ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

E-MAIL:ΠΡΟΣ ANTINEWS

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΥΑ


Antinews: «Αγαπητοί φίλοι του Αntinews, Είμαι από αυτούς που έως και χθές το βράδυ σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να διαγραφώ από την Ν.Δ μετά από την απόφαση του Προέδρου να στηρίξει το μνημόνιο. Σήμερα με πιο καθαρή σκέψη χωρίς φυσικά να έχω αλλάξει άποψη σημειώνω τα παρακάτω:

1) Είναι διαφορετικό να είσαι Αρχηγός μιας μεγάλης παράταξης εξουσίας ( τα αριστερά κόμματα είτε το θέλουμε είτε όχι δεν είναι κόμματα εξουσίας ) και διαφορετικό να είσαι Βουλευτής.

2) Εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε να είμαστε ψηφοφόροι αυτής της μεγάλης παράταξης , δεν μας το επέβαλε κανείς με το ζόρι.

3) Κάνοντας μια βόλτα σήμερα το πρωί σε στέκια δεξιών ( και σκληρών μάλιστα) διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία συμφώνησε με τις επιλογές του Προέδρου.

4) Δεν πρέπει όμως σε καμιά περίπτωση να λιθοβολούμε σε αυτό το site αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ. Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ ήταν μια δύσκολη απόφαση. Οπως επίσης διαφωνώ κάθετα με τα παρόν και τις απουσίες., γιατί στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ( κ. Μ.Κεφαλογιάννη)

5) Διαφώνησα πολλές φορές internetika με πολλούς αρθρογράφους του antinews, όπως επίσης και με τον φίλο μου τον Φαήλο, όμως και σε αρκετά συμφωνώ.

6) Άκουσα προσεκτικά τον Πρόεδρο αυτές τις ημέρες και στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην Βουλή , και παρατήρησα ότι ζοριζόταν πολύ , δεν του έβγαινε εύκολα το ΝΑΙ στο μνημόνιο ( σε αντίθεση με το μπουλντόκ τον Βενιζέλο που μιλούσε λες και ήταν ο Σόιμπλερ), και τον δικαιολογώ σε πολλά σημεία για τις αποφάσεις του.

Κλείνοντας θα πω μόνο δύο λέξεις . Να έχετε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο.

ΣΗΜ: Για όσους πούν ότι οι απόψεις μου είναι κωλοτούμπες λέω μόνο το εξής: εάν ήμουν Βουλευτής θα ψήφισα ΟΧΙ»

Κάθε σχόλιο περισσεύει σε αυτό…

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: "ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ!"

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:
 "ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ!"



Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega , εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης , εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους υπερψήφισε την νέα δανειακή σύμβαση. 

Υποστήριξε πως ήταν η κρισιμότερη ψηφοφορία στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας και πως ουσιαστικά δεν υπήρχε δίλημμα , καθώς επρόκειτο για την επιβίωση της χώρας. 

Μάλιστα τόνισε πως το Μνημόνιο 1, περιείχε πιο επαχθείς όρους και έτσι διαφώνησε με την στάση του Γ.Καρατζαφέρη.

Αναφορικά με την σχέση του με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, τόνισε πως δεν θέλει να χαλάσει την καλή σχέση που είχε μέχρι σήμερα, αλλά το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά πολιτικό.

Για το πολιτικό του μέλλον είπε πως δεν το έχει σκεφτεί ακόμα, καθώς έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την στιγμή που διαγ΄ραφηκε από τον ΛΑΟΣ και παρακολουθεί με προσοχή τις νέες αντιστοιχίες που δημιουργούνται στην κοινωνία εδώ και 1,5 χρόνο. 

'Οσον αφορά τις επόμενες εκλογές θεωρεί πως το δίλημμα στους πολίτες θα είναι ένα. Αν θέλουν μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη ή μια Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα.

Το πιο σημαντικό το άφησε για το τέλος, καθώς στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το μέλλον του τόνισε με χαμόγελο πως προφανώς " παραμένω στη δεξιά"
ΣΤΟΥΣ... 121 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


Σύμφωνα με πληροφορίες , αύριο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα είναι σαφώς... λιγότεροι από ότι είναι σήμερα!

Και αυτό γιατί οι "9" που ψήφισαν ναι επί αρχής αλλά όχι σε άρθρα, μπορεί να ανακοινώθηκαν πως θα είναι εκτός ψηφοδελτίων, ωστόσο από αύριο θα είναι και εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και εκτός ΠΑΣΟΚ!

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, το ΠΑΣΟΚ να έχει 121 βουλευτές!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πάντως, ακούγεται έντονα και το ενδεχόμενο νέων παραιτήσεων! Το θέμα είναι πως δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτές οι παραιτήσεις θα είναι και... ανεξαρτητοποιήσεις!

Παπουτσής:«ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»45 διαγράφτηκαν, ο Παπουτσής όμως θεωρείται ... πετυχημένος!θεωρείται ... πετυχημένος!

45 διαγράφτηκαν, ο Παπουτσής όμως θεωρείται ... πετυχημένος!




Εμπορικά καταστήματα, υποκαταστήματα τραπεζών, καφετέρεριες, κινηματογράφοι, ακόμη και ένα οπλοπωλείο καταστράφηκαν, ενώ συνολικά πάνω από 40 κτήρια στο κέντρο των Αθηνών παραδόθηκαν στις φλόγες. 


Ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπολογίζουμε πόσοι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι λόγω των εκτεταμένων αυτών καταστροφών. 

Σε πολιτικό επίπεδο, η καταστροφή κινείται σε εξίσου υψηλό επίπεδο, με τα μέτρα λιτότητας να υπερψηφίζονται από την Βουλή, με κόστος όμως την διαγραφή πάνω από 40 βουλευτών επειδή καταψήφισαν τα μέτρα (και δύο επειδή τα υπερψήφισαν).

Πάντως πρώτη φορά στην ιστορία οποιουδήποτε κράτος, πρέπει υπουργός να πιστεύει ότι εφόσον οι "αντίπαλοι" του είχαν οργανωμένο σχέδιο, αυτός έπρεπε να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Φαίνεται όμως ότι και οι "γαλονάδες" της αστυνομίας ασχολούνται περισσότερο με την καρριέρα τους, οπότε καλά κάνουν οι αντιεξουσιαστές και τα σπάνε. 

Και στον Χρήστο Παπουτσή αξίζει ένα ακόμη "νόμπελ πολιτικής οξυδέρκειας" αφού κατάλαβε ότι επρόκειτο περί οργανωμένου σχεδίου.











Να ποιοι είναι οι προβοκάτορες! (Video)





Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, οδός Μητροπόλεως. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας Μητροπόλεως, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη. Καθε φορά που αυτό το ποτάμι κόσμου αποπειράται να πλησιασει το Σύνταγμα δέχεται διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ με ασφυξιογόνα και κρότου-λάμψης.

Ο κόσμος αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει. Επί 2 ώρες ανασυντάσσεται στις παραπάνω οδούς και προσπαθεί ξανά και ξανά και ξανά. Την ίδια ώρα πληροφορούμαστε ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αναφέρουν στα δελτία τους ότι ο κόσμος είναι ελάχιστος και έχει αποχωρήσει. Άλλοι γελάνε, άλλοι εξαγριώνονται γιατί συνειδητοποιούν ότι το σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Μνημονίου, Παπουτσή, είναι οι συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας ώστε να κρατούν τον κόσμο εκτός πλ. Συντάγματος όπου βρίσκονται όλες οι κάμερες εγχώριων και ξένων καναλιών, αλλά κι ο τρόμος ότι όλες αυτές οι χιλιάδες που παραμένουν πεισματικά στα στενά έχουν στόχο το κυνοβούλιο κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Ξαφνικά μέσα στον κόσμο και χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτε στο σημείο από την πίσω πλευρά ακούγονται σειρήνες και ο κόσμος αρχικά παραμερίζει πιστεύοντας ότι πρόκειται για σσθενοφόρο. Η συνέχεια στο βίντεο.





Εκτός από τα χημικά που έριχναν διαρκώς οι ΔΙΑΣ και οι ΔΕΛΤΑ που εμβόλισαν τον κόσμο (όπως φαίνεται και στο βίντεο) πετούσαν εναντίον των συγκεντρωμένων φωτοβολίδες και καπνογόνα (επίσης φαίνεται στο βίντεο) και σε μία περίπτωση παραλίγο να πάρει φωτιά ένα παρκαρισμένο αμάξι.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε ένα Εθνος


Ο άνθρωπος που κατέστρεψε ένα Εθνος

Από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν» μέχρι σήμερα, ψηφίστηκαν μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και εφαρμοστικοί νόμοι ενώ ακούγαμε έναν Πρωθυπουργό να διασύρει τη Χώρα.
Δύο χρόνια μετά όχι μόνο δεν βγήκαμε στις αγορές, όπως υπόσχονταν οι υπάλληλοι με τα διδακτορικά στην Οικονομική «επιστήμη» αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πρωτογενές έλλειμμα τουλάχιστον 5 δίς ευρώ.
Στα δύο χρόνια αυτά φθάσαμε στο έσχατο σημείο να εξακολουθεί να μιλάει και να ευρίσκεται εντός Ελλάδος αυτός πού μας διέσυρε σε όλον τον κόσμο χαρακτηρίζοντας την Χώρα μας Χώρα διεφθαρμένων. Το αν είχε πρόθεση θα το βρει η Ιστορία.

Λυπάμαι όμως για αυτούς πού τον ακούν και τον ανέχονται και μέσα στην Βουλή. Με το θράσος του να ξεχειλίζει, αυτός πού διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, εχθές είπε ότι στηρίζει την υπερηφάνεια της Χώρας!

Είναι ντροπή πλέον αυτός ο άνθρωπος να παραμένει μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του πολιτικού μας συστήματος.

Για τον Ελληνικό λαό είναι ίδιος με τον Τόμσεν.

Persona non grata.

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Τους 21 διαφωνούντες βουλευτές που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο διέγραψε από την Κ.Ο. της Ν.Δ. πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
Τους 21 διαφωνούντες βουλευτές που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο διέγραψε από την Κ.Ο. της Ν.Δ. πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς. 
 
 
Ειδικότερα οι 21 βουλευτές παραπέμπονται με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής μαζί με τον κ. Π. Καμμένο.

Οι 21 βουλευτές που διαγράφονται είναι:



-Kώστας Μαρκόπουλος (Ευβοίας)

-Βλαχος Γιώργος (Υπόλοιπο Αττικής)

-Παπασιώζος Κώστας (Αρτας)

-Γκιουλέκας Κων/νος (Α Θεσσαλονίκης)

-Τζήμας Μαργαρίτης (Δράμας)

-Τσαμπίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου)

-Γιαννάκης Μιχάλης (Βοιωτίας)

-Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς_

-Ζώης Χρήστος (Λάρισας)

-Γαληνός Σπυρίδων (Λέσβου)

-Μελάς Παναγιώτης (Α Πειραιά)

-Καρασμάνης Γιώργος (Πέλλας)

-Λεονταρίδης Θεόφιλος ( Σερρών)

-Κόλλια Μαρία (Σερρών)

-Τασος Καριπίδης (Σερρών)

-Βαγιωνάς Γιώργος (Χαλικιδικής)

-Βόζενμεπργκ Ελίζα (Α Αθήνας)

-Δερμετζόπουλος Αλέξανδρος (΄'Εβρου)

-Κουντουρά Έλενα ( Α Αθήνας)

-Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας)



-Απών ο Μανώλης Κεφαλογιάννης



Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης όταν κλήθηκε να σχολιάσει την διαγραφή του από το κόμμα της Ν.Δ.

Να σημειωθεί ότι κ. Κεφαλογιάνης ήταν απών από την ψηφοφορία.