ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΑΚΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΑΚΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!




Με τον επικεφαλής της Deutsche Bank κ. Άκερμαν θα συναντηθεί σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας η συνάντηση αυτή θα γίνει στην Αθήνα σε μυστικό σημείο και σε ώρα που δεν γνωρίζει κανείς εκτός απο τους δύο συνδαιτημόνες, κάτι που δημιουργεί έυλογα ερωτηματικά, απορία και ανησυχία, δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με τους πολιτικούς αρχηγούς να αντιδρούν στα μέτρα που ζητά επισταμένως η τρόικα, προκειμένου να αποδεσμευθεί το επόμενο δάνειο προς τη χώρα μας.

ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΕΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!

ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΕΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!


Νέα συνάντηση με άγνωστο εάν μπουν... υπογραφές θα γίνει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου όπως αποφάσισε ο Λουκάς Παπαδήμος.


Στην σημερινή συνάντηση, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης τα... έσπασαν καθώς διαφώνησαν σε κρίσιμα θέματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ΤΩΡΑ στη Συγγρού γίνεται σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά και την συμμετοχή πρωτοκλασάτων στελεχών ενώ την ίδια ώρα και στην Ιπποκράτους θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου!

Μεγάλη θα είναι η νύχτα...

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ!

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ 
ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ!



«Μας ζήτησαν μέτρα που θα φέρουν περισσότερη ύφεση. Παλεύω να το αποτρέψω». Με αυτή τη δήλωση σχολιάσε την σύσκεψη στο Μ¨εγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, δείχνοντας το κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον Λ.Παπαδήμο.



Χρεοκοπημένες πολιτικές και εκβιασμοί της τρόικας βάζουν την Ελλάδα σε περιπέτειες που είχε να ζήσει από τον πόλεμο - Νέα σύσκεψη αύριο το απόγευμα

«Αποτυχημένοι σωτήρες» της Ελλάδας


«Αποτυχημένοι σωτήρες» της Ελλάδας

«Αποτυχημένοι σωτήρες» τιτλοφορείται άρθρο γνώμης της γερμανικής Süddeutsche Zeitung για την αναποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης χρέους.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την πικρή αλήθεια. Δύο χρόνια μετά την πρώτη σύνοδο για την ελληνική κρίση είναι σαφές: Έτσι δεν μπορεί να σωθεί χώρα, έτσι βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο πουθενά. Το πρόγραμμα λιτότητας οδήγησε τη χώρα κατευθείαν στη φτώχεια και τη νομισματική ένωση σε αδιέξοδο», επισημαίνει η εφημερίδα και συνεχίζει: 

«Όλοι φέρουν ευθύνη γι' αυτήν την καταστροφή, ιδιαίτερη είναι ωστόσο η ευθύνη της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία προέταξε σκληρό τόνο και επέβαλε αργότερα, ότι θα έπρεπε να απαλλάξουν οι τράπεζες την Ελλάδα από ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Αυτό είναι γενικά σωστό, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έκανε το χάος μεγαλύτερο, καθώς εδώ και εβδομάδες διεξάγονταν πάνω από όλα διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, γεγονός που μπλόκαρε άλλες αποφάσεις και προκάλεσε γενικευμένη δυσθυμία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν δύο τρόποι για εξεύρεση λύσης στο ελληνικό πρόβλημα. Είτε να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ευρωζώνη επιστρέφοντας στη συνέχεια στη δραχμή, είτε να δρομολογηθεί ένα αποφασιστικό και ακριβό, όπως εκτιμά η εφημερίδα, σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα στο πλαίσιο της νομισματικής ένωσης. «Φυσικά υπάρχει και μία τρίτη δυνατότητα, η χειρότερη όλων: να συνεχιστεί η πρακτική που εφαρμόστηκε ως τώρα», καταλήγει η γερμανική εφημερίδα.

Πηγή: Deutsche Welle

Ρίχνουν αυλαία για να περάσουν στο χειρότερο σενάριο;

Πέφτει η κυβέρνηση Παπαδήμου
 ή θα μείνει μόνο με το ΠΑΣΟΚ 
να τελειώσουν την "δουλειά";

Ρίχνουν αυλαία για να περάσουν στο χειρότερο σενάριο; 

Όπως μαθαίνουμε πολύ μεγάλη ένταση υπάρχει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με την μαριονέτα (μας συγχωρείτε, με τον πρωθυπουργό) Λουκά Παπαδήμο. Οι διαφορές που φαίνεται να δημιουργούνται, μετά από τα αιτήματα της τρόικας που μετέφερε ο τραπεζοϋπάλληλος (μας συγχωρείτε, ο πρωθυπουργός), δείχνουν να είναι τέτοιες που έβαλαν σε μεγάλες σκέψεις για το πολιτικό αύριο τους συγκυβερνήτες (βλ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης).

Από διαρροή που υπήρξε (από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ), φαίνεται πως αυτές οι διαφορές είναι τέτοιες που ειδοποιήθηκε ο Καρχιμάκης (μην ρωτάτε πως, αυτός τα μαθαίνει όλα για όλους, φυσικά ως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ) που με την σειρά του φέρεται να ειδοποίησε όλα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου να είναι έτοιμα για έκτακτη συνεδρίαση...!

Φαίνεται, λοιπόν, πως σήμερα το βράδυ (ή αύριο το μεσημέρι, αφού διαβλέπεται αίτηση παράτασης από τον Λουκά Παπαδήμο, της όποιας απόφασης των Σαμαρά - Καρατζαφέρη) θα τεθεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση μείνει μόνο με τον Λουκά και τον Γιώργο (τον ΓΑΠ). Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποφασίσει να αποτελειώσει το "έργο" του (εσχάτως αντιμνημονιακού!!!) Γιώργου Παπανδρέου και να ισοπεδώσει την χώρα, ή να αποχωρήσει και το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας μόνο τον τραπεζοϋπάλληλο, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα καταλύσει το Σύνταγμα με τον πιό απόλυτο τρόπο και θα συνεχίσει να "κυβερνάει" σφυρίζοντας αδιάφορα ή εάν θα προκηρυχθούν εκλογές για τα μέσα του Μαρτίου.

Οι εντάσεις ανεβαίνουν, επειδή -παρά τις όποιες γονυκλυσίες στην τρόικα-, ήρθε ο καιρός να δηλώσουν ευθέως στον Ελληνικό λαό και να αναλάβουν το σχετικό βάρος ευθύνης, πως η χώρα πλέον έχει γίνει χώρος προς ενοικίαση ή πώληση, ενώ οι κάτοικοι (όλοι εμείς δηλαδή, πλην εκείνων που θα τρέξουν στα αεροδρόμια για αναχωρήσεις στο εξωτερικό...) είναι στην διάθεση εκείνων που θα νοικιάσουν ή θα αγοράσουν (σε κλάσμα της πραγματικής αξίας) οτιδήποτε τους αρέσει...

Λέτε αύριο να κηρύξουν και καμία πτώχευση και να δικαιώσουν εκείνον τον "λαμαρινά" από την Κρήτη;

EKTAKTO: Σε συναγερμό το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ


EKTAKTO: Σε συναγερμό το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ



Απ’ ότι φαίνεται οι εξελίξεις είναι δραματικές καθώς ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχει ξεκινήσει κύκλο τηλεφωνημάτων στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.



Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τα στελέχη του οργάνου να είναι «stand by’ καθώς με τη λήξη του Συμβουλίου Αρχηγών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση. Στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν τι σημαίνει μια ενδεχόμενη διαφωνία στο Μέγαρο Μαξίμου και για το λόγο αυτό προετοιμάζονται για τα χειρότερα… Να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι για νέα πολιτική κρίση απόψε το βράδυ…

Όπως και να έχει πάντως θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα πληροφορία.

Από τις πρώτες πληροφορίες, το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών φαίνεται πως οδηγείται σε... ναυάγιο!

Ο Αντώνης Σαμαράς υπερασπίζεται με σθένος 13ο και 14ο μισθό, ο Γιώργος Παπανδρέου ζητάει από τον Μιχάλη Καρχιμάκη να έχει σταντ μπαϊ τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι έτοιμος να πει "να πάνε όλα στο διάολο"...

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι εκνευρισμένος, ζήτησε να γίνει διάλειμμα ώστε εν συνεχεία να συζητήσουν από άλλη βάση.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες...

ΤΑ... ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;

ΤΑ... ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;


Από την μία η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, από την άλλη η επιμονή του Γιώργου Παπανδρέου για τις τράπεζες και στη μέση ο Γιώργος Καρατζαφέρης που μιλάει για... μουσαφίρηδες, δείχνουν πως η σύσκεψη δεν πάει... καλά!

Μάλιστα, το τηλεφώνημα του Καρχιμάκη στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να είναι στην Αθήνα δείχνει πως κάτι στραβό συμβαίνει!

Το διαζύγιο, ίσως, είναι προ των πυλών, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως η κυβέρνηση μένει ξεκρέμαστη!

Περισσότερα σε λίγο...

Μιχαήλ Προχόροφ. Ο εκλεκτός των Αμερικανών προκειμένου να κερδίσει τον Πούτιν δηλώνει: «Αν εκλεγώ, θα χαρίσω 17 δισ. $»

Υπέρ του Πούτιν διαδηλώνουν στη Μόσχα χιλιάδες Ρώσοι

Αψηφώντας τους -19 βαθμούς Κελσίου
Μόσχα, Ρωσία



Στους δρόμους βγήκαν ξανά το Σάββατο χιλιάδες Ρώσοι, αψηφώντας τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις που γίνονται υπέρ και κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Πρόκειται για την τρίτη μαζικότερη κινητοποίηση που γίνεται μετά από τις αμφιλεγόμενες βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου, κατά τις οποίες η παράταξή του, Ενωμένη Ρωσία, κατηγορήθηκε για νοθεία. 

Οι διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, καθώς η θερμοκρασία στη Ρωσία έχει πέσει στους -19 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 90.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στη δυτική Μόσχα υπέρ του Πούτιν, ενώ 23.000 συμμετέχουν στις διαδηλώσεις εναντίον του.


«Ο Πούτιν είναι ένας άνθρωπος χωρίς ντροπή και συνείδηση» γράφει ένα πανό.

Διαδηλώσεις και φωνές που καλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εγκαταλείψει τη Ρωσία έχουν κατακλύσει τη χώρα το τελευταίο διάστημα μετά τις αμφιλεγόμενες βουλευτικές εκλογές, κατά τις οποίες η παράταξή του, Ενωμένη Ρωσία, κατηγορήθηκε για νοθεία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξόργισε τη μεσαία τάξη των Ρώσων που αγωνιούν για αλλαγή όταν ανακοίνωσε επίσημα το Σεπτέμβριο την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Κρεμλίνο, σε μία εναλλαγή θέσεων με τον νυν πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως θα κερδίσει τελικά μία νέα εξαετή θητεία στην προεδρία παρά την πτώση στη δημοτικότητά του και τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχει δει η Ρωσία από την έναρξη της προεδρίας του.

Ο Πούτιν έχει υποσχεθεί περιορισμένες πολιτικές παραχωρήσεις, αλλά κατά καιρούς έχει γελοιοποιήσει τους διαδηλωτές και έχει κατηγορήσει τους ηγέτες τους ότι βρίσκονται στο... μισθολόγιο των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

Την Τετάρτη ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως ενδέχεται να μην αποσπάσει τη νίκη από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών του Μαρτίου. Προειδοποίησε πως ένας δεύτερος γύρος θα αποτελέσει «πηγή αποσταθεροποίησης», είπε ωστόσο «πως δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό» σε μία δεύτερη αναμέτρηση και είναι έτοιμος γι' αυτήν.


Μιχαήλ Προχόροφ. Ο εκλεκτός των Αμερικανών προκειμένου να κερδίσει τον Πούτιν δηλώνει: 
«Αν εκλεγώ, θα χαρίσω 17 δισ. $»



Μιχαήλ Προχόροφ


Εχουν λυσσάξει τα Αμερικανάκια κατα του Β. Πούτιν...Σε ένα πόλεμο εντυπώσεων ο Μιχαήλ Προχόροφ είπε οτι θα χαρίσει όλη του την περιουσία σε περίπτωση που καταφέρει να νικήσει τον Πούτιν στις προεδρικές εκλογές. Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία, με συνολική περιουσία που ανέρχεται συνολικά σε 18 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ότι θα δώσει τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αν εκλεγεί.

«Θα πουλήσω τα πάντα, όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία, όταν εκλεγώ πρόεδρος, και θα δωρίσω σχεδόν όλα τα χρήματα σε ιδρύματα», δήλωσε ο Προχόροφ στη διάρκεια ενός τοκ σόου της κρατικής τηλεόρασης, στο οποίο εμφανίστηκε μαζί με τον επίσης υποψήφιο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. «Θα χρειαστώ ένα μέρος για την υπόλοιπη ζωή μου», είπε ο 46χρονος, διευκρινίζοντας ότι το 1 δισεκατομμύριο δολάρια που θα κρατήσει θα είναι για προσωπικά του έξοδα μετά τη θητεία του στο Κρεμλίνο.

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος μπήκε τον περασμένο μήνα στην προεδρική κούρσα, είναι ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας μπάσκετ New Jersey Nets και μερίδιο σε ρωσικές μεταλλουργικές εταιρείες και έχτισε την περιουσία του κατά τη χαώδη μετασοβιετική περίοδο.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδωσε για τον α' γύρο στον Πούτιν 46%, στον Ζιρινόφσκι του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος και στον Γκεναντί Ζιουγκάνοφ του Κομμουνιστικού Κόμματος από 9%, ενώ ακολουθούν ο Προχόροφ με 5% και ο πρώην σύμμαχος του Πούτιν, Σεργκέι Μιρόνοφ, με 3%.



Η ώρα της μεγάλης παράταξης και του Αρχηγού της

Η ώρα της μεγάλης παράταξης 
και του Αρχηγού της

Από factorx στις 04/02/2012
Πάρε τον Γιώργο και κοπάνα τον Παπαδήμο
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ κι αλαλάζουν. Μας ζητούν να μειώσουμε όχι απλά τις αμυντικές μας δαπάνες αλλά ακόμη και των αριθμό των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές μας. Να απολύσουμε κι από τους εν υπηρεσία.

Δεν είμαστε το Λουξεμβούργο ή το Βέλγιο. Δεν συνορεύουμε με τον Άγιο Μαρίνο, την χώρα – λακκούβα, την Ολλανδία, ή την Δανία.

Ποιος θα μας εγγυηθεί τα σύνορα μας. Αν γίνει κάτι ποια αρωγή θα έχουμε; Την ευχή του Βέστερβελε και του αντρούλη του; Θα πάει ο Τόμσεν εθελοντής στην 16η Μεραρχία στον Έβρο; Χλωμό το βλέπω.

Δίπλα μας έχουμε ένα αρπακτικό, την ισλαμοφασιστική Τουρκία, παγκόσμια πρωταθλήτρια των Γενοκτονιών, κυπελλούχο στο αγώνισμα «παραβιάζω όποια συμφωνία υπογράφω». Τα θεμέλια του κράτους τους, οι θεσμοί, τα κρατικά όργανα των γειτόνων μας, η Ιστορία τους κι η σύγχρονη πολιτική τους είναι ποτισμένα από ελληνικό, αρμένικο και κούρδικο αίμα. Μαζικοί φόνοι, βιασμοί, εξανδραποδισμοί, πλιάτσικο, καμμένα χωριά, διεθνείς τσαμπουκάδες κι απειλές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Οι αρχισαράφηδες μας ζητούν μια ολική έκπτωση. Σε λίγο για να βγαίνουν τα νουμεράκια, θα μας ζητήσουν να εκτελούμε τους γέρους άνω των 70, για να λυθεί και το ασφαλιστικό.

Είμαστε πλέον μια τρίχα από την κόκκινη γραμμή, αν κι εγώ πιστεύω ότι ήδη την έχουμε περάσει.

Και τι έχουν απέναντι τους οι νέοι βάρβαροι; Τον …Παπαδήμο, που πάει κι έρχεται όπως πήγε. Δεν είναι πρωθυπουργός, είναι το κούριερ της Τρόϊκας και των Γερμαναράδων, οι οποίοι για τρίτη φορά στην σύγχρονη Ιστορία, διαπράττουν Ύβρη. Αυτή τη φορά όχι με τα όπλα. Με τα φράγκα, την οικονομική και πολιτική δύναμη.

Το χρέος είναι και όπλο. Δικό μας όπλο. Δεν θέλουν την χρεωκοπία, την απεύχονται, παρ ΄ότι μας απειλούν συνεχώς με αυτήν και επιστροφή στη δραχμή. Την φοβούνται όσο κι εμείς, γιατί δεν έχουν ούτε αυτοί ιδέα για τις συνέπειες, για την άγνωστη εκρηκτική ύλη που μπορεί να πυροδοτηθεί.

Ποτέ η Πατρίδα δεν βρέθηκε σε τόσο δεινή θέση με τόσο ελλιποβαρή ηγεσία. Πάρε τον Γιώργο και κοπάνα τον Παπαδήμο.

Είναι η ώρα της μεγάλης παράταξης και του Αρχηγού της. Της κοινωνικά φιλελεύθερης, λαϊκής και πατριωτικής. Είναι η ώρα μιας σαφούς και σταθερής θέσης αληθινής διαπραγμάτευσης, που θα βάλει φρένο στον εξευτελισμό και θα απαιτεί αυτά που πραγματικά θα βγάλουν τη χώρα και το Λαό από το αδιέξοδο. Χρήμα που δεν θα πηγαίνει μόνο στην αποπληρωμή των δανεικών αλλά στην χρηματοδότηση της ανασυγκρότησης της παραγωγικής μας βάσης. Χρήμα που θα ξοφληθούν τα χρέη προς τις παραπαίουσες αληθινές επιχειρήσεις, που θα κινήσουν τη μηχανή της οικονομίας, θα συνεχιστούν τα έργα υποδομής, χρήμα που θα κυκλοφορήσει στην πεθαμένη αγορά.

Και αληθινές μεταρρυθμίσεις, όχι πράσινες ιδεοληπτικές ανοησίες για την νομιμοποίηση της σάρας και της μάρας από την Ασία ή που θα τρώει τους Έλληνες και τις ήδη κολοβές αποδοχές τους και θα κάνει την χώρα κουφάρι. Μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν αληθινές επενδύσεις, σπάσιμο των γραφειοκρατικών εκβιαστικών μηχανισμών.

Για όλα αυτά χρειάζεται νέα ηγεσία Λοιπόν: Εκλογές, εκλογές, εκλογές. Φτάνει πια με τις ισορροπίες, τα ακροβατικά παιχνίδια με τους θεσμούς. Ωραία, εκπληρώθηκε το όραμα του σύμπαντος Ελληνισμού, έγινε υφυπουργός ο «μπουμπούκος». Πάμε γι’ άλλα τώρα. 

Ας σοβαρευτούμε…







Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟY "ΒΛΕΠΕΙ" ΣΑΜΑΡΑ!


Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟY
"ΒΛΕΠΕΙ" ΣΑΜΑΡΑ!




Συνέβη και αυτό!

Ο Νίκος Παπανδρέου, είναι στην... γραμμή Σαμαρά και μάλιστα το δείχνει... γραπτώς!

Με άρθρο του σε γνωστό οικονομικό περιοδικό, κατέθεσε προτάσεις οι οποίες συμπεριμβάνονται στην ατζέντα του προέδρου της Ν.Δ. για το φορολογικό όπως μείωση εργοδοτικών εισφορών, μείωση φόρων κοκ.!

Κανένα σχόλιο...

Κάτι βρωμᾶ καὶ ζέχνει στὸ βασίλειον τῆς δημοσιογραφίας. Τόσο πολὺ μάλλιστα ποὺ καταντᾶ ἀνέκδοτο ἡ τόση σιωπή.


Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες

Πότε θα μάθουμε τα ονόματα των δημοσιογράφων που λαδώνονταν από τη Siemens; Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που είναι στο payroll του ΔΝΤ, ώστε να προωθούν τις μνημονιακές θέσεις; Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που είναι στο payroll πολιτικών, πολυεθνικών, πρεσβειών και άλλων;

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, αυτή η συζήτηση έχει σταματήσει. Αν και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής είχε δηλώσει δημόσια πως η Siemens δεν είχε στο μισθολόγιό της μόνο πολιτικούς αλλά και δημοσιογράφους, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα.

Σήμερα, πολλοί δημοσιογράφοι χάνουν τις δουλειές τους και υπάρχει επίκληση της αλληλεγγύης. Ναι, αλληλεγγύη, αλλά σε ποιους; Στα παπαγαλάκια της Siemens, του ΔΝΤ και της Ντόρας; Ε, όχι! Ας μάθουμε πρώτα ποιοι ήταν στο payroll –ήταν εκατοντάδες-, ώστε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους υπόλοιπους.

Περιέργως, ούτε οι δημοσιογράφοι επιδεικνύουν ιδιαίτερη προθυμία να αποκαλυφτούν τα ονόματα των συναδέλφων τους που ήταν στο payroll. Ακόμα ένα μεγάλο λάθος για ένα επάγγελμα που άξιζε τους καλύτερους.

Με την ευκαιρία, δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι που είναι –και ήταν – στο payroll.

Στο payroll πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών και λοιπών είναι και συγγραφείς.

Δεν πιστεύει κανείς, βέβαια, πως όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς τάσσονται αναφανδόν υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης επειδή το πιστεύουν.

Ούτε πιστεύει κανείς πως αυτή η σιωπή που έχει πλακώσει στον «πνευματικό κόσμο» -μετά τη χρεοκοπία της χώρας- είναι τυχαία.

Ο «πνευματικός κόσμος» της Ελλάδας είναι βαθύτατα υλικός. Και βαθύτατα εξαγορασμένος. Για την ακρίβεια, ξεπουλημένος.

Επίσης, δεν πιστεύει κανείς πως οι Έλληνες συγγραφείς –με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις- ζουν από τις πωλήσεις των βιβλίων τους. Εδώ γελάμε. Δυνατά.

Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες συγγραφείς που είναι στο payroll; Θα τους δείτε στα κανάλια δίπλα σε κομψευόμενους «αριστερούς» δημοσιογράφους που ξεκίνησαν από το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και έκαναν εισοδισμό στα ΜΜΕ των νταβατζήδων για να ανατρέψουν το σύστημα από μέσα.

Θαυμάστε τους. Είναι οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες.






Οι Αμερικάνοι "προειδοποιούν" για επεισόδια στην Αθήνα!


ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Αμερικάνοι "προειδοποιούν" για επεισόδια στην Αθήνα!


Σιγά μη δεν το έκαναν! Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στη δουλειά τους, δρούν με χειρουργική ακρίβεια και ξέρουν να σπέρνουν τον πανικό και τον αποπροσανατολισμό όπου και όποτε θέλουν!

Εν όψει λοιπόν της υπογραφής της νέας δανειακής και λόγω του γεγονότος οτι ο κόσμος είναι ένα βηματάκι πρίν την εξέγερση, οι Αμερικανοί εξέδωσαν μέσω της πρεσβείας τους στην Αθήνα μια ανακοίνωση η οποία καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Αθήνα είτε ως μόνιμοι κάτοικοι είτε ως τουρίστες να απομακρυνθούν απο το κέντρο, λόγω του ότι ενδέχεται να προκληθούν επεισόδια απο ...αντιεξουσιαστές(!) - εκεί εντέχνως πάνε να ρίξουν τις ευθύνες ως συνήθως - για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα ή απειλή κατά της ζωής τους! Αναφέρεται μάλιστα και σε συγκεκριμένο κύκλο "αναρχικών", αυτόν που ονομάζεται ως "Κύκλος της φωτιάς"!

Γιατί άραγε να προβαίνουν οι Αμερικάνοι σε κάτι τέτοιο; Μα είναι ηλίου φαεινότερον!

Προσπαθούν να ΦΟΒΗΣΟΥΝ τον κόσμο για να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ στους δρόμους, απαιτώντας τα δίκαιά του και τη μή υπογραφή της νέας δανειακής που κλείνει τη χώρα στην πιο επαίσχυντη φυλακή της ιστορίας του. Εχουν πλέον πέσει εντελώς οι μάσκες, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο των αληθινών "τρομοκρατών" και "Αντιεξουσιαστών" και των συνεργατών τους, κουκουλοφόρων μισθοφόρων που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Προς το παρόν και μετά απο σχετική έρευνα του ιστολογίου μας, η Ελληνική Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος ως προς το θέμα. Δεν επιβεβαιώνει, αλλα ούτε και διαψεύδει τίποτε. Απλά, "δεν γνωρίζει"! Και φυσικά, αυτή η...αβεβαιότητα προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για το τί είναι πραγματικότητα και τί...παραπληροφόρηση!

Το πιο φοβερό όμως απ΄όλα, είναι οτι αρκετοί πολίτες έχουν παρατηρήσει εδώ και μέρες, περίεργες κινήσεις μέσα και γύρω απο τη πλατεία Συντάγματος απο οπλοφόρους (προφανώς ελεύθερους σκοπευτές με πολιτικά), οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν κάθε απόγευμα ακροβολισμένοι στις ταράτσες των γύρω κτιρίων και με πιθανούς στόχους Ελληνες πολίτες που ενδεχομένως να κατέβουν για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της χώρας! 

Ενας μάλιστα, ο οποίος επικοινώνησε με το ιστολόγιό μας μέσω email, μας γνωστοποίησε οτι η αστυνομία έχει "αποκλείσει" με τον ίδιο τρόπο εδώ και δυό βδομάδες και τον γύρω χώρο του Πολυτεχνείου! 

Μήπως ετοιμάζεται αιματοκύλισμα της Ελλάδας;

Καλούμε λοιπόν ευθέως τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Παπουτσή να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τους Ελληνες πολίτες σχετικά με το θέμα και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις πρίν να είναι πολύ αργά! Εκτός κι αν αυτό είναι ΟΝΤΩΣ το σχέδιό τους, η δολοφονία Ελλήνων!