήφισε ο Άκης και έδωσε 2 εκατομμύρια ευρώ

10.40: Ο Παπανδρέου προσερχόμενος να ψηφίσει ζήτησε δημοψήφισμα με θέμα 2 ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ 


10.29: Στο ΟΑΚΑ το Ελ Κλάσικο και στο ΠΑΣΟΚ το Ελ Κλάσιμο

10.19: Το ‘πα και θα το κάνω. Θα πάω αργά , όπως τις λαϊκές, γιατί πιστεύω ότι θα ρίξουν τις τιμές από 2 ευρώ

10.15: Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές ΠΑΣΟΚ. Ψήφισε πριν λίγο και ο Ιμπαγάσα

10.05: Έκτακτο: σφήνωσε ο Βενιζέλος στο παραβάν, κλήθηκε η Πυροσβεστική

10.01: Ο Παπανδρέου είναι στην Σκιάθο και θα ψηφίσει με τηλεδιάσκεψη

9.52: Πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ψηφοφορία Χρυσοχοΐδη, που δεν μπορούσε να διαβάσει το λευκό

9.24: Το πρώτο έξιτ πολ:Βενιζέλος 18%, Μπένι 21,5%. Όλον ΠΑΣΟΚ 2,3%, Αρχίζουμε 23,4 %, Ξαφρίζουμε 100%, ΔΕΗ 357%, Δεν έκλεψα, δεν απαντώ 78%

8.53: Δεν ξέρω τι να ψηφίσω σήμερα. Γκόντζο για τη μετάδοση της Νόβα ή Γέμελο;

8.19: Σε όλα τα τμήματα υπάρχουν μηχανήματα ανίχνευσης γνησιότητας κερμάτων

8.02: Παρακαλούμε οι ψηφοφόροι να μην ξεχνάνε, ότι δεν χρειάζεται ταυτότητα στα εκλογικά τμήματα , αλλά λογαριασμός ΔΕΗ


7.58: Το εκλογικό τμήμα που ψηφίζω είναι ταβέρνα, λέγεται 5 ΑΔΕΛΦΙΑ , αλλά δεν έχει μέσa ούτε έναν πελάτη

7. 32 : Εγώ πάντως κέρδισα το 5χίλιαρο της Real News και πάω να ψηφίσω 2500 φορές

7.29: Έχω ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής έχουν εισπραχθεί στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ 28 ευρω

7.00 Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από της ανατολής μέχρι της δύσεως του ηλίου του ΠΑΣΟΚ

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ..............

Αρχίζουμε;Τελειώσατε!

Αρχίζουμε;
Αμ δε!
Αχ μικρέ μου Τυρανόσαυρε Μπένι…
Όση αβάντα κι αν σας προσφέρουν τα ΜΜΕ η αλήθεια είναι μία και πικρή (για σας): Τελειώσατε!

Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση και να μην εκλεγεί;


Έχουν πλάκα οι Πασόκοι!

Ψηφίζουν λες και είναι….εθνικές εκλογές!

Ο Βενιζέλος δήλωσε οτι το «ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»!

Αλήθεια, μέχρι τώρα που ήταν;

Είπε, επίσης, ότι «το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του»!

Πότε, που, πώς και γιατί την έχασε;

Ο Γιώργος, από την άλλη πρόσθεσε σήμερα είναι «Η ώρα του πολίτη, να παλέψουμε ο καθένας μας, με τις δικές μας δυνάμεις, να αλλάξουμε αυτή τη χώρα!»

Μέχρι σήμερα, τι έκαναν;

Τέλος, μερικοί γραφικοί δίνουν και το ποσοστό με το οποίο θα εκλεγεί ο Βενιζέλος!

Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση και να μην εκλεγεί;

Όσον, αφορά στη συμμετοχή: Το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές πήρε περίπου 3 εκατομμύρια ψήφους. Ε, το 10% δεν θα πάει να ψηφίσει;

Να …. οι 300.000 χιλιάδες!

To sms της ... ντροπής!



To sms της ... ντροπής!
















Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 


Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της Κυριακής έστειλαν το παρακάτω μήνυμα (στο κινητό) σε πολλούς εξ ημών.
«Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για την δημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθεια. Εκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε ζωή στην ελπίδα!!!!»
Στο παραπάνω μήνυμα το νόημα της κάθε λέξης εδώ και καιρό έχει καταπατηθεί βάναυσα από όλους αυτούς τους “τύπους” οι οποίοι συνεχίζουν να υποτιμούν την μνήμη, την νοημοσύνη και το κυριότερο την συσσωρεμένη οργή που μας έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια!
Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριοι; Αυτή που την επιβάλλεται με τα όργανα καταστολής ή αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να διορίσεται ερήμην μας και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ένα ανδρείκελο για πρωθυπουργό ο οποίος όπως είναι γνωστό φέρει μεγάλες (ίσως και ποινικές) ευθύνες για τα σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού μας!
Για ποια ανανέωση κάνετε λόγο αφού εδώ και 30 χρόνια ανακυκλώνεται τους εαυτούς σας και σήμερα αντί να είστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι έχετε το απύθμενο θράσος να μας υποσχόσαστε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας!
Αλήθεια!... για ποια αλήθεια μιλάτε; Αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να οδηγείτε τις στημένες εξεταστικές της Βουλή σε πορίσματα απαλλαγής ή στο παραμύθι της δήθεν προστασίας των προσωπικών δεδομένων που σας επέτρεψε να κρύψετε ποιοι από εσάς έχετε κατατεθειμένα τεράστια χρηματικά ποσά στην Ελβετία. Ποσά που σίγουρα τα περισσότερα είναι προϊόντα μιζών και δωροδοκιών από τις ύποπτες και παράνομες δραστηριότητες σας.
Α! … εκλέγουμε! … τι αστείο!... σας παρακαλώ διαβάστε στο λεξικό την ερμηνεία της λέξης και μετά αλλάξτε την με την λέξη επιβάλουμε ή διορίζουμε!

Τέλος μιλάτε για ελπίδα και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ΝΤΡΟΠΗ σας μια και υποδουλώσατε με τις αποφάσεις σας την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες νέους ανθρώπους τους οποίους  σπρώχνεται στην φυγή και την αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό αφού εδώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις (αντιφατικές ...  λόγω των μέχρι τώρα πεπραγμένων του) δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ο οποίος αν και μοναδικός υποψήφιος (και με μεγάλες παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία) φοβάται μήπως βγει … δεύτερος!





Τo βρόμικο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την Αστυνομία

Τo βρόμικο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ 
για την Αστυνομία






















Λίγες μέρες πριν από την παραίτηση του από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αλήθεια για πόσο καιρό ακόμα τα υπουργεία θα έχουν τους γελοίους τίτλους που είχε δώσει ο ΓΑΠ;) ο Χρήστος Παπουτσής σε συνεργασία με το άλλο «αστέρι» της Ιπποκράτους τον Καρχιμάκη, είχαν δρομολογήσει τις τακτικές κρίσεις στην Αστυνομία. Καταλαβαίνετε, τώρα τις κρίσεις θα έκαναν Παπουτσής και .....
Καρχιμάκης!

Οι κρίσεις ματαιώθηκαν, ως γνωστόν, ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά προς τον Πρωθυπουργό Παπαδήμο.

Όμως, με την μετακίνηση στην Κατεχάκη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αρχίζουν πάλι να αναζητούν τρόπους να προχωρήσουν τις κρίσεις. Ο λόγος είναι προφανής: Θέλουν να συνεχίσουν να ελέγχουν την Αστυνομία και επί επόμενης κυβέρνησης.

Στόχος τους, με τις κατάλληλες αποστρατείες όλα τα ανώτατα κλιμάκια να καλυφθούν από αξιωματικούς που μπήκαν στο Σώμα από το 1981 και μετά, για τα φρονήματα των οποίων κανείς στην Ιπποκράτους δεν αμφιβάλει. Άλλωστε όλη η Ελλάδα γνωρίζει με τι …αντικειμενικά κριτήρια γινόταν οι προσλήψεις στην Αστυνομία τα πρώτα χρόνια της «Αλλαγής».

Όπως έχουμε ήδη γράψει, τις προάλλες ο Χρυσοχοΐδης σε συνάντηση που είχε με ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας είπε ότι ο σχεδιασμός του είναι μακράς πνοής και έχει ορίζοντα τετραετίας, υπονοώντας ότι θα παραμείνει εκεί και μετά τις εκλογές. Ήδη, ο κ. Χρυσοχοΐδης τοποθέτησε τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Νασιάκο, Διευθυντή του Γραφείου του! Τώρα πώς θα συνυπάρξουν δυο πρώην αρχηγοί σ’ ένα υπουργείο, είναι ένα θέμα!


Τι σχεδιάζουν

Το σχέδιο Παπουτσή-Καρχιμάκη, το οποίο φαίνεται να υιοθετεί και η νέα ηγεσία προβλέπει «μαζικές εκκαθαρίσεις» στις ανώτατες θέσεις της ιεραρχίας:

- Από τους Αντιστρατήγους που υπηρετούν σήμερα, θα παραμείνει μόνον ένας και θα αποστρατευθούν οι άλλοι 4

- Από τους 20 υποστρατήγους, προάγονται 4, αποστρατεύονται 14 και παραμένουν μόνον 2

- Από τους 65 Ταξιάρχους, παραμένουν 3, προάγονται 18 και αποστρατεύονται 44!

- Τέλος θα προάγουν 60 Αστυνομικούς Διευθυντές σε Ταξιάρχους με μια απίστευτη βουτιά στην Επετηρίδα!

Όπως, μας έλεγε έμπειρος αξιωματικός, αυτές δεν είναι κρίσεις αλλά «η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»! Σύμφωνα με τον ίδιο, το «βαθύτατο ΠΑΣΟΚ θα αλώσει πλήρως την Αστυνομία»!

Οι παρελάσεις ως άλλοθι

Επειδή, όμως, τα σχέδια της Ιπποκράτους ναυάγησαν, όπως προαναφέραμε, τι νομίζετε ότι σκέφθηκαν οι τεράστιοι εγκέφαλοι; Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες περιμένουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


Αν υπάρξουν γενικευμένα έκτροπα και η αστυνομία δεν καταφέρει είτε να αποτρέψει την εκδήλωσή τους, είτε να ελέγξει την έκταση τους, τότε θα ζητηθεί η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, αλλά και των άλλων υπευθύνων.

Με αυτό το πρόσχημα θα προχωρήσουν αιφνιδίως σε έκτακτες κρίσεις, τις οποίες πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποτρέψει ο πρόεδρος της ΝΔ γιατί θα φανεί στα μάτια του κόσμου ότι υπερασπίζεται «αποτυχημένους αξιωματικούς». Ο Χρυσοχοΐδης θα ενδυθεί τον μανδύα του υπερμάχου της τάξεως και της ανανέωσης και η ΝΔ υπέρ της διατήρησης των… «αποτυχημένων».

Αυτά σε όσους κοιμούνται μακαρίως πιστεύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Αντίθετα σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ… ενισχύουν τις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών.


Ας τα έχουν υπόψιν τους εκεί στη Συγγρού. Γιατί το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παραμείνει και να διαχειρίζεται την εξουσία και μετά τις εκλογές και με οποιαδήποτε Κυβέρνηση!

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυο φίλοι παραμονή των εκλογών. 
Λέει ο ένας στον άλλον: 
- "Τι θα ψηφίσεις;" 


- "Πασοκαρα." 
- "Γιατί ρε;" 
- "Μα έφτιαξε το μετρό και το αεροδρόμιο με τριπλάσιο προϋπολογισμό. 

- "Κοροϊδεύει τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, κλέβει τον απλό κοσμάκη", του απαντάει ο άλλος. 

- "Μα όλα αυτά που μου λες είναι αρνητικά. Γιατί το ψηφίσεις;" 
- "Ε απλούστατα είμαι και εγώ ένας από 
αυτούς που τα τρώνε

ΠΑΣΟΚ : Οι άσσοι της προπαγάνδας


Εσωκομματικές εκλογές σωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ
 Οι άσσοι της προπαγάνδας






Εκεί στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι είναι ανώτεροι στην προπαγάνδα. Δεν πιάνονται. Γιατί το λέμε αυτό; Παρακολουθούμε στα ΜΜΕ από πολύ πρωϊ σήμερα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή του μοναδικού υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν κολλάει με την όλη πολιτική ατμόσφαιρα.

Δεν είναι λογικό, έπειτα από αυτό που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, να υπάρχουν πολίτες που το είδαν στον ύπνο τους να πάνε πρωϊ πρωϊ να δώσουν 2 ευρώ και να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο αυτού του καταστρεπτικού κόμματος!!!Τόσο πρωί… δεν προσέρχεται ο κόσμος ούτε στις βουλευτικές εκλογές…

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις σκηνές προσέλευσης.

Οι εικόνες αυτές βάζουν σε υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους οργανωμένους και πιστούς ακόμα οπαδούς του πρωϊ πρωϊ στις κάλπες ώστε να δώσει την εικόνα του λαϊκού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτή η εικόνα να αποτελέσει κράχτη για τα αποστασιοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ ώστε να προσέλθουν αργότερα.

Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν πάνω από 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω.

Ήδη πολλά ΜΜΕ διαδίδουν ότι υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά τμήματα. Υποτίθεται δηλαδή ότι εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Είπαμε, οι άνθρωποι είναι άσσοι στην προπαγάνδα….

Πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;

Λουδοβίκος... Βενιζέλος: Εγώ σας έσωσα!!!...
πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; 
Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;




















Λουδοβίκος... Βενιζέλος: Εγώ σας έσωσα!!!...πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;

Όλα τα είχαμε οι… Λουδοβίκοι της πολιτικής μας μάραναν. Διότι αν αληθεύουν όσα φέρεται να έχει πει ο Β. Βενιζέλος στο περιοδικό «Informer» τότε έχουμε να κάνουμε με απίστευτα αλαζόνες που είναι όμως και άσχετοι.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο κ. αντιπρόεδρος έκανε δήλωση λέγοντας: «Πάλι καλά που είμαι εδώ» προφανώς υπονοώντας ότι αν αυτός δεν ήταν εδώ μπορεί και να είχε διαλυθεί η χώρα. Ή ότι αν δεν ήταν την παρούσα φάση αυτός υπουργός θα ζητιανεύαμε για λεφτά αφού θα είχαμε χρεοκοπήσει.

Μια άλλη δήλωσή του είναι ότι «Αν δεν ήμουν εγώ μια κοινωνική έκρηξη θα είχε συμβεί». Εκτός ότι αφήνει αιχμές για τους προκατόχους του, εκτός ότι θεωρεί εαυτόν σωτήρα της πατρίδας, τι πιστεύει δηλαδή; Ότι ο κόσμος συγκρατείται γιατί βλέπει το Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών; Με τόσα ψέματα που έχει πει μάλλον αν τον δουν μπροστά τους θα ξεσηκωθούν. 

Εδώ οι πολίτες ακούνε ότι θα δώσει συνέντευξη και κλείνουν τις τηλεοράσεις διότι πιστεύουν ότι θα ανακοινώσει νέα μέτρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος έχει πει αρκετές φορές σε στενούς συνεργάτες του ότι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι η χώρα του θα μπορούσε να ζήσει έναν κοινωνικό εμφύλιο, ενώ μια κοινωνική έκρηξη αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη του. Μερίδιο ευθύνης όμως για μια ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη επιρρίπτει στα ΜΜΕ επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά το λάθος που κάνουν οι δημοσιογράφοι όταν παρακινούν τους πολίτες να μην πληρώνουν τους έκτακτους φόρους.

Φταίνε τα ΜΜΕ δηλαδή που ο κόσμος θα βγει και θα τους πάρει με τις πέτρες. Δε φταίνε τα άδικα μέτρα, ούτε ο ίδιος που δεν μπορεί να προβλέψει σωστά ούτε ένα οικονομικό μέγεθος.

Ο Β. Βενιζέλος είναι γνωστό ότι είναι αμετροεπής, ότι χύνει την καρδάρα με το γάλα γιατί δεν μπορεί να… βάλει γλώσσα μέσα, που λέει κι ο λαός. Το επιβεβαίωσε όταν πήγε στο Ζάππειο να πανηγυρίσει την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Το επιβεβαιώνει με τις συνεχείς δηλώσεις του για την οικονομία ή με τη συμπεριφορά του απέναντι σε δημοσιογράφους που «τολμούν» να του κάνουν δύσκολες ερωτήσεις.
Το ξαναεπιβεβαιώνει με τα όσα λέει στο περιοδικό.

Όμως, ο κόσμος έχει βαρεθεί το ύφος χιλίων καρδιναλίων και την αλαζονική συμπεριφορά. Κι ο Βενιζέλος, μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση θα πληρώσει σύντομα τη συμπεριφορά του απέναντι στον ελληνικό λαό.




Ψήφισε τον εαυτό του ο Βενιζέλος, 

δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα.!




Στη χαρά της Μοναρχίας!!! Πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 87%!


Στη χαρά της Μοναρχίας!!!






Στο δημοψήφισμα που έκανε η χούντα το 1968 - για να επιβάλει το χουντικό ...“Σύνταγμα” – είχαν τρία (3) ψηφοδέλτια. Το ΝΑΙ , το ΟΧΙ και το ΛΕΥΚΟ.

Το κυριότερο; Είχαν φάκελο για να βάλεις μέσα το ψηφοδέλτιο που ήθελες. Και ο φάκελος είχε σφραγίδα και έβαζε μονογραφή ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής πριν το ρίξεις στην κάλπη.

Μετά οι χουνταίοι πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 93%!

Το ίδιο έκανε η χούντα και με το “Δημοψήφισμα” του 1973 για τη ....
κατάργηση της Βασιλείας. Είχε πάλι τρία ψηφοδέλτια και φάκελο με σφραγίδα που μετά τον μονόγραφε ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής, πριν το ρίξεις στη κάλπη.

Μετά οι χουνταίοι πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 87%!

Καταγγέλλεται ότι ''στη χαρά της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ'', δεν έχουν προμηθεύσει με φακέλους και θα ρίχνει χύμα ο καθένας -χωρίς φάκελο- ότι ψηφοδέλτιο θέλει για να εμφανίσουν δεκάδες ανύπαρκτα ψηφοδέλτια προσθέτοντας στους υπολογιστές χιλιάδες ανθρώπους ότι δήθεν ψήφισαν. Πάλι η νοθεία!

Πάλι θα πετάξουν τις κάλπες -ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Τ0 1968 ΚΑΙ ΤΟ 1973- και θα βγάλουν αποτελέσματα από τα κομπιούτερ -ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ- και ενώ δεν θα έχουν ψηφίσει ούτε τριάντα χιλιάδες θα ανακοινώσουν ότι ψήφισαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 200 χιλιάδες και ότι έλαβε ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ 85%!!!

Αν τώρα προμηθεύσουν με φακέλους, πάλι ΝΟΘΕΙΑ προσθέτοντας ανύπαρκτους ψηφοφόρους στους υπολογιστές!



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!