ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ παράγει μόνο… νεκρούς και τρομοκρατία!

Ο σημερινός νεκρός προστίθεται στα θύματα της Marfin, σε όλους τους συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν υπό το βάρος των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που τους δημιούργησε η δολοφονική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο σημερινός νεκρός αποτελεί ένα προοίμιο εκείνων των πολιτών που χάνουν τις ζωές τους επειδή επί δεκαετίες –και ιδιαίτερα σήμερα- το κράτος έχει αντικατασταθεί από μορφές δράσης και στήριξης παρακρατικών μηχανισμών και η εν γένει λειτουργία του θυμίζει εγκληματική οργάνωση.

Σήμερα, για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως οι μεγαλύτεροι κουκουλοφόροι βρίσκονται μέσα στην Βουλή και συνεδριάζουν για να επισημοποιήσουν τα προαποφασισμένα, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αναλγησία για το αίμα που χύνει ο Ελληνικός λαός εξαιτίας των δοσίλογων αποφάσεών τους.






ΠΡΟΣΕΧΩΣ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ 154 
ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΟΘΕΙ ΑΠΟ 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Εφόσον οι κουκουλοφόροι είναι ιδεολόγοι και αντιεξουσιαστές όπως λένε οι ίδιοι και δεν είναι προβοκάτορες, τότε γιατί δεν τα βάζουν με το κράτος και τον καπιταλισμό και τις ημέρες όπου δεν διαδηλώνει ο απλός κόσμος; 


Γιατί δεν καταστρέφουν τις τράπεζες, τις βιτρίνες και τα καταστήματα του καπιταλισμού και τις άλλες μέρες, όπως έκαναν κάθε λίγο και λιγάκι όταν έπαιρναν σβάρνα τις βιτρίνες στο Κολωνάκι και έκαιγαν καθημερινά την Αθήνα επί προηγούμενης κυβερνήσεως; 


Τότε που η κατάσταση της χώρας και του λαού ήταν σχεδόν ονειρική μπροστά στη σημερινή προδοσία, βαρβαρότητα, απόγνωση και απελπισία; 
Τις άλλες μέρες λοιπόν δεν είναι αντιεξουσιαστές παρά μόνο όταν διαδηλώνει ο κόσμος γίνονται αντιεξουσιαστές; Δυο τινά πρέπει να συμβαίνουν:
 Είτε θυμούνται ότι είναι αντιεξουσιαστές μόνο και μόνο για να τρομάξουν τον κόσμο, να τον διαλύσουν και να τον στείλουν στους καναπέδες του, ή είναι αντιεξουσιαστές σαν το Γιωργάκη και τον Παπουτσή γιατί και αυτοί το ίδιο δηλώνουν..


Εσείς κύριε Παπουτσή που είστε και ο αρμόδιος προστάτης υπουργός επί της προστασίας των πολιτών μήπως έχετε κάποια απάντηση;

Η Βουλή της ντροπής

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 154 "ΝΑΙ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ!


Υπερψηφίστηκε με 154 "ναι" και 144 "όχι" σε σύνολο 298 ψήφων το πολυνομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.Η διαγραφή της Κατσέλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ήταν το αποτέλεσμα καταψήφισης του άρθρου για τις κλαδικές συμβάσεις, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, κατά τη σημερινή συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, στην Ολομέλεια της Βουλής.Την επιστολή διαγραφής της Κατσέλη ανάγνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος, Φίλιππος Πετσάλνικος.




............................ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ..............................
Νεκρός διαδηλωτής – η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο δήλωσε ο Σαμαράς

Σε δήλωση του στην Βουλή στις 18: 45, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο της κατάστασης και συνέστησε ψυχραιμία και νηφαλιότητα αυτές τις ώρες. 

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Θερμά συλλυπούμαι την οικογένειά του εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας. 

Το μεγαλύτερο όπλο, αυτή την στιγμή, είναι αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και – βεβαίως – ψυχραιμία».

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, θα δεχθεί την Παρασκευή στις 12.00 μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Στημένο σχέδιο κρατικής και παρακρατικής βίας για την μεγάλη συγκέντρωση 
της 19 & 20-10/11.

Η παράγκα Παπανδρέου απειλεί την Ελλάδα και χρησιμοποιεί το κράτος και το παρακράτος έναντι οποιουδήποτε κόστους
Η κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τους τριγμούς της κατάρρευσής της απειλεί άμεσα την Δημοκρατία 
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διεθνείς τραπεζίτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από την ύπαρξη του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία, το γνωρίζουν όμως πάρα πολύ καλά και οι κυβερνώντες, αφού παίζουν πλέον τα κεφάλια τους, ενώ μία αλλαγή στην εξουσία μπορεί να τους οδηγήσει αυτόματα στην φυλακή (στην καλύτερη περίπτωση).
Ο εφιάλτης του Γιώργου Παπανδρέου ( και του Βαγγέλη Βενιζέλου) είναι ο Ελληνικός λαός που διαμαρτύρεται και διεκδικεί το δικαίωμά του στην ζωή, το δικαίωμά του να ζει και να εργάζεται σε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα.
Αντιμετωπίζοντας, λοιπόν, το πάρα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο της άμεσης κατάρρευσής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να περάσει σε μία σειρά «ενεργειών» μέσω των οποίων όχι μόνο θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία, αλλά θα μπορέσει ταυτόχρονα να καταστείλει οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια 

– απόπειρα αποσταθεροποίησης του παρόντος καθεστώτος. 

Στην εφαρμογή ενός πραγματικά σατανικού σχεδίου διαθέτει κάθε «όπλο» (μυστικές υπηρεσίες, παρακρατικούς μηχανισμούς, εξωτερικούς παράγοντες). 



Αν οι «απείθαρχοι» βουλευτές ξεπεράσουν το αριθμητικό όριο για τη δεδηλωμένη, η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές, που η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει να αποφύγει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά και τις ΗΠΑ θεωρείται «μη αποδεκτό» το ενδεχόμενο να υπάρξει καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου στη Βουλή, γι΄ αυτό έχουν «ανάψει» στη κυριολεξία τα τηλέφωνα των βουλευτών που θεωρούνται επίφοβοι.
Πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου βλέπει το Αυστραλιανό ABC



                                       48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου!


Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia επιμένει, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, επιμένει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω απο δύο 24ωρα!

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι βρήκε αστυνομικούς στους κουκουλοφόρους!

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, διαδηλωτές του ΠΑΜΕ απομόνωσαν μερικά άτομα από το μπλοκ των “κουκουλοφόρων” και έλεγξαν τις ταυτότητές τους.



 Μεταξύ αυτών βρέθηκαν και δύο άτομα που κατείχαν υπηρεσιακές ταυτότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.


Το γεγονός αυτό διέψευσε κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ. δια του εκπροσώπου της Αθανάσιου Κοκκαλάκη, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει “κανένα απολύτως στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν σε προβοκατόρικες ενέργειες, οποιουδήποτε είδους”.





Δεν υπάρχει (πολιτικό) αύριο
 για όσους ψηφίσουν σήμερα


Ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, δίνουν από χθες οι Έλληνες στις μεγαλύτερες και πιο ογκώδεις διαδηλώσεις που οργανώνονται σε όλες τις ελληνικές πόλεις.

Η χθεσινή ομιλία του υπουργού των Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, που δίνει μάχη για να υπερψηφιστεί σήμερα το πολυνομοσχέδιο, την ώρα που, αν και είναι ο κυρίως αρμόδιος και ο πλέον λαλίστατος, δεν έχει ακόμη πει ποια είναι η κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Την ίδια ώρα, τα μηνύματα από το εξωτερικό είναι αντιφατικά.

Αποδέχθηκε ότι είναι ανάγκη η χώρα και ο λαός της να τιμωρηθούν περνώντας από το Καθαρτήριο, για αμαρτίες του πολιτικού συστήματος – στο οποίο και ο ίδιος ανήκει.
Δεν υπάρχει (πολιτικό) αύριο για όσους ψηφίσουν σήμερα

Και η χώρα δεν έχει ούτε… σήμερα!
ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Θα ψηφιστεί ή όχι το πολυνομοσχέδιο; Ε, ρε πως δουλεύουν έναν ολόκληρο λαό!!!
Το θέατρο της 6ης δόσης.
Το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί και ότι οι διαφοροποιήσεις γύρω από το άρθρο 37 είναι προπαγανδιστικό τέχνασμα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ
Μάθημα προπαγάνδας: Το παραμύθι με το άρθρο 37. 

Κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο για να μην πτωχεύσουμε;

“Κούρεμα” 60% σημαίνει χρεοκοπία λέει η Moody’s!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗ 19/10/2011 






Τάραξε τα έδρανα της Βουλής για μια ακόμα φορά η ομιλία του Πάνου Καμμένου, δίνοντας το σήμα για την έναρξη του εθνικού αγώνα. . .

Μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές να αντιδράσουν λέγοντας ότι «έχετε ευθύνη να αντιδράσετε. Να αντιδράσετε σήμερα!».Αν δεν κάνουμε μέτωπο απέναντι στην παράδοση της χώρας θα είμαστε υπεύθυνοι..
Και το Γουδή δεν θα μας χωράει όλους..

Τώρα πρέπει να πούμε ΟΧΙ.Σας καλώ όλους σε μια συστράτευση να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε την δημοκρατία.

Ο κόσμος δεν πτοείται – χιλιάδες παραμένουν στο 

Σύνταγμα




Παρά τη νέα επίθεση – προβοκάτσια των μπαχαλάκηδων, ο κόσμος δεν έφυγε από την Πλατεία Συντάγματος αλλά παραμένει εκεί στέλνοντας διάγγελμα παραίτησης στην κυβέρνηση, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή.

Δεν έχει καμία σημασία πλέον αν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε σήμερα ήταν λίγο περισσότερος ή λίγο λιγότερος απο χθές. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πουθενά στον κόσμο δεν έχει παραμείνει στην εξουσία κυβέρνηση, ύστερα από τέτοια λαϊκή κατακραυγή.

To ΠΑΜΕ έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρωϊ, υλοποιώντας την υπόσχεση για περικύκλωση του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Ο κόσμος φωνάζει συνθήματα σαν κι αυτά:

«Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω»,

«Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή, δεν έχει ελικόπτερο παρά μόνο φυλακή».
Το ΠΑΜΕ έκανε δύσκολη την ζωή στους μπαχαλάκηδες


To ΠΑΜΕ έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρωϊ, υλοποιώντας την υπόσχεση για περικύκλωση του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Ομάδες κουκουλοφόρων πετούσαν πέτρες κατά διαδηλωτών ενώ δεν δίστασαν να ρίξουν ακόμη και βόμβα μολότοφ μέσα στο πλήθος.

Όπως φαίνεται οι διαδηλωτές δεν πτοούνται και παραμένουν εκεί

ABC: Πέφτει ο Παπανδρέου και απειλεί τους βουλευτές του λέγοντάς τους πως θα μπούνε φυλακή...
48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου!

Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia επιμένει, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, επιμένει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω απο δύο 24ωρα! 
 
Επίσης, κάνει λόγο για συγκέντρωση-μαμούθ, με τουλάχιστον ενα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εαν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και αποτύχει η κυβέρνηση!