ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


Νεες δηλωσεις του Θεοδωρου Παγκαλου που προκαλουν,ερχονται σημερα στη δημοσιοτητα. Ο Θοδωρος Παγκαλος μιλώντας στο Γαλλικο καναλι France 5 και στην εκπομπη Le monde en marche,αναφερει μεταξυ αλλων πως οι Αγανακτισμενοι που κατεβαιναν στις πλατειες ολης της χωρας,δηλαδη,πανω απο 2 εκ.Ελληνες,ηταν ενα μειγμα απο κομμουνιστες,φασιστες και μαλακες!!!
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
Συνάντηση Πετσάλνικου-Έξαρχου 
για καταγγελία καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών 
σε Ελβετικές Τράπεζες


Πλήρη έρευνα και σε βάθος χρόνου, ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο τον οποίο επισκέφθηκε, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, για το θέμα των καταγγελιών περί καταθέσεων ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του ομογενούς βουλευτή της Ελβετίας Ιωσήφ Ζησιάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Έξαρχος διαβεβαίωσε για τη βούληση των βουλευτών του κόμματός του να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, στο πλαίσιο της αρχής "φως σε όλα, φως για όλους", προκειμένου, όπως τόνισε, "να μην μείνουν σκιές πάνω απ' τον πολιτικό κόσμο της χώρας". Θεώρησε δε ως θετική τη συγκυρία, δεδομένων των διαβουλεύσεων της ελληνικής και της ελβετικής πλευράς για την φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες.

Ήδη, όπως έχει δηλώσει ο κ. Πετσάλνικος, η Επιτροπή για τον έλεγχο του "πόθεν έσχες" των πολιτικών, στην οποία προϊσταται ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης έχει ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να της σταλεί οποιοδήποτε στοιχείο έχει προκύψει, αναφορικά με καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία, ώστε να γίνει διασταύρωση των στοιχείων.
Δύο χρόνια Αντώνης Σαμαράς στην Προεδρία της Ν.Δ.


Στις 29 Νοεμβρίου του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ο έβδομος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όντας μάλιστα ο πρώτος ο οποίος εξελέγη απευθείας από τη βάση του κόμματος, με 800.000 πολίτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να στέκονται υπομονετικά σε δεκάδες ουρές ανά την χώρα, προκειμένου, μετά από μια σκληρή εσωκομματική διαδικασία, να δώσουν το τιμόνι της παράταξης -από τον πρώτο γύρο- στον Μεσσήνιο πολιτικό.

Σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, η Νέα Δημοκρατία αναγκάζει τον πρωθυπουργό σε παραίτηση και εξασφαλίζει ρητή συμφωνία για εκλογές σε σύντομο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι θεσμοί του κόμματος έγιναν περισσότερο δημοκρατικοί και τα μέλη του κόμματος έχουν πλέον αποφασιστικό λόγο στις κομματικές αποφάσεις.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι εκτιμήσεις, οι θέσεις και οι προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας δικαιώνονται στο ακέραιο.

O Αντώνης Σαμαράς συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η τυχοδιωκτική εξαγγελία δημοψηφίσματος, θεμελιώνει τη δυνατότητα αλλαγών στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική και διασώζει την αξιοπρέπεια της χώρας. Κερδίζει, όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά για όλους τους Έλληνες.