ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έχετε ευθύνες και το ξέρετε...

Όλο τελευταία φορά,όλο αγάπη για τη κοινωνία αλλά και στρατιωτική πειθαρχία.... 

Η κ.Παπανδρέου έχει και συνειδησιακό πρόβλημα...


Ο Λαός δε θα έχει όταν αποκατασταθεί το Δημοκρατικό Πολίτευμα...





κ.Βενιζέλε, αυτοί είναι οι τζάμπα Μάγκες. 
Οσο για την Ομερτά, 

όποιος έχει την μύγα…




Το άρθρο 37 λοιπόν, που μετατρέπει σε σκλάβους των αφεντικών τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,

 δεν το ζήτησε η τρόϊκα.


Αποδείχθηκε χθες περίτρανα, από τις ίδιες τις επιστολές των Παπανδρέου – Βενιζέλου, προς το ΔΝΤ, ότι σ΄ αυτές περιλαμβάνονταν όλες οι άλλες δεσμεύσεις, τις οποίες περιείχε το γνωστό πολυνομοσχέδιο, που ο κ. Παπανδρέου επέβαλε με το ζόρι στους βουλευτές του να ψηφίσουν, πλην του άρθρου 37. 

Το άρθρο 37 λοιπόν, που μετατρέπει σε σκλάβους των αφεντικών τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, δεν το ζήτησε η τρόϊκα.

Άρα τι έγινε; Ποιος...επέβαλε αυτή την μεσαιωνική ρύθμιση και μάλιστα με την απειλή πως, αν δεν πεταχτούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα στον Καιάδα της εξαθλίωσης, δεν θα μας δοθεί η 6η δόση;

Είναι πλέον «ηλίου φαεινότερο» ότι η κατάργηση της προστασίας των εργαζομένων μέσα από τις συλλογικές τους συμβάσεις, επιβλήθηκε από το εσωτερικό της χώρας. Και επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο ίδιος κ. Παπανδρέου το έκανε από μόνος του, είναι φανερό ότι του το επέβαλε το εσωτερικό οικονομικό καθεστώς που στηρίζει τον κ. Παπανδρέου, αλλά και ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Το επέβαλαν προφανώς, τα κρατικοδίαιτα εκείνα παράσιτα, τα οποία, τώρα που περιορίζονται οι κρατικές προμήθειες και οι μίζες τους, θέλουν να ρεφάρουν με τα εισοδήματα των εργαζομένων, αλλά και με επαγγέλματα της μεσαία τάξης, που θέλουν να αρπάξουν, μέσα από το τέχνασμα της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων.
Κυβέρνηση όντως δεν υπάρχει, αλλά….αυτό θέλουν οι δανειστές μας !

Ο Σαμαράς πρέπει να ορίσει τις εθνικές γραμμές διαπραγμάτευσης ?








Την ώρα που τα πράγματα έχουν φτάσει στο αμήν ο κ. Παπανδρέου στέλνει μήνυμα από το … twitter και μας λέει πως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα καταλήξουμε την Κυριακή σε αποφάσεις. 


Αποφεύγει, όμως, όπως η …γάτα το νερό να αναφερθεί σε όσα δραματικά συμβαίνουν αυτές τις ώρες στην Ευρώπη. 


Αποφεύγει επιδεικτικά να πει ποια, από τις δεκάδες «λύσεις» που επεξεργάζονται κάποιοι πυρετωδώς στα ευρωπαϊκά γραφεία, είναι αυτή που πρέπει να επιδιώξει η χώρα μας προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα το εθνικό συμφέρον.


Ξέρει ότι μετράει 24ωρα στην εξουσία, διαισθάνεται ότι θα έρθει αντιμέτωπος με κάτι δυσβάστακτο και βαρύ, γι αυτό και δεν επιθυμεί να οριοθετήσει προκαταβολικά το εύρος της αποστολής του. Άλλωστε, κανείς δεν του ζητάει και προκαταβολικά τα ρέστα. Όλοι τον αφήνουν να υποδύεται ανενόχλητος τον ρόλο του εθνικού διαπραγματευτή. Ακόμη και η ψήφιση του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου, χρησιμοποιήθηκε προς αυτή τη κατεύθυνση. Να του «λυθούν τα χέρια», δηλαδή για να δώσει τη…μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες!



Κοινός τόπος με αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει. Ειδικά με έναν πρωθυπουργό που είναι αμφίβολο αν διαθέτει πατριωτικές αναστολές και συνείδηση του εθνικού καθήκοντος.
Aν δεν καταφέρει να κρατήσει τα εθνικά μετερίζια, θα πρέπει να πάρει το αεροπλάνο της γραμμής και να πετάξει για άλλη χώρα. Μεταμφιεσμένος με περούκα και γυαλιά.


Ο κ. Παπανδρέου πορεύεται μόνος του.
Μήπως πρέπει η  ΝΔ να προσδιορίσει σήμερα, εγκαίρως και ευθαρσώς ποιο είναι το πλαίσιο εκείνο της διαπραγμάτευσης, πέραν του οποίου ένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα να υποχωρήσει?
Κούρεμα με την ψιλή, crew cut, ή απλό…φιλάρισμα; Ανεξαρτήτως μεθόδου, είναι βέβαιον ότι η Ελλάδα κατευθύνεται εσπευσμένα προς το κουρείο. Και δυστυχώς δεν έχει ούτε δικαίωμα…βέτο για την κουπ που θα της επιβάλλουν.

‎" Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ"!!!


Καταπέλτης ο γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τον άτυχο διαδηλωτή.
Διαβεβαίωσε ότι ο διαδηλωτής ήταν απόλυτα υγιής και από την εξέταση που έκανε ως καρδιολόγος προκύπτει ότι πέθανε από διακρυγόνο που έσκασε ακριβώς δίπλα του!
153 στον βούρκo, μία διαγραφή και η χώρα στον... τοίχο



Οι νεκροί μας γίνονται το λίπασμα της ελευθερίας μας
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φαίνεται να ενοχλείται από όσα του προσάπτουν περί «εντεταλμένης υπηρεσίας», περί «πράκτορα» και άλλων πολλών, που φυσιολογικά θα έπρεπε να τον εξαναγκάσουν σε «έκρηξη δικαίου».



 Η σιωπή του, τα λέει όλα…


Το φέρετρο που «χάρισαν» οι κυβερνώντες στον Έλληνα πολίτη, σύντομα θα το χρειαστούν για να θάψουν την πολιτική τους υποκρισία, την ανικανότητα και την επιλεκτική δολοφονική τους στάση.


Οι Έλληνες γνωρίζουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά γνωρίζουμε και να τιμωρούμε παραδειγματικά όσους τολμούν να ποδοπατήσουν τα ιδανικά μας, την ελευθερία μας, την πατρίδα μας.


Δεν θρηνούμε για εκείνους που αγωνίζονται. Τους τιμούμε.


Δεν τους ξεχνάμε, αλλά σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειές τους.


Η πτώχευση της πολιτικής τους ηθικής βρίσκει απέναντί της τον πλούτο της Ελληνικής ψυχής.


Σήμερα δεν σκοτώθηκε ένας Έλληνας, γεννήθηκε ένας ακόμη ήρωας.